Funia 09.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 No tego to jestem pewna- tylko czy będzie maruda jak ojciec, czy nerwus jak matka hehehe Oj tylko czy ja się tak będę śmiała za te 3-4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" nic z tego Jaga, za ilość to najwyżej na olimp możesz wejść nie moge sie doprosić, aby mi ten dopisek wykasowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 No tego to jestem pewna- tylko czy będzie maruda jak ojciec, czy nerwus jak matka hehehe Oj tylko czy ja się tak będę śmiała za te 3-4 tygodnie spoko dasz rade! kazda matka jes zielona na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" nic z tego Jaga, za ilość to najwyżej na olimp możesz wejść nie moge sie doprosić, aby mi ten dopisek wykasowali A jakiś byś chciała ? Może Łysa Góra Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" nic z tego Jaga, za ilość to najwyżej na olimp możesz wejść nie moge sie doprosić, aby mi ten dopisek wykasowali A jakiś byś chciała ? Może Łysa Góra Forum qrcze, jeszcze troche kłaków mam na glowie nie chce ani góry, ani doliny, ani licznika.............nie wystarczy samo Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 chyba niektorzy maja kompleksy na punkcie tych licznikow....... o co chodzi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 chyba niektorzy maja kompleksy na punkcie tych licznikow....... o co chodzi?! e tam kompleksy, dlugo tu jestem. Ale nie lubię zwracac na siebie uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 chyba niektorzy maja kompleksy na punkcie tych licznikow....... o co chodzi?! e tam kompleksy, dlugo tu jestem. Ale nie lubię zwracac na siebie uwagę to jak ja....ale fakt niektórzy po prsotu sie czepiaja nie wiadomo tylko dlaczego???? no bo chyba nie za jakis glupi licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 ....lub inne głupie tytuły.... ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 09.08.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 ....lub inne głupie tytuły.... ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 09.08.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Może nie koniecznie głupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Deha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.08.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" nic z tego Jaga, za ilość to najwyżej na olimp możesz wejść nie moge sie doprosić, aby mi ten dopisek wykasowali moze sie cos jednak da z tym zrobic... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.08.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.08.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 jaaaa bbarrdddddddzoooooooo przzzzeeepraaaszzzzaaaam Aleee o coooooo choodziiiiiii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.08.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Czyżby znów ktoś znów się czepiał, że inni lubią ze sobą poklikać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 No tak, Fizyk się przywitał, znowu nie ma szans na punkcik Witaj Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.08.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 ło matko , ja już ten temat przerabiałem na jakimś innym wątku. Jaga, jesteś pewnie fajną dziewczyną, ale jeżeli masz coś przeciwko swobodnym konwersacjom osób, które lubią gadać nie tylko o budowie, ale o różnych innych pierdołach, to nie komentuj, tylko usiądź na swą miotełkę i ... miło cię było poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.08.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 No tak, Fizyk się przywitał, znowu nie ma szans na punkcik Witaj Fizyk Witaj Tolu. Nie bo mnie jakaś jędza lekko wkurzyła ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.08.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Luzik Fizyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts