Olkalybowa 28.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Czas spać bo jutro pobudka o 5 Dobrej nocy Śpij dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.07.2005 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dzień dobry Dzisiaj ostatni dzień w pracy przed urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.07.2005 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dzień dobry Kasiu, ale z Ciebie ranny ptaszek - myślałam, że o tej porze jeszcze wszyscy śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Cześć dziewczyny. Czy Wy budzicie sie z klawiaturą w ręku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.07.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dzień dobry Kasiu, ale z Ciebie ranny ptaszek - myślałam, że o tej porze jeszcze wszyscy śpią Chciała bym tak pospać, ale tu praca czeka a i córka strasznie wcześnie się budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.07.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Cześć dziewczyny. Czy Wy budzicie sie z klawiaturą w ręku ? Stałe łącze do klawiszy............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Cześć dziewczyny. Czy Wy budzicie sie z klawiaturą w ręku ? Stałe łącze do klawiszy............... Rozumiem ...... taka wersja hełmu lotniczego. Ty ruszasz palcami, a w drugim pokoju tekst pojawia się na monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Cześć! Właśnie wstałam! Porannym ptaszkiem to ja zdecydowanie nie jestem.... Mój syn ma to po mnie. Pewnie wstanie za jakąś godzinkę.... Whisper! Gratulacje! Olu! Prawie Ci sie udało! Ale dzisiaj paskudnie....ciepła zupa, zamiast świeżego powietrza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.07.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Żaba, qrcze, zazdroszczę Ci takiego śpiocha, moja córa po teściu potrzebuje mało snu o 6 już jest na nogach (młoda oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.07.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Jest tak duszno, że zaraz mi serce nie wytrzyma masakra, a jak u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.07.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Mój syn jak był mały też nie dawał pospać, a teraz nie można go dobudzić. Młodszy syn natomiast wstaje wcześniej, ale cicho ogląda bajki. A najwcześniej wtaje mąż i zawsze idzie po świeże bułeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Jest tak duszno, że zaraz mi serce nie wytrzyma masakra, a jak u Was??? W Oławie tak samo! Muszę jechać po gwoździe i na budowę. Jak się jedzie rowerem, to nie czuć tego upału, ale za to, jak trzeba się zatrzymać....to masakra U nas w nocy trochę popadało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Witam a My zaraz nad wode w końcu mamy urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 29.07.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No to mamy dzisiaj saunę gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.07.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Swoich chłopców też zachęcałam, żeby poszli na basen, a oni nie chcą. Ja prawdę mówiąc, w takie upały lubię odpoczywać w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Łomatko u mnie za oknem 32 ......zdecydowanie nie wychodze nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 witajcie. qrcze, za chwilę musze opuścić grube mury mojego biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.07.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Nie wiem czy zagladacie jeszcze do wątku o Nikoli.Wczoraj otrzymałam pozdrowienia dla wszystkich od Nikoli i jej mamy z trunusu rehabilitacyjnego w Łebie.Pozdrowienia są tak piękne i wzruszające, dlatego wklejam je w dwóch bardzo poczytnych miejscach tu i w KK. Oto ich treść: "W październiku - słuch odzyskałam, W lipcu - komputer dostałam A teraz jestem nad morzem, Słyszę jak krzyczą dzieci, jak mama woła, Szum wody i wszystko co się dzieje dookoła. Teraz jestem już wesoła ! Dziękuję i mocno całuję ! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Edziu bardzo miłe te wieści znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No i witam wszystkich Jeju ale duchota właśnie radio podaje że gdzieś w Angli przeszedł gwałtowny huragan a w Polsce fala burz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts