Aga J.G 29.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Na pióro wpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Powoli do przodu ale ze względu na finanse poprzestaniemy chyba na stropie w tym roku. Mam tylko nadzieję że zostawienie takiego stanu na zimę za bardzo nie zaszkodzi Lepiej samego stropu nie zostawiać, choć przy takim stanie zimowania bardziej należy się martwić o ściany bo sam strop ma mocny beton. Spróbuj, może dasz radę zrobić więźbę i przykryć papą. na chwilę obecną jest to niemożliwe no chyba że będziecie mocno trzymać kciuki żeby udało nam się coś spieniężyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Powoli do przodu ale ze względu na finanse poprzestaniemy chyba na stropie w tym roku. Mam tylko nadzieję że zostawienie takiego stanu na zimę za bardzo nie zaszkodzi Lepiej samego stropu nie zostawiać, choć przy takim stanie zimowania bardziej należy się martwić o ściany bo sam strop ma mocny beton. Spróbuj, może dasz radę zrobić więźbę i przykryć papą. Pewnei że taka opcja jest lepsza ale nie zawsze się to udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Na pióro wpust To nie ma w zasadzie znaczenia. Jak jest sam strop, woda spływa ze stropu praktycznie po całej powierzchni ścian. Dlatego tak ważny jest dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Na pióro wpust zadowolona jesteś z niego albo raczej budowlańcy? i czy była duża różnica w cenie? odradzają mi na pióro i wpust bo podobno się nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Monka oczywiście że trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Monka oczywiście że trzymam kciuki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 na chwilę obecną jest to niemożliwe no chyba że będziecie mocno trzymać kciuki żeby udało nam się coś spieniężyć No oczywiście, że będę trzymał. Ale warto nawet wziąć na to jakąś pożyczkę bo ściana kolankowa, więźba, odeskowanie i papa to nie jest duży koszt. Jeśli nieskomplikowany i nieduży dom to mniej niż 10 tyś. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 na chwilę obecną jest to niemożliwe no chyba że będziecie mocno trzymać kciuki żeby udało nam się coś spieniężyć No oczywiście, że będę trzymał. Ale warto nawet wziąć na to jakąś pożyczkę bo ściana kolankowa, więźba, odeskowanie i papa to nie jest duży koszt. Jeśli nieskomplikowany i nieduży dom to mniej niż 10 tyś. zł. pomyślimy i zobaczymy może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Na pióro wpust zadowolona jesteś z niego albo raczej budowlańcy? i czy była duża różnica w cenie? odradzają mi na pióro i wpust bo podobno się nie opłaca Moj aekipa jest z niego bardzo zadowolona zresztą taką samą ścianę stawiali u AgnesK Nie wiem jak róznica My za bloczek płacimy 13 zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Na pióro wpust zadowolona jesteś z niego albo raczej budowlańcy? i czy była duża różnica w cenie? odradzają mi na pióro i wpust bo podobno się nie opłaca Moj aekipa jest z niego bardzo zadowolona zresztą taką samą ścianę stawiali u AgnesK Nie wiem jak róznica My za bloczek płacimy 13 zł brutto. kurcze to dużo chyba że to 36 24 proponowano mi za 9 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Oczywiście że 36. Mamy scianę JWJęsli macie zamiar mieć DW to oczywiście ż enie opłaca się kupować na pióro i wpust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Pomijam inne aspekty ale wydaje mi sie że na pióro i wpust szybciej i łatwiej sie klei bo smarujesz tylko górę bloczka a o to nam głównie chodzi Sama juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Jeśli chodzi o to to tak, smarujesz tylko spoiny górne, buduje się rzeczywiście bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dzięki za pomoc w rozterkach budowlanych A jak się miewa maleńki Abi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Mały Abi bardzo dobrze, zadziwia nas jak z dnia na dzień jest coraz mądrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Inteligentna bestia z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.07.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Dokładnie tak A teraz uciekam bo jutro rano pobudka o 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 No to dobranoc Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.07.2005 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 jest tu kto o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts