Funia 04.08.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 No tak, cicho, pusto,wszyscy budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 No tak, cicho, pusto, wszyscy budują. albo usypiaja swoje szczescia moj Piotrus wlasnie zasypia ale musialam go ponosic, dac mu herbatki-bo mu sie zachcialo i teraz jakos nie marudzi -przynajmniej chwilowo Funia upajaj sie wolnoscia hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam wieczorem hej hej jak psinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam wieczorem hej hej jak psinka? Dobrze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 04.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Cześć, widzę, że o pieskach mowa. Wiecie co u mnie się stało? Mam dwa kaukazy. I jakiś idiota wpuścił mi dwa dwumiesięczne szczeniaczki za ogrodzenie. Czyli na pożarcie dla tych moich bestii. Słyszę pisk niesamowity. Wypadam z domu i widzę w pysku psa (mam psa i sukę) szczeniaczka. Wrzeszczę, a on nic. Przywaliłem go butem w łeb to wypuścił. Trzy dni trzymałem je w domu. Dzisiaj oddałem do schroniska. Kurde. Nikt nie chciał wziąć . Po tym incydencie jakoś mniej lubię te swoje bydlaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 04.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 No tak, cicho, pusto, wszyscy budują. Ja nie buduję. Ja się przymierzam do budowania. Setki projektów, a i tak zawsze dla podreperowania humoru wracam do swojej Tercji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Cześć, widzę, że o pieskach mowa. Wiecie co u mnie się stało? Mam dwa kaukazy. I jakiś idiota wpuścił mi dwa dwumiesięczne szczeniaczki za ogrodzenie. Czyli na pożarcie dla tych moich bestii. Słyszę pisk niesamowity. Wypadam z domu i widzę w pysku psa (mam psa i sukę) szczeniaczka. Wrzeszczę, a on nic. Przywaliłem go butem w łeb to wypuścił. Trzy dni trzymałem je w domu. Dzisiaj oddałem do schroniska. Kurde. Nikt nie chciał wziąć . Po tym incydencie jakoś mniej lubię te swoje bydlaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ja tylko na chwilę, uaktualić ranking i spaaać... CAŁKIEM AKTUALNY (i bardzo oficjalny) RANKING REKORDU WPISÓW 1. Whisper - 622. kze - 613. Fizyk - 494. Sonika - 445. Kasztanka - 416. Maksiu - 397. Moniś - 328. Joanna i Janusz, Teska - 3110. Badi - 2911. SławekD-żonka - 2812. Majka - 2513. Jezier - 2414. Monka, Olkalybowa -1916. Aga J.G. - 1817. Agniesia, Andrzejka - 1419. Joola - 1220. Wojty - 921. Jane, Funia - 823. Markus_Gdynia - 624. Verunia, Ewuś - 426. Ania -327. Daria, baba_budowniczy, Janussz - 230. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Damiangajda, Jolana, zaba_gonia, Anna WIśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 a ja dzis kupilam synkowi posciel w IKeA i sobie piekny kwiatekGARDENIA jasminoides -cudnie pachnie sliczna jest! tylko ponoc trudna w hodowli .... zobaczymy! mam nadzieje ze mi sie uda bo to istny cud !!!!!pachnie jasminem, piekne kwiaty, blyszczace liscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 od kiedy mozna dziecie na poduszeczce klasc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 a ja dzis kupilam synkowi posciel w IKeA i sobie piekny kwiatek GARDENIA jasminoides -cudnie pachnie sliczna jest! tylko ponoc trudna w hodowli .... zobaczymy! mam nadzieje ze mi sie uda bo to istny cud !!!!! pachnie jasminem, piekne kwiaty, blyszczace liscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Cześć, widzę, że o pieskach mowa. Wiecie co u mnie się stało? Mam dwa kaukazy. I jakiś idiota wpuścił mi dwa dwumiesięczne szczeniaczki za ogrodzenie. Czyli na pożarcie dla tych moich bestii. Słyszę pisk niesamowity. Wypadam z domu i widzę w pysku psa (mam psa i sukę) szczeniaczka. Wrzeszczę, a on nic. Przywaliłem go butem w łeb to wypuścił. Trzy dni trzymałem je w domu. Dzisiaj oddałem do schroniska. Kurde. Nikt nie chciał wziąć . Po tym incydencie jakoś mniej lubię te swoje bydlaki. ooooooopssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 od kiedy mozna dziecie na poduszeczce klasc???? Moje dzieci od początku na podusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 od kiedy mozna dziecie na poduszeczce klasc???? Moje dzieci od początku na podusi tzn od urodzenia? bo ponoc na materacu maja byc twardym ..... nie wiem sama czemu tesciowa sie upiera ze bez poduszki moja mama mowi ze z poduszka nas wychowala i jakos wszystko z nami ok! kto ma racje? | Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 haaaaalooo jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 od kiedy mozna dziecie na poduszeczce klasc???? Moje dzieci od początku na podusi tzn od urodzenia? bo ponoc na materacu maja byc twardym ..... nie wiem sama czemu tesciowa sie upiera ze bez poduszki moja mama mowi ze z poduszka nas wychowala i jakos wszystko z nami ok! kto ma racje? | Powiem tak według zasad powinno byc bez, na średnio twardym materacu Ja swoje wychowałam z poduszką gdyż poprostu ja nie wyobrażam sobie spania bez poduszki i jak to mówią każdy sądzi według siebie Moja mlodsza córka ktora ma teraz 6 lat bardzo lubi spac na płaskim i prawie poduszki nie używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Wychowałam są zdrowe i nic im nie dolega Jako pielęgniarka powinnam powiedzieć że bez poduszki, ale sama tej metody nie zastosowałam Chodzi o to że maluszek spiący na poduszce może przycisnąc nosek i się udusić, zresztą mówią ze dla małego kręgosłupa też tak jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Wychowałam są zdrowe i nic im nie dolega Jako pielęgniarka powinnam powiedzieć że bez poduszki, ale sama tej metody nie zastosowałam Chodzi o to że maluszek spiący na poduszce może przycisnąc nosek i się udusić, zresztą mówią ze dla małego kręgosłupa też tak jest lepiej no wlasnie to kiedy maluszek jest na tyle silny ze sie nie udusi tylko odwroci lub zbudzi lub nie wiem co jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 maaatko jak to brzmi ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts