Aga J.G 05.08.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 nie wiesz czy będzie córka czy syn kopanie nie oznacza wczesniejszego porodu Nie wiem jaka płać.. Chciałbym by dziecko było zdrowe, Reszta generalnie obojętna... zdrowie najwazniejsze ale nie wiesz bo nie chcesz czy nie dalo rady zobaczyc?? Generalnie nie szukałem. A jak bylismy na usg to nie dało sie zobaczyc. A skoro nie jestem ciekaw to nie przeszkadza mi brak tej informacji... nie szukalem ... niby jak mialbys to zrobic? !!!!!! nie jestes ciekawy???? rozumiem ze Ci wszystko jedno czy chlopiec czy dziewczynka, ale JAK TO NIE JESTES CIEKAWY!!!!!!!! kazdy rodzic chyba jest ...... ?! Nie szukałem tzn. na usg nie molestowałem lekarza, by koniecznie dowiedział sie. No nie jestem ciekawy. Co będzie to będzie. Nie mam na to wpływu, więc uznałem, że dowiem się w swoim czasie. Jak będzie chłopiec to sa pewne plusy, jak bedzie dziewczynka to tez sa plusy. No to co mam się emocjonować. Jak się urodzi to dowiem się. Natomiast bardzp martwię się by było zdrowe. Ja leczyłem sie na alergię, zona tez... Kze wiem że to małe pocieszenie i zdrowie jest najważniejsze ale uwierz że są gorsze paskudztwa niż alergia Moja starsza córa miała okropne problemy ze skórą i starszenie to przeżywałam że dziewczynka że wiecznie czerwona itp. ( teraz jest lepiej ) Ale jak patrzę u siebie w pracy jakie są choroby to dziekuje że mam tylko alergiczne dzieci A najlepej żeby wszystkie dzieciaki były zdrowe pogodne i szczęśliwe czego życze wszystkim rodzicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No własnie!! Żeby wszyskie dzieci były zdrowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No własnie!! Żeby wszyskie dzieci były zdrowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No własnie!! Żeby wszyskie dzieci były zdrowe! jestem ZA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Widzę, że tempo pisania mamy dziś zabójcze... Może wszystko przez tą senną pogodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No własnie!! Żeby wszyskie dzieci były zdrowe! jestem ZA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Widzę, że tempo pisania mamy dziś zabójcze... Może wszystko przez tą senną pogodę... Wakacyjny spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Sezon ... budowlany! Po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Sezon ... budowlany! Po prostu... A u nas się suszy i mamy przestój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Widzę, że tempo pisania mamy dziś zabójcze... Może wszystko przez tą senną pogodę... u mnie ciągle klienci chcą tego czego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A ja się zbieram do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A ja się zbieram do domu... Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Dzięki. Dziś czeka mnie przeporowadzka... Żuk jest zamówiony na 18.30 i definitywnie już opuszcze moje mieszkanko.. 10 lat mieszkałem w nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 I w dodatku dostałęm to mieszkanie w spadku po babci.. Ale cuż... Bedziemy teraz wynajmować w mieszkanie ciut wieksze, obok rodziców i z windą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A poza tym miło jest zobaczyc pieniążki na koncie... Tylko, że 7 lat sam mieszkałem w tym mieszkanku, a potem 3 lata z żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 To leciutkich kartonów Ci życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 No, ale prawie 40 letnie mieszkanie teraz nie jest luksusem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 To leciutkich kartonów Ci życze kartony od poniedziałku codziennie przenosze... Dziś te najcięższe rzeczy.. Na szczęście wynająłem osiłków z meblowego... Uznałem, że stać mnie na to by inni ponosili za mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.08.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Kze ale pomysl że będziesz miał dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.08.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Troszkę wspomnień kawalerskich zostawiam w tym mieszkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts