kze 03.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A co słychac u Ciebie Maksiu? jeszcze dwa dni i godzina i urlop.. nareszcie... a na budowie tynki leca Gdzieś wyjeżdzasz? Czy będziesz aktywnie spędzał urlop na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A co słychac u Ciebie Maksiu? jeszcze dwa dni i godzina i urlop.. nareszcie... a na budowie tynki leca Gdzieś wyjeżdzasz? Czy będziesz aktywnie spędzał urlop na budowie? najpierw aktywnie. a potem troche sie poobijam, to tu to tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 CAŁKIEM AKTUALNY (i bardzo oficjalny) RANKING REKORDU WPISÓW 1. Whisper - 62 2. kze - 60 3. Fizyk - 49 4. Sonika - 44 5. Kasztanka - 41 6. Maksiu - 39 7. Moniś, Joanna i Janusz, Teska - 31 10. Badi - 29 11. SławekD-żonka - 28 12. Majka - 2513. Jezier - 24 14. Monka, Olkalybowa -19 16. Aga J.G. - 18 17. Agniesia, Andrzejka - 14 19. Joola - 12 20. Wojty - 9 21. Jane - 8 22. Funia - 7 23. Markus_Gdynia - 6 24. Verunia, Ewuś - 4 26. Ania -3 27. Daria, baba_budowniczy, Janussz - 2 30. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Damiangajda, Jolana, zaba_gonia, Anna WIśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A co słychac u Ciebie Maksiu? jeszcze dwa dni i godzina i urlop.. nareszcie... a na budowie tynki leca Gdzieś wyjeżdzasz? Czy będziesz aktywnie spędzał urlop na budowie? najpierw aktywnie. a potem troche sie poobijam, to tu to tam.. a gdzie jest "to tu to tam"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 a gdzie jest "to tu to tam"? no troche tu.... potem troche tam.. tak ogolnie to mozna powiedziec ze to na terenie naszego pieknego kraju...raczej czesc połnocna niz poludniowa pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 a gdzie jest "to tu to tam"? no troche tu.... potem troche tam.. tak ogolnie to mozna powiedziec ze to na terenie naszego pieknego kraju...raczej czesc połnocna niz poludniowa pozdr m. Mazury, czy Morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 a gdzie jest "to tu to tam"? no troche tu.... potem troche tam.. tak ogolnie to mozna powiedziec ze to na terenie naszego pieknego kraju...raczej czesc połnocna niz poludniowa pozdr m. Mazury, czy Morze? dwa pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 kasztanko, ostraznie z wysokiego bolesniej się spada Potwierdzam.. poczekam jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 a gdzie jest "to tu to tam"? no troche tu.... potem troche tam.. tak ogolnie to mozna powiedziec ze to na terenie naszego pieknego kraju...raczej czesc połnocna niz poludniowa pozdr m. Mazury, czy Morze? dwa pudła kaszuby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kujawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kujawy? zdobyles jeden punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kujawy? zdobyles jeden punkt Dzięki. Ale strzeliłem bez wiary... Bydgoszcz - Toruń nie są super ulubionymi miejscami wypoczynkowymi Polaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kujawy? zdobyles jeden punkt Dzięki. Ale strzeliłem bez wiary... Bydgoszcz - Toruń nie są super ulubionymi miejscami wypoczynkowymi Polaków... Kujawy to nie tylko Bydgoszcz i Torun, to wiele ciekawych i urokliwych miejsc na szlaku piastowskim, sliczne jeziora, bez tłumów, wiele miejsc do zwiedzania.. zycia malo zeby zwiedzic wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kujawy? zdobyles jeden punkt Dzięki. Ale strzeliłem bez wiary... Bydgoszcz - Toruń nie są super ulubionymi miejscami wypoczynkowymi Polaków... Kujawy to nie tylko Bydgoszcz i Torun, to wiele ciekawych i urokliwych miejsc na szlaku piastowskim, sliczne jeziora, bez tłumów, wiele miejsc do zwiedzania.. zycia malo zeby zwiedzic wszystko To napisz gdzie na Kujawch będziesz spędzał urlop. Może dowiem się o miejscach o których nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kujawy to nie tylko Bydgoszcz i Torun, to wiele ciekawych i urokliwych miejsc na szlaku piastowskim, sliczne jeziora, bez tłumów, wiele miejsc do zwiedzania.. zycia malo zeby zwiedzic wszystko To napisz gdzie na Kujawch będziesz spędzał urlop. Może dowiem się o miejscach o których nic nie wiem... Jezioro Gopło.. znane, ale zapomniane.. jezioro Janikowskie.. komplenie zapomniane...i okolice jednego i drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 oj, a myszy sie nie boisz ale fajnie.......ja tez chcę na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 tez na "k" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 oj, a myszy sie nie boisz ale fajnie.......ja tez chcę na urlop No ja też... Ale żona w ciąży nie pojedziemy... Ale jak tylko maluszek/maluszka podrośnie do kilku miesięcy to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zdaje się, że Sonika teraz wyjechała na fajny urlop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 poleciała do Grecji, że ja zdradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts