Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

witajcie :D

witaj!

jak tam decyzja podjeta?

teraz juz zupełnie nie wiem. Wczoraj się okazało, że jak robili ocieplenie to styropian przykleili za wysoko i został pas 10cm ściany pokojowej /od podłogi/ nie ocieplony. Kamienie miały byc na zaprawie cementowej mocowane bezpośrednio do muru :roll: Teraz chyba musimy jeszcze docieplić ten kawałek ściany przynajmniej 5-tka styropianu.

Rady potrzebuję :(

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witajcie :D

witaj!

jak tam decyzja podjeta?

teraz juz zupełnie nie wiem. Wczoraj się okazało, że jak robili ocieplenie to styropian przykleili za wysoko i został pas 10cm ściany pokojowej /od podłogi/ nie ocieplony. Kamienie miały byc na zaprawie cementowej mocowane bezpośrednio do muru :roll: Teraz chyba musimy jeszcze docieplić ten kawałek ściany przynajmniej 5-tka styropianu.

Rady potrzebuję :(

rady czy ocieplic czy nie? :)

CZESC STUKACZE!!!!!

Pozdrawiam Was serdecznie znad cieplutkiego morza.

Jest nam tutaj pysznie, ale brakuje mi Was.

Szukalam i szukalam dostepu do netu i znalazlam. Czego sie nie robi dla PRZYJACIOL!!!! :D :D

Upal straszny, ale dajemy sobie rade, siedzimy caly czas w wodzie i nie oddalamy sie od brzegu na wiecej niz 100m.

CZESC STUKACZE!!!!!

Pozdrawiam Was serdecznie znad cieplutkiego morza.

Jest nam tutaj pysznie, ale brakuje mi Was.

Szukalam i szukalam dostepu do netu i znalazlam. Czego sie nie robi dla PRZYJACIOL!!!! :D :D

Upal straszny, ale dajemy sobie rade, siedzimy caly czas w wodzie i nie oddalamy sie od brzegu na wiecej niz 100m.

Nooo, takim to dobrze :wink: :D

Soniczko opal sie łądnie i naładuj akumulatory, żebyś miała siłę budować.

Czesc Funiu,

ciesze sie ze jestes. :D :D

Strasznie tutaj goraco, ale jakos wytrzymujemy. Jeszcze zostal nam tydzien.

Slyszalam, ze w Polsce tez byly upaly po 35C.

Jak to znosilas? Czy u Ciebie wszystko w porzadku??

Trochę ja znosiłam te upłąy, troche one mnie :wink:

ale tak serio - poza puchnieciem - nie narzekam.

Na razie w porzadku ale zostały mi jeszcze 4 tygodnie (wg USG), albo 5 (według kalendarza) i juz mam dosć :wink:

Czesc Kochani!!!!!!!!! :D :D

Witaj pisz co u Ciebie :)

Ech troche stanelismy z budowa, a wszytsko przez afere z hydraulikiem....... jak zwykle widzac babke na budowie, chial nas oszukac i myslal ze ja sie nie zorientuje :evil: :evil: :evil:

Poza tym jestem wkurzona bezmyslnoscia robotnikow!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Jakis palant zroil sobie na nowo otynkoeanej scianie notatnik do zapisywania telefonow :o :o :o :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No i jedna sciana jest zapisana roznymi telefonami i wymiarami!!!!!! Szlag czlowieka moze trafic!!!!!!!!! :evil: :evil:

Agus a co u Ciebie???????

U nas powoli prace idą do przodu :-?

Wczoraj panowie nie pracowali bo leczyli k....

U nas też wczoraj nic, bo naszemu przewiało korzonki. :(

Nic bym nie mówiła gdyby nie to, ze w piątek i sobotę też nic nie robili (i nie wiem co dziś).

No a poza tym nie wiele juz im u nas zostało, jeszcze dostali od Miska sporą zaliczkę i troszke sie martwię, ze moze po prostu znaleźli cos innego i mają nas powoli w nosie