Majka 03.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jaki inwestycyjny polecasz? Może rozwiń pytanie, bo nie załapałem co inwestycyjnego polecam? W jaki fundusz zainwestować? yhmm, atrakcyjne fundusze milo widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 kasztanko, ostraznie z wysokiego bolesniej się spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A czy warto skakać? Ja myślę, że nie. Niektórzy nawet specjalnie przepisywali się do PTE, które mają kiepskie wyniki. Po to by PTE dopłacało. Jest w tym sens. W końcu nalezy kupować wtedy, gdy są spadki, a sprzedawać, gdy są wzrosty... Tak więc jak są spadki to warto wpłacać kasę (czyli kupować jednostki). Przeciez kiedyś wzrośnie. Mało tego to na pewno kiedyś wzrośnie i to wtedy mogą być wygrani Ci co mieli najwięcej jednostek... Tylko, że jak są kipskie wyniki PTE to lecą głowy i zazwyczaj wyniki poprawiają się. Tak więc radziłbym nie robić rzadnych nerwowych ruchów... OK i tego sie narazie trzymam jaki inwestycyjny polecasz? ja kupilam 1,5 miesiaca temu Skarbiec akcja i zarobilam juz 10%! twutwu zeby nie zapeszac Jest hossa to idą akcje w górę. Ale nalezy pamietac, że kiedyś zaczna spadać... Gra na giełdzie to walka strachu z chciwością. Jak wygrywa strach to ludzie sprzedają, jak chciwość to kupuja i trzymają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jaki inwestycyjny polecasz? Może rozwiń pytanie, bo nie załapałem co inwestycyjnego polecam? W jaki fundusz zainwestować? yhmm, atrakcyjne fundusze milo widziane Teraz to bym radził wycofywać się z akcji. Chyba czas na lokaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 kasztanko, ostraznie z wysokiego bolesniej się spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 kasztanko, ostraznie z wysokiego bolesniej się spada Potwierdzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 wiem ze się czaicie wiec ułatwie Ci zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 poobserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 jednak to Majka sie czaila bardziej niz Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 wiem KZE ze się czaisz wiec ułatwie Ci zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 trzeba było zapunktować Maksiu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 wiem KZE ze się czaisz wiec ułatwie Ci zadanie no cóz.. nikt nie jest nieomylny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Grtuluję Majka! Maksiu - Jasnowidz? Uznałem, że nie chce mi sie już czekac i zająłem się robotę... Ale swoją drogą dobrze wykombinowałeś Maksiu.. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 trzeba było zapunktować Maksiu dzięki prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 jednak to Majka sie czaila bardziej niz Kze Kobiety sa bardziej cierpliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Grtuluję Majka! Maksiu - Jasnowidz? Uznałem, że nie chce mi sie już czekac i zająłem się robotę... Ale swoją drogą dobrze wykombinowałeś Maksiu.. Moje gratulacje. no prosze.. czyli jednak sie nie myliłem... uffff ulżylo mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A co słychac u Ciebie Maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A co słychac u Ciebie Maksiu? jeszcze dwa dni i godzina i urlop.. nareszcie... a na budowie tynki leca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 w ostatnim odcinku - kasztanka nie spi, więc ........... zaliczyła otwarcie - AgaJG ma nowe logo - przywiexli stal - omowilismy fundusze - Maksiu przybył z odsiecza dla scierpnietego palca na F5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 poobserwuję Gra na giełdzie (a kupno/sprzedaż jednostek funduszy tym tez jest) wymaga dużej obserwacji i wsłuchiwania się w informacje makoekonomiczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts