Joanna i Janusz 06.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Byłam dziś nad morzem.było fajnie- brak wiatru, morze gładkie, mogło być tylko trochę cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.08.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 to tak na pocieszenie mialo byc dla SzP Prezesa O, podła kobieto! nie przystoi prezesowi i gentelmenowi tak mowic/pisac Połączyłaś razem dwa słowa, które nijak nie idą w parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 to tak na pocieszenie mialo byc dla SzP Prezesa O, podła kobieto! nie przystoi prezesowi i gentelmenowi tak mowic/pisac Połączyłaś razem dwa słowa, które nijak nie idą w parze szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.08.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 to tak na pocieszenie mialo byc dla SzP Prezesa O, podła kobieto! nie przystoi prezesowi i gentelmenowi tak mowic/pisac Połączyłaś razem dwa słowa, które nijak nie idą w parze szkoda... Że połączyłaś czy że nie idą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.08.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Na pocieszenie masz czekoladki, zanim zeżrę wszystkie: http://www.akakestrel.com/Images/Gifts/angelique-merci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 to tak na pocieszenie mialo byc dla SzP Prezesa O, podła kobieto! nie przystoi prezesowi i gentelmenowi tak mowic/pisac Połączyłaś razem dwa słowa, które nijak nie idą w parze szkoda... Że połączyłaś czy że nie idą? ze wg Ciebie nie ida ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Na pocieszenie masz czekoladki, zanim zeżrę wszystkie: http://www.akakestrel.com/Images/Gifts/angelique-merci.jpg dzieki, ale juz nie moge przed chwila sie zakleilam i zaslodzilam nutella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 hahahahah ja tez zezarłam pół słoika Nutelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 hahahahah ja tez zezarłam pół słoika Nutelli no to witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Same jedzą a innym nie dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 hahahahah ja tez zezarłam pół słoika Nutelli Teska ..... pol sloika o jakiej pojemnosci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Same jedzą a innym nie dadzą. no co TY! prosze poczestuj sie http://www.isam.is/myndir/matvara/nutella/nutella_sukksmjor.jpg i kazdy kto ma ochote smacznego hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 a tak przy okazji widzial ktos w Polsce nutelle litrowa w dzbanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Ja nie widziałem. Nad nutellę preferuję: Snickersa i Milki Waya. Ale nie wiem dlaczego - nie chcą się wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Ja nie widziałem. Nad nutellę preferuję: Snickersa i Milki Waya. Ale nie wiem dlaczego - nie chcą się wkleić rzeczywiscie dziwne ..... sa przeciez takie klejace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 na tvn jest ze smiercia jej do twarzy- fajny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Trzymajcie się dziewczyny. Idę do łóżecza. Dziś nie walczę o punkciki.Rzucę okiem na ten filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Trzymajcie się dziewczyny. Idę do łóżecza. Dziś nie walczę o punkciki. Rzucę okiem na ten filmik. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Puk, puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Nie ma nikogo- szkoda Brak mi Was Oświadczam- zaczynamy w poniedziałek, narszcie To czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts