kasztanka 09.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A miało być tak fajnie: wywiady, wizyty w zakładach pracy zapomniales o autografach!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku: - otworzyła osoba, ktora dzisiaj ma farta - omówilismy wpływ pedrosa na relacje firmowe - potem był falstart w moim wykonaniu - męczarnię zakonczyła Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A miało być tak fajnie: wywiady, wizyty w zakładach pracy zapomniales o autografach!!!!!! Bo od razu sobie przypomniałem, że "bohatera prądem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To ja lecę kończyć obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To ja lecę kończyć obiadek A mailem nie możesz podesłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To ja lecę kończyć obiadek A mailem nie możesz podesłać ? rany, ale jestem glodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.08.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 To ja lecę kończyć obiadek A mailem nie możesz podesłać ? rany, ale jestem glodna No. A Aga nawet zupy nie chce podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Kasztanka, Ty mnie lepiej nie strasz. Jak Ty nie wiesz o co małemu chodzi, to skąd ja będę wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 kasztanka, co ile karmisz małego? Zrob wieksza przerwę, a pomiedzy dawaj samą wodę. Maly może nie byc glodny tylko ma odruch ssania. Smoczek by załatwił sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 firma sponsoruje przemysłówkę? świetny dowcip czy ja wiem moja firma sponsoruje nescafe Moja tylko Jacobs - bo mój szef uważa, że Nesca to trociny Podobnie myśli o herbacie Lipton i wszystkim co w miarę przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Kasztanka, Ty mnie lepiej nie strasz. Jak Ty nie wiesz o co małemu chodzi, to skąd ja będę wiedziała tylko on skubany wie o co mu chodzi ale łobuz nie chce powiedziec ..... trzeba poczekac jeszcze ze dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Kasztanka, Ty mnie lepiej nie strasz. Jak Ty nie wiesz o co małemu chodzi, to skąd ja będę wiedziała tylko on skubany wie o co mu chodzi ale łobuz nie chce powiedziec ..... trzeba poczekac jeszcze ze dwa lata Ciekawe jaka będzie moja Hanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 kasztanka, co ile karmisz małego? Zrob wieksza przerwę, a pomiedzy dawaj samą wodę. Maly może nie byc glodny tylko ma odruch ssania. Smoczek by załatwił sytuację kurcze wg zalecen 5razy dziennie powinien zjesc okolo 230ml a on zjada -jakby policzyc okolo 3pelne razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Kasztanka, Ty mnie lepiej nie strasz. Jak Ty nie wiesz o co małemu chodzi, to skąd ja będę wiedziała tylko on skubany wie o co mu chodzi ale łobuz nie chce powiedziec ..... trzeba poczekac jeszcze ze dwa lata Ciekawe jaka będzie moja Hanka kochana będzie, a jaka ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 ze smoczkiem tez marudzi ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 kasztanka, co ile karmisz małego? Zrob wieksza przerwę, a pomiedzy dawaj samą wodę. Maly może nie byc glodny tylko ma odruch ssania. Smoczek by załatwił sytuację kurcze wg zalecen 5razy dziennie powinien zjesc okolo 230ml a on zjada -jakby policzyc okolo 3pelne razy dzieci przewaznie nie chcą sie stosowac do zaleceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Kasztanka, Ty mnie lepiej nie strasz. Jak Ty nie wiesz o co małemu chodzi, to skąd ja będę wiedziała tylko on skubany wie o co mu chodzi ale łobuz nie chce powiedziec ..... trzeba poczekac jeszcze ze dwa lata Ciekawe jaka będzie moja Hanka kochana będzie, a jaka ma być No tego to jestem pewna- tylko czy będzie maruda jak ojciec, czy nerwus jak matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Kasztanka, Ty mnie lepiej nie strasz. Jak Ty nie wiesz o co małemu chodzi, to skąd ja będę wiedziała tylko on skubany wie o co mu chodzi ale łobuz nie chce powiedziec ..... trzeba poczekac jeszcze ze dwa lata Ciekawe jaka będzie moja Hanka kochana będzie, a jaka ma być No tego to jestem pewna- tylko czy będzie maruda jak ojciec, czy nerwus jak matka hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga70 09.08.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts