maksiu 31.07.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Zastanawiam się czy tylko przykleić styropian i tak to zostawić aż przyjdzie ekipa od ocieplenia (na p[oczątku września) czy też spróbować go od razu oklejosiatkować. W sumie najbardziej chodzi mi o to, żeby na poziomie wylewek też mieć izolację jeśli boisz sie zeby nie zepsuć tego to poprostu obklei jedną warstwe od dołu... a resztę zostaw fachowcą... tylko pamietaj ze na pierwszej warstwie musisz złapać poziom bo inaczej fachmen beda wieszac psy na tym kto położył pierwszą warstwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Szukam pracy do której nie trzeba chodzić, nie znasz takiej Pracuj w domu. Zostań pisarką. Albo malarką. Zostać mogę tylko przy moich zdolnościach w obydwu dziedzinach zarobek równy zeru Myśl pozytywnie. W końcu nie musisz malować tak jak wszyscy. Jeśli będzie Ci to wychodziło... hmm... oryginalnie, to wystarczy nazwać to jakimś chwytliwym słowem i będzie super. Na przykład... Agizm. Takiego kierunku w malarstwie jeszcze nie było. Bedziesz prekursorką i (uwielbiam to słowo) trendsetterką Chyab nad tym pomyślę Tylko ja niecirpię malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Zastanawiam się czy tylko przykleić styropian i tak to zostawić aż przyjdzie ekipa od ocieplenia (na p[oczątku września) czy też spróbować go od razu oklejosiatkować. W sumie najbardziej chodzi mi o to, żeby na poziomie wylewek też mieć izolację jeśli boisz sie zeby nie zepsuć tego to poprostu obklei jedną warstwe od dołu... a resztę zostaw fachowcą... tylko pamietaj ze na pierwszej warstwie musisz złapać poziom bo inaczej fachmen beda wieszac psy na tym kto położył pierwszą warstwe To może lepiej ułożę całość żeby nie klęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Dobry wieczór! Witaj Joanno, witaj Januszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Aaaale dużo stron do czytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Dobry wieczór! Witaj Joanno, witaj Januszu Witam(y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Tylko ja niecirpię malować Tym lepiej. Twoje obrazy będą przepełnione emocjonalną nienawiścią do wykonywanego procesu twórczego. Krytycy będą mieli co interpretować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Zastanawiam się czy tylko przykleić styropian i tak to zostawić aż przyjdzie ekipa od ocieplenia (na p[oczątku września) czy też spróbować go od razu oklejosiatkować. W sumie najbardziej chodzi mi o to, żeby na poziomie wylewek też mieć izolację jeśli boisz sie zeby nie zepsuć tego to poprostu obklei jedną warstwe od dołu... a resztę zostaw fachowcą... tylko pamietaj ze na pierwszej warstwie musisz złapać poziom bo inaczej fachmen beda wieszac psy na tym kto położył pierwszą warstwe To może lepiej ułożę całość żeby nie klęli zobaczysz ze to naprawde nic trudnego.. tylko pamietaj ze poziomica musi byc na stałe zrośnięta z twoja ręką :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 zobaczysz ze to naprawde nic trudnego.. tylko pamietaj ze poziomica musi byc na stałe zrośnięta z twoja ręką :D Może byc z lewą? Bo w prawej musze trzymać piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Szkoda, chciałam sie pożegnać bo jutro wyruszam nad morze. Mam nadzieję że pogoda będzie Wszystkim życzę duuużych postępów budowlanych i do zobaczyska za tydzień Ładnej pogody i żadnych korków na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 zobaczysz ze to naprawde nic trudnego.. tylko pamietaj ze poziomica musi byc na stałe zrośnięta z twoja ręką :D Może byc z lewą? Bo w prawej musze trzymać piwo mozna robić pod szunek.. ale skoro chcesz tylko machnąc jedną scianę to pod poziomice styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widzę,że Panowie prowadząbardzo poważną dyskusję o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widzę,że Panowie prowadząbardzo poważną dyskusję o budowie Jakby nie było jest to forum budowlane, a my w tym momencie dajemy odpór wszystkim ludziom małej wiary twierdzącym, że w tym wątku jedynie nabijamy sobie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widzę,że Panowie prowadząbardzo poważną dyskusję o budowie a tam zaraz poważną ale o budowaniu to napewno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 MAKSIU!!! 7000 http://www.thisisthelife.com/photos/experiences/large/opening-champagne.jpg No to LLLLLLUUUUUUUUUUUU!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 MAKSIU!!! 7000 http://www.thisisthelife.com/photos/experiences/large/opening-champagne.jpg No to LLLLLLUUUUUUUUUUUU!!! :) no prosze.. nawet nie zauważyłem.. chyba za duzo gadam.. trzeba przystopować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 no prosze.. nawet nie zauważyłem.. chyba za duzo gadam.. trzeba przystopować... Nie to miałem na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 no prosze.. nawet nie zauważyłem.. chyba za duzo gadam.. trzeba przystopować... Nie to miałem na myśli... Prezesie no to moze tak z tej okazji (7kp) jakis medalik dla mnie? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 No, moi drodzy, do Warszawy idzie burza..http://www.wheresmysocks.net/images/weather/sun-thunderstorm.gifhttp://www.wheresmysocks.net/images/weather/sun-thunderstorm.gifhttp://www.wheresmysocks.net/images/weather/sun-thunderstorm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts