kasztanka 01.08.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam kolejny tydzień przed nami. WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 mam straszne myslenice. w domu do zrobienia mamy jeszcze sporo rzeczy. Zastanawiam się, czy nie zrobić duzo naraz, a potem czekać na spływające fundusze. narazie zrobilismy podbitkę - 4tyś. pseudo taras przed domem - 500zł w polowie sierpnia wchodzi gościu od alarmu - 5500zł. na wrzesień planowana wylewka na poddaszu - 5tyś na tyle mamy kasy, ale późna jesienią Tomkowi "spadnie" z grantu. Mamy ekipę co może nam oblozyć cokół czerwonym piaskowcem /kamień o szer 10-12 cm/ - jest tego ok. 80m2. No i obudowa kominka. Na to wszystko pptrzebujemy kolejne 10tyś, które ma wpłynąć w paxdzierniku lub listopadzie. Ale "robić" możemy tylko do wrzesnia, bo potem nie ma czasu. No i co radzicie - porywać się, czy znowu kolejny rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 mam straszne myslenice. w domu do zrobienia mamy jeszcze sporo rzeczy. Zastanawiam się, czy nie zrobić duzo naraz, a potem czekać na spływające fundusze. narazie zrobilismy podbitkę - 4tyś. pseudo taras przed domem - 500zł w polowie sierpnia wchodzi gościu od alarmu - 5500zł. na wrzesień planowana wylewka na poddaszu - 5tyś na tyle mamy kasy, ale późna jesienią Tomkowi "spadnie" z grantu. Mamy ekipę co może nam oblozyć cokół czerwonym piaskowcem /kamień o szer 10-12 cm/ - jest tego ok. 80m2. No i obudowa kominka. Na to wszystko pptrzebujemy kolejne 10tyś, które ma wpłynąć w paxdzierniku lub listopadzie. Ale "robić" możemy tylko do wrzesnia, bo potem nie ma czasu. No i co radzicie - porywać się, czy znowu kolejny rok? ja bym zrobila wszystko a czemu pseudo taras? jak on wyglada i czym sie rozni od prawdziwego tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 pseudo, bo jest od przodu domu pod wystajacym okapem dachu. Prawdziwy taras /koszt ok. 10tyś/ bedzie od strony południowej. Drewniany na kamiennych slupach ok 30m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 pseudo, bo jest od przodu domu pod wystajacym okapem dachu. Prawdziwy taras /koszt ok. 10tyś/ bedzie od strony południowej. Drewniany na kamiennych slupach ok 30m2 10tys!!!!!!!??? czemu tak drogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 pseudo, bo jest od przodu domu pod wystajacym okapem dachu. Prawdziwy taras /koszt ok. 10tyś/ bedzie od strony południowej. Drewniany na kamiennych slupach ok 30m2 10tys!!!!!!!??? czemu tak drogo?? Nasz był cały murowany - na fundamencie z bloczków fund. ok. 32 m2 i też wychodzi sporo taniej - nawet juz z gresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 te słupy drogo wychodzą ma ich być 12. I wymurowane z bloków kamiennych, nie z bloczków betonowych. chciałabym aby kosztowało to mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 te słupy drogo wychodzą ma ich być 12. I wymurowane z bloków kamiennych, nie z bloczków betonowych. chciałabym aby kosztowało to mniej no tak to juz jakis extra taras ja bede miala wylewany juz fundamenty sa wylane jeszcze tylko plyta i potem kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czyli Kasztanko mamy takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czyli Kasztanko mamy takie same ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 hmmm, ja nie moge mieć taki sam, bo nasze drzwi tarasowe są 1,5 m nad ziemią wogóle wszystko jakos nam inaczej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Majeczko jakby to było nudno jakby wszyscy mieli tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 no niby tak, ale przydałoby się, żebym miała inaczej ale w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 no niby tak, ale przydałoby się, żebym miała inaczej ale w tej samej cenie hihi albo w jeszcze nizszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.08.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 no niby tak, ale przydałoby się, żebym miała inaczej ale w tej samej cenie hihi albo w jeszcze nizszej moje marzenia tak daleko nie sięgaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 no niby tak, ale przydałoby się, żebym miała inaczej ale w tej samej cenie hihi albo w jeszcze nizszej moje marzenia tak daleko nie sięgaja pomarzyc zawsze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Ja też robię teraz taras, a w zasadzie dwa tarasy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Ja też robię teraz taras, a w zasadzie dwa tarasy......... a jaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.08.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jeden od strony kuchni i drugi od strony salonu i ogrodu. Teraz mam wylane fundamenty i wyszalowane boki do wylania płyty... Na wierzchu będą legary i deski ryflowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czyżby nie było chętnych do pogadania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts