Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tak szczerze mowiac nie jestem za poduszka (sama nie lubie)

ale moja mama nalega a jak jej mowie ze nie, to ona wtedy jest troche na mnie zla bo mysli ze ja tak mowie bo trzymam strone tesciowej :(

czeski film .......

Kasztanka rób tak jak Ty uważasz bo to Twoej dziecko to po 1 po drugie co do poduszki napisano już wyżej kiedy można już napewno :)

Ja zawsze wychowywałąm swoje dziewczyny wedłu swoich zasad tylko moja rodzina wie że mnie lepiej nie pouczać bo todaje odwrotne skutki i jeszcze piane na ustach :wink: :)

Na początku bez podusi, potem, dgy już samo potrafi się obrócić na plecki, to może być poducha, tylko po co?? Ja tam nie używam całe życie...

Równocześnie dołączam do bicia rekorda :wink:

pokar

witaj i zegnaj .........

chociaz tak szczerze mowiac........ nie moge sie oderwac od mojej gardenii :)

Na początku bez podusi, potem, dgy już samo potrafi się obrócić na plecki, to może być poducha, tylko po co?? Ja tam nie używam całe życie...

Równocześnie dołączam do bicia rekorda :wink:

pokar

witaj i zegnaj .........

chociaz tak szczerze mowiac........ nie moge sie oderwac od mojej gardenii :)

:lol: :lol: :lol:

witajcie stukacze..

Cześć Maksiu

Czy mógłbyś udzielić mi krótkiego kursu robienia podbitki ? Przymierzam sie na wrzesień.

Ja robilem podbitke z paneli PCV zewnetrznych:

potrzebujesz tak:

- flexa do ciecia paneli

- wycinarke do cięcia konktrłat

- takera do mocowanie zszywek

- przydadza sie rusztowania (nie wiem jak wysoko masz podbitke)

- duuuuuuuuzo wolnego czasu

musisz sobie policzyc ile m2 potrzebujesz....

ja kupilem tak na oko, odrobinke braklo i musialem dokupic

oprócz samych paneli musisz pamietac o kształtkach, czyli listwach typu J, naroznikach zewnetrzych i wewnetrznych (sam musisz dojsc ile czego ci potrzeba)

samą podbitke robi sie bardzo prosto, mocujesz listwy w ktore wkladasz panele, panele przycina sie na okolo 0,5-1 cm krotsze niz rozstaw listew,

najwiecej zabawy jest z docinanem listew, i montazem samej konstrukcji do ktorej mocujesz listwy (jesli taka konstrukcja jest potrzebna oczywiscie)

trudnno mi tak wszystko przekazac, najlepiej pytaj poprostu o to co jest dla ciebie niejasne, postarm sie pomoc.. w razie czego masz duza baze zdjeciowa na mojej stronce, sporo widac.

pozdrawiam

m.