badi 03.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.08.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 U mnie koszmar na budowie Przecieka taras nad garażem i nad środkiem domu Ten nad garażem mało groźny, ale ten drugi Mam położony parkiet na górze i po deszczu pociekło na niapolakierowane deski Jutro będą parkieciarze ze schodami.....zobaczymy co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 U mnie koszmar na budowie Przecieka taras nad garażem i nad środkiem domu Ten nad garażem mało groźny, ale ten drugi Mam położony parkiet na górze i po deszczu pociekło na niapolakierowane deski Jutro będą parkieciarze ze schodami.....zobaczymy co powiedzą okurka ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Uuuuu Badi! To katastrofa... A kiedy wyszła powód? Jak zrobiłas próbe cisnieniiową, czy po deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 poleciała do Grecji, że ja zdradzę Ładne wakacje... Chiny, Grecja... Chyba wybrałem zły zawód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Uuuuu Badi! To katastrofa... A kiedy wyszła powód? Jak zrobiłas próbe cisnieniiową, czy po deszczu? Ha, ha próba ciśnieniowa .....mówiłam kretynom, żeby to zrobili i k***a nie zrobili, a deszcz przyszedł i pokazał co spartolone !!!! I jeszcze ich szef mówi.......uwaga cytat " no przecierz przez całą zimę nic nie leciało ".....no k***a jaką myśmy zimę mieli , gdzie te ulewy zimowe były ? Sorki, że tak ostro, ale mocno w*******a jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Móż Ew-ki uczulał mnie by przed odbiorem hydrauliki zrobić próbę cisnieniową (10atmosfer przez 24h)... Ale u Ciebie przecieka taras.. Wyglada mi, że uszczelnienie jest sper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.08.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Móż Ew-ki uczulał mnie by przed odbiorem hydrauliki zrobić próbę cisnieniową (10atmosfer przez 24h)... Ale u Ciebie przecieka taras.. Wyglada mi, że uszczelnienie jest sper... Genialne !!!! Już zaczynają mi siwieć włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Badi, spokojnie. To niestety sie zdarza Bierz ekipę niech poprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam dzięciołów. Wpadłam zobaczyć co słychać u ptasiego bractwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Móż Ew-ki uczulał mnie by przed odbiorem hydrauliki zrobić próbę cisnieniową (10atmosfer przez 24h)... Ale u Ciebie przecieka taras.. Wyglada mi, że uszczelnienie jest sper... Genialne !!!! Już zaczynają mi siwieć włosy Badi bardzo mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Nam po zeszłotygodniowej burzy też troche zalało, ale miało prawo , bo jeszcze balkonik nieszczelny, ale mimo to się wściekłam jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Funia nie wściekaj się bo dziecko będzie nerwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.08.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Badi, spokojnie. To niestety sie zdarza Bierz ekipę niech poprawiają Sami widzą , że jest niedobrze, ale zastanawiam się czy będą potrafili zrobić to jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.08.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Móż Ew-ki uczulał mnie by przed odbiorem hydrauliki zrobić próbę cisnieniową (10atmosfer przez 24h)... Ale u Ciebie przecieka taras.. Wyglada mi, że uszczelnienie jest sper... Genialne !!!! Już zaczynają mi siwieć włosy Badi bardzo mi przykro. Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Funia nie wściekaj się bo dziecko będzie nerwowe Obawiam sie, ze na to już za późno. Cała ciąża była - delikatnie mówiąc- jak burza gradowa, więc liczę sie z tym że bedę miała małego nerwuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Funia nie wściekaj się bo dziecko będzie nerwowe Obawiam sie, ze na to już za późno. Cała ciąża była - delikatnie mówiąc- jak burza gradowa, więc liczę sie z tym że bedę miała małego nerwuska Niekoniecznie! Ja też byłam b. nerwowa, gdy byłam w ciąży z drugim dzieckiem, a jest bardzo pogodnym i miłym dzieckiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Niekoniecznie! Ja też byłam b. nerwowa, gdy byłam w ciąży z drugim dzieckiem, a jest bardzo pogodnym i miłym dzieckiem.... Obys Żabciu miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Uuuuu Badi! To katastrofa... A kiedy wyszła powód? Jak zrobiłas próbe cisnieniiową, czy po deszczu? Ha, ha próba ciśnieniowa .....mówiłam kretynom, żeby to zrobili i k***a nie zrobili, a deszcz przyszedł i pokazał co spartolone !!!! I jeszcze ich szef mówi.......uwaga cytat " no przecierz przez całą zimę nic nie leciało ".....no k***a jaką myśmy zimę mieli , gdzie te ulewy zimowe były ? Sorki, że tak ostro, ale mocno w*******a jestem Badi współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts