badi 08.08.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 PONIEDZIAŁEK O jakiś problem ? Nie lubisz poniedziałków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 witajcie. ja też nie lubię poniedziałków ale zdjęcia obrzydliwca są calkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Niby teraz jak jestem na zwolnieniu powinno mi by wszytsko jedno, ale uraz pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam. U mnie nareszcie nie pada!!!! Znów pracują moi budowlańcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 W krakowie leje i jest 10 stopni ciepła. Przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.08.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ja tak miałem w sobotę. No może troszkę cieplej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 U nas tez nie pada, ale za ciepło to nie jest Chociaż jak na tynki to chyba dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam poniedziałkowo U nas też nie pada ale jst zimno jak na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich stukaczy! Widze, że porzez weeknd tylko 3 stronki padły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 No! Bo porządek musi być, nie może być tak, że dwie osoby cisną się na pierwszym miejscu. W sumie to słusznie. Tylko co na to KZE. Dowie się pewnie w poniedziałek No i Fizyk miał rację! Dowiedziałem się w poniedziałek... I kto tu podstępnie zdobywa punkciki? JA? Oj Prezesie, Prezesie... ładnie to tak wykorzystywać moment jak ciężko "stepuję" (po schodach na drugie pietro i z powrotem, a potem na puierwsze pietro po schodach i z powrotem) podczas przeprowadzki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 KZE napisz cociaż jakie efekty tej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Pierwotnie mieliśmy przerowadzić się 31 sierpnia. Ale nie dało rady. Udało się z 30min opóźnieniem oddać klucze tzn. o 18.30 w niedziele. Żona z mamą pakowały, a ja z ojcem nosilismy i woziliśmy na dwa samochody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Chyba źle oszacowaliśmy zakres prac... No, ale w weeknd schudłem o .. 1,5kg! Takiego kilkugodzinnego steperka nie miałem dawno... Nic się nie zbiło, nie było żadnych strat w rzeczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ale za to w sobotę byłem na fajnym weselu. Mój świadek ze ślubu żenił się. Postanowili zrobić orginalną i nietypową uroczystość... Na początku wyglądało dziwnie: - nie zbierali pieniędzy, którymi obrzucilismy ich - na hasło: gorzka wódka, gorzka wódka trzeba ją osódzić Panna młoda opowiedział, że w takim wypadku prosi kelnerów o przyniesienie miodu i cukru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ale później było na prawde super: - imprezka na zamku w Pułtusku - po obiedzie żeglowalismy łódkami (motorówkami na 11 osób) po Narwii - później siedzielismy w knajpie nad narwią i był grill, tort, winko itp. - głównie byli znajomi ze studiów, więc duzo osób znałem i okazało sie, żę: - wszystcy albo maja dziecko (1-2lata), albo spodziewają się - będą budować się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 To co jeszcze Funia chciałabyś dowiedzieć się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A w temacie przeprowadzki to dziś był cud, że wybrałem się do pracy... Żyję aktualnie wśród kilkudziesięciu pudełek i znalezienie przyborów do golenia się, stroju na piłke czy szczotki do włosów urasta do rangi problemu niemożliwego do rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 To co zostałem sam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 08.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Późno, ale włączam się wyścig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 08.08.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 TO poprawię, żeby nie być gołosłownym W końcu karniaki się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts