kze 05.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A propo po materac dla dziecka to myślmy kupili jakiś kokosowy... Ponoć najlepszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 witajcie Sonika sie prazy, a u nas leje W Gorzówku ładnie, całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A propo po materac dla dziecka to myślmy kupili jakiś kokosowy... Ponoć najlepszy.... No mnie jeszcze czeka - zakup i łóżeczka, i materaca i wózka. Reszta z grubsza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A propo po materac dla dziecka to myślmy kupili jakiś kokosowy... Ponoć najlepszy.... No mnie jeszcze czeka - zakup i łóżeczka, i materaca i wózka. Reszta z grubsza jest Łóżeczko mam, wózka jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Teoretycznie mam jeszcze 4 tygodnie na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Teoretycznie mam jeszcze 4 tygodnie na zakupy My też... 4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no..teoretycznie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Mam nadzieję, że praktycznie tez będzie te 4 tygdnie... Aczkolwiek maluszek / maluszka strasznie kopie żonę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiesz czy będzie córka czy syn kopanie nie oznacza wczesniejszego porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Mam nadzieję, że praktycznie tez będzie te 4 tygdnie... Aczkolwiek maluszek / maluszka strasznie kopie żonę.. Moja córcia straaasznie sie rozpycha. No i mam skurcze, ale te które mogą byc, więc nie panikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiesz czy będzie córka czy syn kopanie nie oznacza wczesniejszego porodu Nie wiem jaka płać.. Chciałbym by dziecko było zdrowe, Reszta generalnie obojętna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiesz czy będzie córka czy syn kopanie nie oznacza wczesniejszego porodu Nie wiem jaka płać.. Chciałbym by dziecko było zdrowe, Reszta generalnie obojętna... zdrowie najwazniejsze ale nie wiesz bo nie chcesz czy nie dalo rady zobaczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Wszyscy sobie poszli? NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiesz czy będzie córka czy syn kopanie nie oznacza wczesniejszego porodu Nie wiem jaka płać.. Chciałbym by dziecko było zdrowe, Reszta generalnie obojętna... zdrowie najwazniejsze ale nie wiesz bo nie chcesz czy nie dalo rady zobaczyc?? Generalnie nie szukałem. A jak bylismy na usg to nie dało sie zobaczyc. A skoro nie jestem ciekaw to nie przeszkadza mi brak tej informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiesz czy będzie córka czy syn kopanie nie oznacza wczesniejszego porodu Nie wiem jaka płać.. Chciałbym by dziecko było zdrowe, Reszta generalnie obojętna... zdrowie najwazniejsze ale nie wiesz bo nie chcesz czy nie dalo rady zobaczyc?? Generalnie nie szukałem. A jak bylismy na usg to nie dało sie zobaczyc. A skoro nie jestem ciekaw to nie przeszkadza mi brak tej informacji... nie szukalem ... niby jak mialbys to zrobic? !!!!!! nie jestes ciekawy???? rozumiem ze Ci wszystko jedno czy chlopiec czy dziewczynka, ale JAK TO NIE JESTES CIEKAWY!!!!!!!! kazdy rodzic chyba jest ...... ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 U nas najpierw przez 7 miesięcy byliśmy przekonani, że mamy synka. Potem było bardzo efektowne USG, na którym przekonaliśmy, że to córa. Fakt - płec nia ma znaczenia, ważne, żeby zdrowe. Ale fajnie, ze wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiesz czy będzie córka czy syn kopanie nie oznacza wczesniejszego porodu Nie wiem jaka płać.. Chciałbym by dziecko było zdrowe, Reszta generalnie obojętna... zdrowie najwazniejsze ale nie wiesz bo nie chcesz czy nie dalo rady zobaczyc?? Generalnie nie szukałem. A jak bylismy na usg to nie dało sie zobaczyc. A skoro nie jestem ciekaw to nie przeszkadza mi brak tej informacji... nie szukalem ... niby jak mialbys to zrobic? !!!!!! nie jestes ciekawy???? rozumiem ze Ci wszystko jedno czy chlopiec czy dziewczynka, ale JAK TO NIE JESTES CIEKAWY!!!!!!!! kazdy rodzic chyba jest ...... ?! Nie szukałem tzn. na usg nie molestowałem lekarza, by koniecznie dowiedział sie. No nie jestem ciekawy. Co będzie to będzie. Nie mam na to wpływu, więc uznałem, że dowiem się w swoim czasie. Jak będzie chłopiec to sa pewne plusy, jak bedzie dziewczynka to tez sa plusy. No to co mam się emocjonować. Jak się urodzi to dowiem się. Natomiast bardzp martwię się by było zdrowe. Ja leczyłem sie na alergię, zona tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam ponownie Cześć Aga J.G.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts