Whisper 31.07.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 O! Maksiu Słuchaj, potrzebuję ultraszybkiego kursu w ocieplaniu nienewralgicznych termicznie powierzchni pionowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Szukam pracy do której nie trzeba chodzić, nie znasz takiej Pracuj w domu. Zostań pisarką. Albo malarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ja też bym się pisała na taką pracę Może spróbować gospodynię domową? Tylko za to niestety nie płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 O! Maksiu Słuchaj, potrzebuję ultraszybkiego kursu w ocieplaniu nienewralgicznych termicznie powierzchni pionowych nie łapie.. przeciez styropian frezowany.... wokół okien i drzwi tgz. pistolety i już.. ot caly sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ja też bym się pisała na taką pracę Może spróbować gospodynię domową? Tylko za to niestety nie płacą Można zostać gospodynią nie u siebie. Tylko wtedy trzeba niestety z domu wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Szukam pracy do której nie trzeba chodzić, nie znasz takiej Pracuj w domu. Zostań pisarką. Albo malarką. Zostać mogę tylko przy moich zdolnościach w obydwu dziedzinach zarobek równy zeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ja też bym się pisała na taką pracę Może spróbować gospodynię domową? Tylko za to niestety nie płacą Można zostać gospodynią nie u siebie. Tylko wtedy trzeba niestety z domu wychodzić Własnei a mi chodzi o taką co nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Można założyć własną firmę z siedzibą u siebie w domu. I wyjeżdżać tylko do klientów kiedy się chce i kiedy wiadomo, że trzeba, a nie wtedy, kiedy ci ktoś każe. Tylko to już mocno poważna sprawa. Ale- kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 O! Maksiu Słuchaj, potrzebuję ultraszybkiego kursu w ocieplaniu nienewralgicznych termicznie powierzchni pionowych nie łapie.. przeciez styropian frezowany.... wokół okien i drzwi tgz. pistolety i już.. ot caly sekret Pistolety mi już się kojarzą. Ale teraz tak od początku: - najpierw klej na ścianę No tak, ale trzeba ścianę jeszcze przedtem gruntować? I jaki klej? Jego się tą paką zębatą nakłada? A nakłada się na ścianę czy na styropian? Na całą powierzchnię czy plackami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 nowa stronka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aniu Gartulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 CAŁKIEM AKTUALNY (i bardzo oficjalny) RANKING REKORDU WPISÓW1. Kze, Whisper - 593. Fizyk - 494. Sonika - 445. Kasztanka - 406. Maksiu - 397. Moniś, Joanna i Janusz, Teska - 3110. Badi - 2911. SławekD-żonka - 2812. Jezier - 2413. Majka - 2314. Monka, Olkalybowa -1916. Aga J.G. - 1817. Agniesia, Andrzejka - 1419. Joola - 1220. Wojty - 921. Jane - 822. Funia - 723. Markus_Gdynia - 624. Verunia, Ewuś - 426. Ania -327. Daria, baba_budowniczy, Janussz - 230. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Damiangajda, Jolana, Żaba, Anna WIśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Załapałam się do rankingu Całkiem przypadkiem A jak się starałam, to nie wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Można założyć własną firmę z siedzibą u siebie w domu. I wyjeżdżać tylko do klientów kiedy się chce i kiedy wiadomo, że trzeba, a nie wtedy, kiedy ci ktoś każe. Tylko to już mocno poważna sprawa. Ale- kto wie? I trzeba miec jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 O! Maksiu Słuchaj, potrzebuję ultraszybkiego kursu w ocieplaniu nienewralgicznych termicznie powierzchni pionowych nie łapie.. przeciez styropian frezowany.... wokół okien i drzwi tgz. pistolety i już.. ot caly sekret Pistolety mi już się kojarzą. Ale teraz tak od początku: - najpierw klej na ścianę No tak, ale trzeba ścianę jeszcze przedtem gruntować? I jaki klej? Jego się tą paką zębatą nakłada? A nakłada się na ścianę czy na styropian? Na całą powierzchnię czy plackami? Prezesie bądź poważny... jaki klej na ściane?? klej nanosisz na styropian.. są różne szkoły.. jedni dają na placki.. inni obowodowo wokoł płyty... ja mam na placki... potem taki styropian z klejem na sciane... dobijasz najlepier rekami do pionu i poziomu (potrzebna poziomica) i już.. i nastepny.. az okleisz caly dom... a klej na styropian można zwykłą kielnią.. byle nie za dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Szukam pracy do której nie trzeba chodzić, nie znasz takiej Pracuj w domu. Zostań pisarką. Albo malarką. Zostać mogę tylko przy moich zdolnościach w obydwu dziedzinach zarobek równy zeru Myśl pozytywnie. W końcu nie musisz malować tak jak wszyscy. Jeśli będzie Ci to wychodziło... hmm... oryginalnie, to wystarczy nazwać to jakimś chwytliwym słowem i będzie super. Na przykład... Agizm. Takiego kierunku w malarstwie jeszcze nie było. Bedziesz prekursorką i (uwielbiam to słowo) trendsetterką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 - najpierw klej na ścianę No tak, ale trzeba ścianę jeszcze przedtem gruntować? I jaki klej? Jego się tą paką zębatą nakłada? A nakłada się na ścianę czy na styropian? Na całą powierzchnię czy plackami? jaki klei? no taki do klejenia styropianiu do ściany.. najlepiej mrozoodprny.. w hurtowni napewno beda wiedziec o co chodzi.. a czy gruntowac sciane? uwazam ze nie.. bo nie kleisz styropianu na calej powierzchni plyty ale punktowo.. dzieki temu masz miedzy sciana a styropianem pustke powietrzna ktora dodatkow izoluje termicznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Prezesie bądź poważny... jaki klej na ściane?? klej nanosisz na styropian.. są różne szkoły.. jedni dają na placki.. inni obowodowo wokoł płyty... ja mam na placki... potem taki styropian z klejem na sciane... dobijasz najlepier rekami do pionu i poziomu (potrzebna poziomica) i już.. i nastepny.. az okleisz caly dom... a klej na styropian można zwykłą kielnią.. byle nie za dużą Gwoli wyjaśnienia - chcę szybko ocieplić ścianę między garażem a domem - jeszcze przed wylewkami. A packą z zębami to dopiero potem, ten klej z siatką, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Gwoli wyjaśnienia - chcę szybko ocieplić ścianę między garażem a domem - jeszcze przed wylewkami. A packą z zębami to dopiero potem, ten klej z siatką, tak? zgadza sie.. packa z zebami dopiero potem.. i pamietaj ze najpierw nakladasz na stryropian klej.. rozcierasz go tą paca i dopiero na to siatka, wciskasz ja w klej znowu ta paca i zbierasz nadmiar kleju i rownasz powierzchnie aby byla gladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Zastanawiam się czy tylko przykleić styropian i tak to zostawić aż przyjdzie ekipa od ocieplenia (na p[oczątku września) czy też spróbować go od razu oklejosiatkować. W sumie najbardziej chodzi mi o to, żeby na poziomie wylewek też mieć izolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts