kze 03.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kasztanka - do 16 sierpnia przerwa w budowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 kze, o jakim funduszu mówisz? Nie mówiłem o rzadnym konkretnym funduszu. A co chcesz się dowiedzieć? tak sobie zaśmiecam glowę różnymi wiadomosciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 kze, o jakim funduszu mówisz? Nie mówiłem o rzadnym konkretnym funduszu. A co chcesz się dowiedzieć? tak sobie zaśmiecam glowę różnymi wiadomosciami To może pozaśmiecać Ci troszkę głowę? Tylko powiedz więcej szczegułów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 kze, o jakim funduszu mówisz? Nie mówiłem o rzadnym konkretnym funduszu. A co chcesz się dowiedzieć? tak sobie zaśmiecam glowę różnymi wiadomosciami To może pozaśmiecać Ci troszkę głowę? Tylko powiedz więcej szczegułów.... narazie nowy, wolny kapitał jest dla nas nieosiagalny. Ale napisz troche o II filarze, czy bawić się w skoczka, czy trwać i czekać na coroczne wyrównywanie szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 ładna mialam przed chwila liczbe postow 4343 Zgadza się! Niedługo osiągniesz 4800... a co to bedzie przy 4800? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 kze, o jakim funduszu mówisz? Nie mówiłem o rzadnym konkretnym funduszu. A co chcesz się dowiedzieć? tak sobie zaśmiecam glowę różnymi wiadomosciami To może pozaśmiecać Ci troszkę głowę? Tylko powiedz więcej szczegułów.... narazie nowy, wolny kapitał jest dla nas nieosiagalny. Ale napisz troche o II filarze, czy bawić się w skoczka, czy trwać i czekać na coroczne wyrównywanie szans II filar? to tak na prawdę jedna wielka niewiadomoma... Nie wiadomo jak będą wypłacac świadczenie: czy jednorazowo, czy w ratach, a może dożywotnie? I ile tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kasztanka - do 16 sierpnia przerwa w budowaniu? nie ..... narazie prace wykonywane wlasnorecznie przez meza i mojego tate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jak przestajesz płacić ZUS to przestajesz wpłacać do II filaru.. Głupota... Z ZUS i tak dostanę grosze, ale czemu nie moge dalej odkładać w II filarze? Rozwiązaniem jest IKE... Ale tam tez jest limit. Wychodzi średnio ok.250-300pln na miesiąc. 200pln x 12miesięcy x 30lat = 72000pln. Niby sporo, ale pytanie na ile starczy jak z I szego filaru dostaniesz np. 600pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kasztanka - do 16 sierpnia przerwa w budowaniu? nie ..... narazie prace wykonywane wlasnorecznie przez meza i mojego tate Dobrze, że mają wiedzę i umiejetnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 ładna mialam przed chwila liczbe postow 4343 Zgadza się! Niedługo osiągniesz 4800... a co to bedzie przy 4800? Góra Olimpu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kasztanka - do 16 sierpnia przerwa w budowaniu? nie ..... narazie prace wykonywane wlasnorecznie przez meza i mojego tate Dobrze, że mają wiedzę i umiejetnosci... bardziej japonska jakotako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 ładna mialam przed chwila liczbe postow 4343 Zgadza się! Niedługo osiągniesz 4800... a co to bedzie przy 4800? Góra Olimpu? hmm nie wiem jak to jest ....... ile postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A czy warto skakać? Ja myślę, że nie. Niektórzy nawet specjalnie przepisywali się do PTE, które mają kiepskie wyniki. Po to by PTE dopłacało. Jest w tym sens. W końcu nalezy kupować wtedy, gdy są spadki, a sprzedawać, gdy są wzrosty... Tak więc jak są spadki to warto wpłacać kasę (czyli kupować jednostki). Przeciez kiedyś wzrośnie. Mało tego to na pewno kiedyś wzrośnie i to wtedy mogą być wygrani Ci co mieli najwięcej jednostek... Tylko, że jak są kipskie wyniki PTE to lecą głowy i zazwyczaj wyniki poprawiają się. Tak więc radziłbym nie robić rzadnych nerwowych ruchów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kasztanka - do 16 sierpnia przerwa w budowaniu? nie ..... narazie prace wykonywane wlasnorecznie przez meza i mojego tate Dobrze, że mają wiedzę i umiejetnosci... bardziej japonska jakotako To żeby nie robili niczego poważnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 ładna mialam przed chwila liczbe postow 4343 Zgadza się! Niedługo osiągniesz 4800... a co to bedzie przy 4800? Góra Olimpu? hmm nie wiem jak to jest ....... ile postow Jak dobrze pamietam to 4800. A potem to juz tytuły (jakieś ekstra)nadaje chyba moderator lub redakcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A czy warto skakać? Ja myślę, że nie. Niektórzy nawet specjalnie przepisywali się do PTE, które mają kiepskie wyniki. Po to by PTE dopłacało. Jest w tym sens. W końcu nalezy kupować wtedy, gdy są spadki, a sprzedawać, gdy są wzrosty... Tak więc jak są spadki to warto wpłacać kasę (czyli kupować jednostki). Przeciez kiedyś wzrośnie. Mało tego to na pewno kiedyś wzrośnie i to wtedy mogą być wygrani Ci co mieli najwięcej jednostek... Tylko, że jak są kipskie wyniki PTE to lecą głowy i zazwyczaj wyniki poprawiają się. Tak więc radziłbym nie robić rzadnych nerwowych ruchów... OK i tego sie narazie trzymam jaki inwestycyjny polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Poza tym w II filarze nie mozna wpływac na strategię inwestowania. A w np. IKE mozna. Wiadomo, że jak jest 30 lat do emeryturki to pierwsze 10-15lat można by było inwestować agresywnie, potem 50% w fundusze kacyjne, a ostatnie 5 lat to już tylko ochrona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kasztanka - do 16 sierpnia przerwa w budowaniu? nie ..... narazie prace wykonywane wlasnorecznie przez meza i mojego tate Dobrze, że mają wiedzę i umiejetnosci... bardziej japonska jakotako To żeby nie robili niczego poważnego... nie no nie jest tak zle.......... to morowe chlopaki i porzadane!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A czy warto skakać? Ja myślę, że nie. Niektórzy nawet specjalnie przepisywali się do PTE, które mają kiepskie wyniki. Po to by PTE dopłacało. Jest w tym sens. W końcu nalezy kupować wtedy, gdy są spadki, a sprzedawać, gdy są wzrosty... Tak więc jak są spadki to warto wpłacać kasę (czyli kupować jednostki). Przeciez kiedyś wzrośnie. Mało tego to na pewno kiedyś wzrośnie i to wtedy mogą być wygrani Ci co mieli najwięcej jednostek... Tylko, że jak są kipskie wyniki PTE to lecą głowy i zazwyczaj wyniki poprawiają się. Tak więc radziłbym nie robić rzadnych nerwowych ruchów... OK i tego sie narazie trzymam jaki inwestycyjny polecasz? ja kupilam 1,5 miesiaca temu Skarbiec akcja i zarobilam juz 10%! twutwu zeby nie zapeszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jaki inwestycyjny polecasz? Może rozwiń pytanie, bo nie załapałem co inwestycyjnego polecam? W jaki fundusz zainwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts