Funia 08.08.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 To co jeszcze Funia chciałabyś dowiedzieć się? Funia nie taka wścibska tak tyłko chciała zagaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 TO poprawię, żeby nie być gołosłownym W końcu karniaki się należą Bard, witaj ponownie na forum........i w rekordach w plotkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kze skoro przeprowadzka to taka dobra silownia to może zmienisz profesję i schudniesz i zarobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kze skoro przeprowadzka to taka dobra silownia to może zmienisz profesję i schudniesz i zarobisz Ale za przeprowadzki forumowiczów, a zwłaszcza rekordzistów - to powinny być jakies specjalne ceny - z mega rabatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jasne Funia Ale u mnie jest winda to chyba mam sznasę na jeszcze większy rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kze skoro przeprowadzka to taka dobra silownia to może zmienisz profesję i schudniesz i zarobisz moim drugim zawodem może być... kopacz rowów. W temacie przeprowadzki to mogę powiedzieć tyle, ze pod koniec dnia po prostu padłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 To co jeszcze Funia chciałabyś dowiedzieć się? Funia nie taka wścibska tak tyłko chciała zagaić Ale ja nie podejrzewałem Ciebie o wscibskość... Tylko nie wiem, czy dałem wyczerpującą odpowiedź.. Poza tym wiadomo, że każdy najbardziej lubi opowiadać o sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jasne Funia Ale u mnie jest winda to chyba mam sznasę na jeszcze większy rabat Ale z Wawy do Jelenie Góry jest daleko, to nie mógłbym dać za dużego rabatu... Duże koszty dojazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kopacz też się przyda Potrzebna mi dziura na szambo i row na uziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Późno, ale włączam się wyścig Witamy, witamy wśród... nałogowców. Lojalnie uprzedzam! ten watek wciaga i ciężko później żyje się bez niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kopacz też się przyda Potrzebna mi dziura na szambo i row na uziom A co to jest uziom? Ale dół na szambo mógłbym pokopać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jasne Funia Ale u mnie jest winda to chyba mam sznasę na jeszcze większy rabat Ale z Wawy do Jelenie Góry jest daleko, to nie mógłbym dać za dużego rabatu... Duże koszty dojazdu... Ale wczasy w górach za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jasne Funia Ale u mnie jest winda to chyba mam sznasę na jeszcze większy rabat Ale z Wawy do Jelenie Góry jest daleko, to nie mógłbym dać za dużego rabatu... Duże koszty dojazdu... Ale wczasy w górach za darmo A gdzie dokładnie? W hotelu czy pensjonacie? W zimę czy w lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kopacz też się przyda Potrzebna mi dziura na szambo i row na uziom A co to jest uziom? Ale dół na szambo mógłbym pokopać... A takie coś żeby podłączyć tam odgrom z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ale z Wawy do Jelenie Góry jest daleko, to nie mógłbym dać za dużego rabatu... Duże koszty dojazdu... A do Gorzówka? Trzeba uwzględnić, ze już sa trzy odcinki autostrady (ps. i jedyne 39 zł za przejazd w jedna stronę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 poza tym, to wielka przyjemność pomagac potrzebującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ale z Wawy do Jelenie Góry jest daleko, to nie mógłbym dać za dużego rabatu... Duże koszty dojazdu... A do Gorzówka? Trzeba uwzględnić, ze już sa trzy odcinki autostrady (ps. i jedyne 39 zł za przejazd w jedna stronę ) Jakby był zwrot kosztów za dojazd... Mój car poli w trasie ok.7l na 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jasne Funia Ale u mnie jest winda to chyba mam sznasę na jeszcze większy rabat Ale z Wawy do Jelenie Góry jest daleko, to nie mógłbym dać za dużego rabatu... Duże koszty dojazdu... Ale wczasy w górach za darmo A gdzie dokładnie? W hotelu czy pensjonacie? W zimę czy w lato? Noclegi na budowie raczej w lato bo zima cięzko kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ale z Wawy do Jelenie Góry jest daleko, to nie mógłbym dać za dużego rabatu... Duże koszty dojazdu... A do Gorzówka? Trzeba uwzględnić, ze już sa trzy odcinki autostrady (ps. i jedyne 39 zł za przejazd w jedna stronę ) Jakby był zwrot kosztów za dojazd... Mój car poli w trasie ok.7l na 100km mam nadzieję, że 7l gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Kopacz też się przyda Potrzebna mi dziura na szambo i row na uziom A co to jest uziom? Ale dół na szambo mógłbym pokopać... A takie coś żeby podłączyć tam odgrom z dachu Zanczy się, że masz instalację odromową..? Ponoc nalezy ją instalować jak dom jest na odludziu lub jest najwyższym punktem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts