Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć,

widzę, że o pieskach mowa.

Wiecie co u mnie się stało?

Mam dwa kaukazy. I jakiś idiota wpuścił mi dwa dwumiesięczne szczeniaczki za ogrodzenie. Czyli na pożarcie dla tych moich bestii. Słyszę pisk niesamowity. Wypadam z domu i widzę w pysku psa (mam psa i sukę) szczeniaczka. Wrzeszczę, a on nic. Przywaliłem go butem w łeb to wypuścił. Trzy dni trzymałem je w domu. Dzisiaj oddałem do schroniska. Kurde. Nikt nie chciał wziąć :evil: .

Po tym incydencie jakoś mniej lubię te swoje bydlaki.

Cześć,

Mam dwa kaukazy. I jakiś idiota wpuścił mi dwa dwumiesięczne szczeniaczki za ogrodzenie. Czyli na pożarcie dla tych moich bestii. Słyszę pisk niesamowity. Wypadam z domu i widzę w pysku psa (mam psa i sukę) szczeniaczka. Wrzeszczę, a on nic. Przywaliłem go butem w łeb to wypuścił. Trzy dni trzymałem je w domu. Dzisiaj oddałem do schroniska. Kurde. Nikt nie chciał wziąć :evil: .

:( :( :(

Ja tylko na chwilę, uaktualić ranking i spaaać...

CAŁKIEM AKTUALNY (i bardzo oficjalny) RANKING REKORDU WPISÓW

1. Whisper - 62

2. kze - 61

3. Fizyk - 49

4. Sonika - 44

5. Kasztanka - 41

6. Maksiu - 39

7. Moniś - 32

8. Joanna i Janusz, Teska - 31

10. Badi - 29

11. SławekD-żonka - 28

12. Majka - 25

13. Jezier - 24

14. Monka, Olkalybowa -19

16. Aga J.G. - 18

17. Agniesia, Andrzejka - 14

19. Joola - 12

20. Wojty - 9

21. Jane, Funia - 8

23. Markus_Gdynia - 6

24. Verunia, Ewuś - 4

26. Ania -3

27. Daria, baba_budowniczy, Janussz - 2

30. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Damiangajda, Jolana, zaba_gonia, Anna WIśniewska - po 1

a ja dzis kupilam synkowi posciel w IKeA i sobie piekny kwiatek

GARDENIA jasminoides -cudnie pachnie sliczna jest! tylko ponoc trudna w hodowli .... zobaczymy! mam nadzieje ze mi sie uda bo to istny cud !!!!!

pachnie jasminem, piekne kwiaty, blyszczace liscie!

:lol: :lol: :lol:

Cześć,

ooooooopssss

od kiedy mozna dziecie na poduszeczce klasc????

Moje dzieci od początku na podusi :)

tzn od urodzenia?

bo ponoc na materacu maja byc twardym ..... nie wiem sama czemu

tesciowa sie upiera ze bez poduszki

moja mama mowi ze z poduszka nas wychowala i jakos wszystko z nami ok! kto ma racje? |:D

Powiem tak według zasad powinno byc bez, na średnio twardym materacu :)

Ja swoje wychowałam z poduszką gdyż poprostu ja nie wyobrażam sobie spania bez poduszki :o :roll: i jak to mówią każdy sądzi według siebie 8)

Moja mlodsza córka ktora ma teraz 6 lat bardzo lubi spac na płaskim i prawie poduszki nie używa :)

Wychowałam są zdrowe i nic im nie dolega :)

Jako pielęgniarka powinnam powiedzieć że bez poduszki, ale sama tej metody nie zastosowałam :)

Chodzi o to że maluszek spiący na poduszce może przycisnąc nosek i się udusić, zresztą mówią ze dla małego kręgosłupa też tak jest lepiej :)

Wychowałam są zdrowe i nic im nie dolega :)

Jako pielęgniarka powinnam powiedzieć że bez poduszki, ale sama tej metody nie zastosowałam :)

Chodzi o to że maluszek spiący na poduszce może przycisnąc nosek i się udusić, zresztą mówią ze dla małego kręgosłupa też tak jest lepiej :)

no wlasnie to kiedy maluszek jest na tyle silny ze sie nie udusi tylko odwroci lub zbudzi lub nie wiem co jeszcze

??