kze 01.04.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Kze gratulacje! Dzięki czasami udaje mi się coś trafić. PS Mam właśnie zonę w 4-tym miesiącu ciąży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 KZE, GRATULKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz dziekuję. Bardzo liczyłem do 60 (a jest to znacznie trudniejsze niż do 28-miu... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.04.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I trzy.... To jak nazwiemy wątek "30-stek"? No przecież napisałam wyżej Klub Ryczących Trzydziestek ale może to za ostro Klub Trzydziestek eee za nudno. A może jakiś konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.04.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Poproszę o jakiś mnisi habit ... boso będę chodzić ...pokutę odczyniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Przyjmiecie banitę pod swoją opiekę? .. strudzonam bardzo , bez sił do życia ... To musisz troszkę popracować na tym wątku.. Sami nie damy rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Poproszę o jakiś mnisi habit ... boso będę chodzić ...pokutę odczyniać Może po prostu pomyśl o czymś innym. 01.04 niedługo skończy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I trzy.... To jak nazwiemy wątek "30-stek"? No przecież napisałam wyżej Klub Ryczących Trzydziestek ale może to za ostro Klub Trzydziestek eee za nudno. A może jakiś konkurs A może Ambitne 30-tki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.04.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Poproszę o jakiś mnisi habit ... boso będę chodzić ...pokutę odczyniać Osowa, naklikasz parę stronek, kawę i ciacho postawisz, że o czymś mocniejszym nie wspomnę i będzie Ci wybaczone, a swoją drogą, ki diabeł Cię skusił na taki dowcipny dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.04.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ta.... mianowicie? życie na mnie s.... świat mi na łeb spada ... i ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I trzy.... To jak nazwiemy wątek "30-stek"? No przecież napisałam wyżej Klub Ryczących Trzydziestek ale może to za ostro Klub Trzydziestek eee za nudno. A może jakiś konkurs A może Ambitne 30-tki ? Noo, dodałabym jeszcze: piękne(i) , mądre(rzy), dowcipne(i), chyba gdzieś zgubiłam samokrytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Poproszę o jakiś mnisi habit ... boso będę chodzić ...pokutę odczyniać Osowa, naklikasz parę stronek, kawę i ciacho postawisz, że o czymś mocniejszym nie wspomnę i będzie Ci wybaczone, a swoją drogą, ki diabeł Cię skusił na taki dowcipny dowcip Popieram. Kilka postów (a może stronek ) i będziemy kwita.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.04.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I wiecie co... żyć mi się nie chce naprawdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I trzy.... To jak nazwiemy wątek "30-stek"? No przecież napisałam wyżej Klub Ryczących Trzydziestek ale może to za ostro Klub Trzydziestek eee za nudno. A może jakiś konkurs A może Ambitne 30-tki ? Noo, dodałabym jeszcze: piękne(i) , mądre(rzy), dowcipne(i), chyba gdzieś zgubiłam samokrytykę No tak, ale jak jestem facet i mam być piękna 30-tka... Może wymyślmy jakiś "unisex" tytuł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I wiecie co... żyć mi się nie chce naprawdę ... A czemu nie chce Ci się żyć? Ładne słońce za oknem, pewnie budowa posuwa się, piatek wieczór itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I co znowu sam zostałęm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 01.04.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 No tak, ale jak jestem facet i mam być piękna 30-tka... Może wymyślmy jakiś "unisex" tytuł.. Kze, toć wiem! Przecież napisałam w nawiasikach ("i" i "rzy") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.04.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ta... piątek .... budowa.... ludzie czasami mam taką ochotę wykrzyczeć swoją rozpacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ale tytuł w z nawiasami będzie? Musimy jakąś ładną, chwytliwą nazwę wymysleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.04.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ta... piątek .... budowa.... ludzie czasami mam taką ochotę wykrzyczeć swoją rozpacz... To może spróbuj ją wypisać, a nie wykrzyczeć (np. napiszesz dużymi literami? - to oznacza krzyk).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.04.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Wiecie co jest nagorsze ?.... samotność pośród tłumów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts