Joanna i Janusz 31.07.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widzę,że Panowie prowadząbardzo poważną dyskusję o budowie Jakby nie było jest to forum budowlane, a my w tym momencie dajemy odpór wszystkim ludziom małej wiary twierdzącym, że w tym wątku jedynie nabijamy sobie posty Brawo Prezes musi dbać o swą "firmę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.07.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Prezesie no to moze tak z tej okazji (7kp) jakis medalik dla mnie? m. Medal Kivalo Dolgozo, czyli dla przodownika pracyL: http://faculty.winthrop.edu/haynese/medals/kivolo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 no prosze.. nawet nie zauważyłem.. chyba za duzo gadam.. trzeba przystopować... Nie to miałem na myśli... Prezesie no to moze tak z tej okazji (7kp) jakis medalik dla mnie? m. Gratulacje Maksiu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 No, moi drodzy, do Warszawy idzie burza.. http://www.wheresmysocks.net/images/weather/sun-thunderstorm.gifhttp://www.wheresmysocks.net/images/weather/sun-thunderstorm.gifhttp://www.wheresmysocks.net/images/weather/sun-thunderstorm.gif Byle nie taka jak 2 dni temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widzę,że Panowie prowadząbardzo poważną dyskusję o budowie Jakby nie było jest to forum budowlane, a my w tym momencie dajemy odpór wszystkim ludziom małej wiary twierdzącym, że w tym wątku jedynie nabijamy sobie posty musze ten post zachowac aby potem było sie czym legitymować jak ktos bedzie sie przywalał do RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Tylko ja niecirpię malować Tym lepiej. Twoje obrazy będą przepełnione emocjonalną nienawiścią do wykonywanego procesu twórczego. Krytycy będą mieli co interpretować. Skoro tak radzisz to chyab spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widzę,że Panowie prowadząbardzo poważną dyskusję o budowie Jakby nie było jest to forum budowlane, a my w tym momencie dajemy odpór wszystkim ludziom małej wiary twierdzącym, że w tym wątku jedynie nabijamy sobie posty musze ten post zachowac aby potem było sie czym legitymować jak ktos bedzie sie przywalał do RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Prezesie no to moze tak z tej okazji (7kp) jakis medalik dla mnie? m. Medal Kivalo Dolgozo, czyli dla przodownika pracyL: http://faculty.winthrop.edu/haynese/medals/kivolo.JPG Prezesie.. dziękuje ogromnie... az tej wdziecznosci moge wpasc do ciebie i machnąć ci tą scianke styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Tylko ja niecirpię malować Tym lepiej. Twoje obrazy będą przepełnione emocjonalną nienawiścią do wykonywanego procesu twórczego. Krytycy będą mieli co interpretować. Skoro tak radzisz to chyab spróbuje TYrzymam kciuki!! Może nie wiesz, jaki talent w Tobie drzemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Maksiu gratulki A teraz uciekam bo musze iśc z psem na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Gratulacje Maksiu!! Dziękuje Joanno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Prezesie no to moze tak z tej okazji (7kp) jakis medalik dla mnie? m. Medal Kivalo Dolgozo, czyli dla przodownika pracyL: http://faculty.winthrop.edu/haynese/medals/kivolo.JPG Prezesie.. dziękuje ogromnie... az tej wdziecznosci moge wpasc do ciebie i machnąć ci tą scianke styropianem Czyli pomoc nie tylko słowna , ale i fizyczna!! Brawo Panowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Maksiu gratulki A teraz uciekam bo musze iśc z psem na spacer idz smiało.. przez czas spaceru napewno Cie nie przegonie w liczbie wysłanych postów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Gratulacje Maksiu!! Dziękuje Joanno Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Tylko ja niecirpię malować Tym lepiej. Twoje obrazy będą przepełnione emocjonalną nienawiścią do wykonywanego procesu twórczego. Krytycy będą mieli co interpretować. Skoro tak radzisz to chyab spróbuje TYrzymam kciuki!! Może nie wiesz, jaki talent w Tobie drzemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Maksiu gratulki A teraz uciekam bo musze iśc z psem na spacer Miłego spaceru! Pa Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Gratulacje Maksiu!! Dziękuje Joanno Nie ma za co a co to za rumienienie się?? to raczej ja powinienem zmieniać kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Maksiu gratulki A teraz uciekam bo musze iśc z psem na spacer idz smiało.. przez czas spaceru napewno Cie nie przegonie w liczbie wysłanych postów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Gratulacje Maksiu!! Dziękuje Joanno Nie ma za co a co to za rumienienie się?? to raczej ja powinienem zmieniać kolory Jakie masz propozycje kolorów??? Czerwony chyba już jest zbyt oklepany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Maksiu gratulki A teraz uciekam bo musze iśc z psem na spacer idz smiało.. przez czas spaceru napewno Cie nie przegonie w liczbie wysłanych postów :D ja tam byłem z Małgosia na duzym spacerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts