kasztanka 07.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Kasztanka w dresie . Na miarę szyłaś? czemu na miare? a co ja taka niewymiarowa jestem? ze specjalnie trza na mnie szyc? wg CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 dres jak dres normalny szary ze slodkimi rozowymi lampasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.08.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No wiesz. Nie znam Twoich wymiarów, ale nie widziałem jeszcze kasztanki w dresie . Nawet Piłsudskiego kasztanka była naga . A tutaj masz. Dres . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No wiesz. Nie znam Twoich wymiarów, ale nie widziałem jeszcze kasztanki w dresie . Nawet Piłsudskiego kasztanka była naga . A tutaj masz. Dres . Jak to naga??? W futerku była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 I to na dodatek jakiś generalski. Z lampasami. Ło matko. Do czogo to doszliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No wiesz. Nie znam Twoich wymiarów, ale nie widziałem jeszcze kasztanki w dresie . Nawet Piłsudskiego kasztanka była naga . A tutaj masz. Dres . jasne ze jak to kasztanka bez niczego najlepiej wygladam ale sie zrobilo hihiihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.08.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No wiesz. Nie znam Twoich wymiarów, ale nie widziałem jeszcze kasztanki w dresie . Nawet Piłsudskiego kasztanka była naga . A tutaj masz. Dres . Jak to naga??? W futerku była... Bo nie umiała biedna się wydepilować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.08.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No wiesz. Nie znam Twoich wymiarów, ale nie widziałem jeszcze kasztanki w dresie . Nawet Piłsudskiego kasztanka była naga . A tutaj masz. Dres . Jak to naga??? W futerku była... no wlasnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No wiesz. Nie znam Twoich wymiarów, ale nie widziałem jeszcze kasztanki w dresie . Nawet Piłsudskiego kasztanka była naga . A tutaj masz. Dres . jasne ze jak to kasztanka bez niczego najlepiej wygladam ale sie zrobilo hihiihihi Daj jakąś fotkę na priva, to powiem, czy nie kłamiesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 I to na dodatek jakiś generalski. Z lampasami. Ło matko. Do czogo to doszliśmy . padnij! powstan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No wiesz. Nie znam Twoich wymiarów, ale nie widziałem jeszcze kasztanki w dresie . Nawet Piłsudskiego kasztanka była naga . A tutaj masz. Dres . jasne ze jak to kasztanka bez niczego najlepiej wygladam ale sie zrobilo hihiihihi Daj jakąś fotkę na priva, to powiem, czy nie kłamiesz . spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 A z jakiej racji mamy padać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No wiesz. Nie znam Twoich wymiarów, ale nie widziałem jeszcze kasztanki w dresie . Nawet Piłsudskiego kasztanka była naga . A tutaj masz. Dres . jasne ze jak to kasztanka bez niczego najlepiej wygladam ale sie zrobilo hihiihihi Daj jakąś fotkę na priva, to powiem, czy nie kłamiesz . spoko Mam spoko czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.08.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 A z jakiej racji mamy padać? a tak sobie dla sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.08.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 ide spac dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.08.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Sport to zdrowie.Każdy gruźlik Ci to powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 07.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 I ja idę spać. Dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 jasne ze jak to kasztanka bez niczego najlepiej wygladam Daj jakąś fotkę na priva, to powiem, czy nie kłamiesz . A tam na priva. Tutaj wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Od kreacji wieczorowych po negliż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 07.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No i poszli. Sam mam ciągnąć do nowej stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts