zaba_gonia 28.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zaba, przegladalam ostanio twoj dziennik - czy ty (tez) masz obnizony salon? Mój salon jest stopień niżej, ale tylko połowa salonu ma strop. Można powiedzieć, że jest obniżony i podwyższony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 bum Tak nieładnie !!! Trzeba troszkę zapracować na punkcika, a nie tak po prostu BUM Nauczyłam się od Jeziera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Tym razem Olka się zaczaiła! A ja do Ciebie w dzienniku pisałam, bo myślałam, że się zaczytasz.... Moje łącze jest do DUPY Nie ma się co dziwić, tyle nas łączy, że i po tych samych stornach łazimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.07.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zaba, przegladalam ostanio twoj dziennik - czy ty (tez) masz obnizony salon? Mój salon jest stopień niżej, ale tylko połowa salonu ma strop. A ja bede miala 2 schodki, ale strop pelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.07.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 bum Tak nieładnie !!! Trzeba troszkę zapracować na punkcika, a nie tak po prostu BUM tak, tak....to bardzo nieładnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Jamles, w poniedziałek mieliśmy gości z okolic Rybnika. Kupili tam stary domek, wyremontowali i mieszkają. Może to Twoi sąsiedzi? nie wiem , to zależy jak się nazywa ta okolica Rybnika PS> a kolega z pracy ma szwagra-budowlańca w Oławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 STRESZCZENIE - stronkę rozpoczęła Majka;- dla Żaby srebro;- był jadłospis forumowych zwierzaków;- u niektórych upalnie a u innych pada;- chłopaki bawią się w czołg;- ciemne chmury nadciągnęły nad Badi i Monkę;- Badi robi śledztwo;- Wojty się opiera;- nadjechała Żaba, można powiedzieć zbyt prędko jak i trochę za późno; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 bum Tak nieładnie !!! Trzeba troszkę zapracować na punkcika, a nie tak po prostu BUM Nauczyłam się od Jeziera . To proszę sobie znaleźć innego nauczyciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.07.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zaba, przegladalam ostanio twoj dziennik - czy ty (tez) masz obnizony salon? Mój salon jest stopień niżej, ale tylko połowa salonu ma strop. A ja bede miala 2 schodki, ale strop pelny W moim projekcie zaplanowano az 3 schodki, ale mój salon jest za mały, a schodki zabrałyby jeszcze ok. 50 cm. Dodatkowo okno wyszłoby za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.07.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 STRESZCZENIE - stronkę rozpoczęła Majka; - dla Żaby srebro; - był jadłospis forumowych zwierzaków; - u niektórych upalnie a u innych pada; - chłopaki bawią się w czołg; - ciemne chmury nadciągnęły nad Badi i Monkę; - Badi robi śledztwo; - Wojty się opiera; - nadjechała Żaba, można powiedzieć zbyt prędko jak i trochę za późno; A z mojego śledztwa nadal nici A kiedyś chciałam być Jamesem Bondem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.07.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zaba, przegladalam ostanio twoj dziennik - czy ty (tez) masz obnizony salon? Mój salon jest stopień niżej, ale tylko połowa salonu ma strop. A ja bede miala 2 schodki, ale strop pelny W moim projekcie zaplanowano az 3 schodki, ale mój salon jest za mały, a schodki zabrałyby jeszcze ok. 50 cm. Dodatkowo okno wyszłoby za wysoko. Fajny ten twój projekt - Zosia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 bum Tak nieładnie !!! Trzeba troszkę zapracować na punkcika, a nie tak po prostu BUM Nauczyłam się od Jeziera . To proszę sobie znaleźć innego nauczyciela Chciałam zobaczyć jak to jest tak się przyczaić. Uwierzcie mi czuję się z tym podle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.07.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ja tez mialam problemy z tymi oknami teraz za to zastanawiam sie nad doprowadzeniem powietrza do kominka Na kazdym kroku mam schody z tymi moimi 2 schodkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.07.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zaba, przegladalam ostanio twoj dziennik - czy ty (tez) masz obnizony salon? Mój salon jest stopień niżej, ale tylko połowa salonu ma strop. A ja bede miala 2 schodki, ale strop pelny W moim projekcie zaplanowano az 3 schodki, ale mój salon jest za mały, a schodki zabrałyby jeszcze ok. 50 cm. Dodatkowo okno wyszłoby za wysoko. Fajny ten twój projekt - Zosia !!! A macie linka do projektu "zosia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.07.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zaba, przegladalam ostanio twoj dziennik - czy ty (tez) masz obnizony salon? Mój salon jest stopień niżej, ale tylko połowa salonu ma strop. A ja bede miala 2 schodki, ale strop pelny W moim projekcie zaplanowano az 3 schodki, ale mój salon jest za mały, a schodki zabrałyby jeszcze ok. 50 cm. Dodatkowo okno wyszłoby za wysoko. Schodki strasznie dzielą powierzchnię ( moim zdaniem ) A jeżeli dodatkowo salon nie jest zbyt duży, to radziłabym ich nie robić. Można natomiast trochę wyżej zrobić strop- jeżeli nie jest za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.07.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 59 2. Whisper - 58 3. Fizyk - 49 4. Sonika - 44 5. Kasztanka - 40 6. Maksiu - 38 7. Moniś, Joanna i Janusz, Teska - 31 10. Badi - 29 11. SławekD-żonka - 28 12. Jezier - 24 13. Majka - 23 14. Monka, Olkalybowa-19 16. Aga J.G.- 18 17. Agniesia, Andrzejka - 14 19. Joola - 12 20. Wojty - 9 21. Jane - 8 22. Funia - 7 23. Markus_Gdynia - 6 24. Verunia, Ewuś - 4 26. Ania -3 27. Daria, baba_budowniczy, Janussz - 2 30. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Damiangajda - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.07.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 bum Tak nieładnie !!! Trzeba troszkę zapracować na punkcika, a nie tak po prostu BUM Nauczyłam się od Jeziera . To proszę sobie znaleźć innego nauczyciela Chciałam zobaczyć jak to jest tak się przyczaić. Uwierzcie mi czuję się z tym podle. To dobrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.07.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Jamles, w poniedziałek mieliśmy gości z okolic Rybnika. Kupili tam stary domek, wyremontowali i mieszkają. Może to Twoi sąsiedzi? nie wiem , to zależy jak się nazywa ta okolica Rybnika PS> a kolega z pracy ma szwagra-budowlańca w Oławie Chyba okolice Jankowic. A jezeli ten szwagier- budowlaniec nazywa się J.W. to znaczy, że jest moim szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.07.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zaba, przegladalam ostanio twoj dziennik - czy ty (tez) masz obnizony salon? Mój salon jest stopień niżej, ale tylko połowa salonu ma strop. A ja bede miala 2 schodki, ale strop pelny W moim projekcie zaplanowano az 3 schodki, ale mój salon jest za mały, a schodki zabrałyby jeszcze ok. 50 cm. Dodatkowo okno wyszłoby za wysoko. Schodki strasznie dzielą powierzchnię ( moim zdaniem ) A jeżeli dodatkowo salon nie jest zbyt duży, to radziłabym ich nie robić. Można natomiast trochę wyżej zrobić strop- jeżeli nie jest za późno Salon bedzie dosc duzy - z jadalnia prawie 40m. A Strop nie mam co podwyzszac - wszedzie bedzie 2,70 a w salonie 3,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.07.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 zaba, przegladalam ostanio twoj dziennik - czy ty (tez) masz obnizony salon? Mój salon jest stopień niżej, ale tylko połowa salonu ma strop. A ja bede miala 2 schodki, ale strop pelny W moim projekcie zaplanowano az 3 schodki, ale mój salon jest za mały, a schodki zabrałyby jeszcze ok. 50 cm. Dodatkowo okno wyszłoby za wysoko. Fajny ten twój projekt - Zosia !!! A macie linka do projektu "zosia"? Jest w dzienniku zaby_goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts