Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie koszmar na budowie :evil:

Przecieka taras nad garażem i nad środkiem domu :evil:

Ten nad garażem mało groźny, ale ten drugi :evil: :evil: :evil:

Mam położony parkiet na górze i po deszczu pociekło na niapolakierowane deski :evil: :evil: :evil:

Jutro będą parkieciarze ze schodami.....zobaczymy co powiedzą :evil: :evil: :evil:

okurka .......

Uuuuu Badi! To katastrofa... A kiedy wyszła powód? Jak zrobiłas próbe cisnieniiową, czy po deszczu?

Ha, ha próba ciśnieniowa .....mówiłam kretynom, żeby to zrobili i k***a nie zrobili, a deszcz przyszedł i pokazał co spartolone !!!! :evil: :evil: :evil:

I jeszcze ich szef mówi.......uwaga cytat " no przecierz przez całą zimę nic nie leciało ".....no k***a jaką myśmy zimę mieli , gdzie te ulewy zimowe były ? :o :o :o

Sorki, że tak ostro, ale mocno w*******a jestem :evil: :evil: :evil:

Funia nie wściekaj się bo dziecko będzie nerwowe :wink:

Obawiam sie, ze na to już za późno.

Cała ciąża była - delikatnie mówiąc- jak burza gradowa, więc liczę sie z tym że bedę miała małego nerwuska :(

Niekoniecznie! Ja też byłam b. nerwowa, gdy byłam w ciąży z drugim dzieckiem, a jest bardzo pogodnym i miłym dzieckiem....

:D

Uuuuu Badi! To katastrofa... A kiedy wyszła powód? Jak zrobiłas próbe cisnieniiową, czy po deszczu?

Ha, ha próba ciśnieniowa .....mówiłam kretynom, żeby to zrobili i k***a nie zrobili, a deszcz przyszedł i pokazał co spartolone !!!! :evil: :evil: :evil:

I jeszcze ich szef mówi.......uwaga cytat " no przecierz przez całą zimę nic nie leciało ".....no k***a jaką myśmy zimę mieli , gdzie te ulewy zimowe były ? :o :o :o

Sorki, że tak ostro, ale mocno w*******a jestem :evil: :evil: :evil:

Badi współczuje :evil: