mirek_gdynia 09.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 qrcze, nie wiem co było w poprzednim odcinku Bryndza była, nawet nie ma czego streszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Przepraszam bardzo że weszłam w paradę Spoko - to się nazywa element niepewności. Inaczej wszystko byłoby zbyt przewidywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Dachówka wybrana Euronit - czerwona U nas też Euronit- grafitowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Dachówka wybrana Euronit - czerwona U nas też Euronit- grafitowa FUNIA - to będziesz miała identyczną dachówkę jak moja. Gratuluje jedynie słusznego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Kiedyś też myslałam o graficie ale mąż się uparł na czerwoną i w końcu mnie przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 FUNIA - to będziesz miała identyczną dachówkę jak moja. Gratuluje jedynie słusznego wyboru Na dachu prezentuje się pięknie, tylko, ze jak ją kładli to troszkę ubrudzili. Mimo wielu deszczowch dni jeszcze sie nie umyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Dachówka wybrana Euronit - czerwona U nas też Euronit- grafitowa FUNIA - to będziesz miała identyczną dachówkę jak moja. Gratuluje jedynie słusznego wyboru Funia to juz ma tą dachówkę na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Funia to juz ma tą dachówkę na dachu TAK! TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Na dachu prezentuje się pięknie, tylko, ze jak ją kładli to troszkę ubrudzili. Mimo wielu deszczowch dni jeszcze sie nie umyła To poczekaj do najbliższych śniegów. Czyści wszystko Mój dach tez był ufajdany jak nie wiem co. Po zimie to juz było lustereczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 no dobra, doczytałam się - otworzyła kasztanka - janussz ma dziwną filozofię - monka wróciła z urlopu - Monis się wprowadza w grudniu - markus rusza na urlop - i robi podpuchę i w związku z tym, zalicza zamknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A Majka tylko na to czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 no dobra, doczytałam się - otworzyła kasztanka - janussz ma dziwną filozofię - monka wróciła z urlopu - Monis się wprowadza w grudniu - markus rusza na urlop - i robi podpuchę i w związku z tym, zalicza zamknięcie W takim razie nabijam posty. Za 15 minut kolejne rozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 W takim razie nabijam posty. Za 15 minut kolejne rozdanie To ja się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A Majka tylko na to czekała dzisiaj mi sie fartnęło, strzeliłam z biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 dzisiaj mi sie fartnęło, strzeliłam z biegu Majeczko - patrząc na Twój emblemat - to chyba z lotu a nie z biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Zbiegu nie z biegu ale punkcik jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Majeczce się należy, Ona już 4 lata na forum, a ja się wtedy dopiero czytać uczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 dzisiaj mi sie fartnęło, strzeliłam z biegu Majeczko - patrząc na Twój emblemat - to chyba z lotu a nie z biegu leciałam jak strzała nie stukajcie za szybko, bo do banku muszem iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Lotem koszącym Mjka zdobyła punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To idź do tego banku idź może uda nam się coś ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts