Gość 28.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Czesc Majka No to smutna wiadomosc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Majstry przyjechały i dowiedzielismy się, że ten co umarł to sobie pomógł. Zadziergnął pętle na szyję O kurcze ludzie o życie walczą a taki sam je sobie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Jak u mnie deawstowali na budowie, to chłopcy z Forum chcieli jechać robic porządek - może teraz sie do Żabci przejedziemy?? To niech poda namiary jak dojechać Dziewczyny też były w tej grupie i nawet psy specjalnie szkolone żeby zalizać na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.07.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Jak u mnie deawstowali na budowie, to chłopcy z Forum chcieli jechać robic porządek - może teraz sie do Żabci przejedziemy?? To niech poda namiary jak dojechać Dziewczyny też były w tej grupie i nawet psy specjalnie szkolone żeby zalizać na śmierć No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Majstry przyjechały i dowiedzielismy się, że ten co umarł to sobie pomógł. Zadziergnął pętle na szyję No to nieciekawie Kurcze co się dzieje wydaje się że każdy chce żyć jak najdłużej i panicznie śmierci się boi a tu masz ..... Mojej siostry kolega tydzień temu też odebrał sobie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Dzień Dobry wszystkim W Krakowie kolejny dzień niemozliwego upału Majstry przyjechały i dowiedzielismy się, że ten co umarł to sobie pomógł. Zadziergnął pętle na szyję A znane są przyczyny tego kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam stukaczy jeszcze dwa dni i urlop To gratulacje! A gdzie go spędzisz? dzięki kze nad morze mam jechać ale wieści pogodowe od Markusa nie są zbyt optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witaj Majka No, Ty to potrafisz zapodać newsa z rana. Qurcze, człowiek to jednak dziwne "urządzenie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Jak u mnie deawstowali na budowie, to chłopcy z Forum chcieli jechać robic porządek - może teraz sie do Żabci przejedziemy?? To niech poda namiary jak dojechać Dziewczyny też były w tej grupie i nawet psy specjalnie szkolone żeby zalizać na śmierć No to bedzie sie dzialo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam stukaczy jeszcze dwa dni i urlop To gratulacje! A gdzie go spędzisz? dzięki kze nad morze mam jechać ale wieści pogodowe od Markusa nie są zbyt optymistyczne Monka sierpien ma byc cieplutki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Żabciu to dla Ciebie, na powitanie w naszym wątku http://m.onet.pl/_m/e059e2b33de48c1dc610fcd9a467468b,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam stukaczy jeszcze dwa dni i urlop To gratulacje! A gdzie go spędzisz? dzięki kze nad morze mam jechać ale wieści pogodowe od Markusa nie są zbyt optymistyczne Monka sierpien ma byc cieplutki!!! na razie pada a ja w niedzielę już jadę Kurcze tydzień odwyku co ja zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 nad morze mam jechać ale wieści pogodowe od Markusa nie są zbyt optymistyczne Ale chyba nad Śródziemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.07.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ja na wakację już też raczej nie wyjadę. Chyba, ze na porodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 nad morze mam jechać ale wieści pogodowe od Markusa nie są zbyt optymistyczne Ale chyba nad Śródziemne chciałabym ale w tym roku nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam stukaczy jeszcze dwa dni i urlop To gratulacje! A gdzie go spędzisz? dzięki kze nad morze mam jechać ale wieści pogodowe od Markusa nie są zbyt optymistyczne Monka sierpien ma byc cieplutki!!! Zdecydowanie!!! Temperatura będzie wysoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 28.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ja na wakację już też raczej nie wyjadę. Chyba, ze na porodówkę No chyba że porodówka z widokiem na morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ja na wakację już też raczej nie wyjadę. Chyba, ze na porodówkę Ja z żoną też... W tym roku nici z wakacji... Chyba w przyszłym (ale wtedy będzie budowa...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ja na wakację już też raczej nie wyjadę. Chyba, ze na porodówkę no tam to nawet musisz jechać, wyjścia nie ma a my będziemy kciuki trzymać za Ciebie i Hanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 nad morze mam jechać ale wieści pogodowe od Markusa nie są zbyt optymistyczne Ale chyba nad Śródziemne chciałabym ale w tym roku nie da rady Teraz wycieczki staniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts