maksiu 25.07.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 prawda, prawda. Zreszta robota podbitki /3 osoby/ to prawie jak wczasy. Ale zawsze chyba jest smutno. we 3 do podbitki to faktycznie wczasy... moze pochwalisz sie swoją podbitką? jakies zdjęcia? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 25.07.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Plaża, totalna plaża. Nawet jednej strony nie potrafimy wyprodukować przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? w porównaniu z poprzednim tygodniem to rzekłbym że plaża... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A zdjęcia z Soniką z wyjazdu do Krakowa wydawało mi się że to był wyjazd urlopowy. A może mi się wszystko pomyliło Tak czy siak fajnie że niedługo wolne Bo teraz będzie druga połowa urlopu- 2 tygodnie nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.07.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Plaża, totalna plaża. Nawet jednej strony nie potrafimy wyprodukować przez cały dzień Jaka tam plaża... Od środy widzę, że kilkanaście stronek padło.. Ale pamietam czasy, gdy kilkanaście padało w ciagu doby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A jeszcze się nie przywitałam: Cześć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin Bardzo miło z Twojej strony i dzięki Joola za pamięć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Wyjeżdżam na w pełni zasłużony, wytęskniony urlop!!! Hurrrraaaaa Gratulacje! Dokąd jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Troszkę stęskniłem się za Wami... 2 dniu urlopu i czułem się prawie jak na odwyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Wyjeżdżam na w pełni zasłużony, wytęskniony urlop!!! Hurrrraaaaa Gratulacje! Dokąd jedziesz? No właśnie gdzie? Ceny w Egipcie ostatnio spadły, tylko, ze troszkę niebezpiecznie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin To i ja się dołączam z życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.07.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 prawda, prawda. Zreszta robota podbitki /3 osoby/ to prawie jak wczasy. Ale zawsze chyba jest smutno. we 3 do podbitki to faktycznie wczasy... moze pochwalisz sie swoją podbitką? jakies zdjęcia? m. U mnie robili we dwóch a trzech w tym czasie malowało deseczki. Ale jesteśmy bardzo z niej dumni (no prawie jakbyśmy ją sami robili ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A zdjęcia z Soniką z wyjazdu do Krakowa wydawało mi się że to był wyjazd urlopowy. A może mi się wszystko pomyliło Tak czy siak fajnie że niedługo wolne Bo teraz będzie druga połowa urlopu- 2 tygodnie nad morzem Polskim, czy jakieś egzotyczne morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin To i ja się dołączam z życzeniami Dzięki, dzięki... Chyba po butelke pójde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin To i ja się dołączam z życzeniami Dzięki, dzięki... Chyba po butelke pójde... dla mnie wodę niegazowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A zdjęcia z Soniką z wyjazdu do Krakowa wydawało mi się że to był wyjazd urlopowy. A może mi się wszystko pomyliło Tak czy siak fajnie że niedługo wolne Bo teraz będzie druga połowa urlopu- 2 tygodnie nad morzem Polskim, czy jakieś egzotyczne morze? Bardzo polskim- będę w Mikoszewie,czyli 50 km od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 A zdjęcia z Soniką z wyjazdu do Krakowa wydawało mi się że to był wyjazd urlopowy. A może mi się wszystko pomyliło Tak czy siak fajnie że niedługo wolne Bo teraz będzie druga połowa urlopu- 2 tygodnie nad morzem Polskim, czy jakieś egzotyczne morze? Bardzo polskim- będę w Mikoszewie,czyli 50 km od domu ale urlop to urlop.. nie ma co dyskutowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.07.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Witam wszyskich stukaczy! Co słychać? Słychać wszystkiego najlepszego z okazji imienin To i ja się dołączam z życzeniami Dzięki, dzięki... Chyba po butelke pójde... będzie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts