kasztanka 09.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jest ktoś kto meczu nie ogląda? ja jestem i nie ogladam! maz mnie przegania i krzyczy na mnie jak mu wchodze w ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 witam wieczorowa pora i licznikiem nabitym postami Witaj. Właśnie ogladałam twojego Piotrusia i śmiałam się z jego min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jest ktoś kto meczu nie ogląda? ja jestem i nie ogladam! maz mnie przegania i krzyczy na mnie jak mu wchodze w ekran Mo spojrzał na mnie morderczym wzrokiem jak spytałam co jest na innym programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 witam wieczorowa pora i licznikiem nabitym postami Witaj. Właśnie ogladałam twojego Piotrusia i śmiałam się z jego min. jest BOSKI nieprawdaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 witam wieczorowa pora i licznikiem nabitym postami Witaj. Właśnie ogladałam twojego Piotrusia i śmiałam się z jego min. jest BOSKI nieprawdaz? Prześmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jak tam "pieseczek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jest ktoś kto meczu nie ogląda? ja jestem i nie ogladam! maz mnie przegania i krzyczy na mnie jak mu wchodze w ekran Mo spojrzał na mnie morderczym wzrokiem jak spytałam co jest na innym programie no horror przezywaja zony obecnie chociaz ja jestem w pokoju z kompem i wlaczylam sobie m jak milosc ...................... powtorki niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo WITECZKA widze ze babski wieczor tylko carte dore brakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jest ktoś kto meczu nie ogląda? ja jestem i nie ogladam! maz mnie przegania i krzyczy na mnie jak mu wchodze w ekran Mo spojrzał na mnie morderczym wzrokiem jak spytałam co jest na innym programie no horror przezywaja zony obecnie chociaz ja jestem w pokoju z kompem i wlaczylam sobie m jak milosc ...................... powtorki niestety nie mam karty telewizyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 chociaz ............... http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/049/4923.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 chociaz ............... http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/049/4923.jpg Kasztanka, cztery na trzy, daj spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jest ktoś kto meczu nie ogląda? ja jestem i nie ogladam! maz mnie przegania i krzyczy na mnie jak mu wchodze w ekran Mo spojrzał na mnie morderczym wzrokiem jak spytałam co jest na innym programie no horror przezywaja zony obecnie chociaz ja jestem w pokoju z kompem i wlaczylam sobie m jak milosc ...................... powtorki niestety nie mam karty telewizyjnej ale ja mam w tym pokoju tv na szczescie \wiec moge ogladac i gadac na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 verunia jak mecz to mecz a co tam nutella mi sie skonczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 o kolejna stronka dobita. U nas nie ma meczu tylko OMEN na polsacie - tak na lepszy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 a to dla mezow naszych: http://www.bractwopiwne.pl/publimg/piwo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 o kolejna stronka dobita. U nas nie ma meczu tylko OMEN na polsacie - tak na lepszy sen Dobrze się składa, Funia zje czwartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 o kolejna stronka dobita. U nas nie ma meczu tylko OMEN na polsacie - tak na lepszy sen Dobrze się składa, Funia zje czwartą no i problem rozwiazany!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jadę w sobotę na urlop tam gdzie wrony zawracają a psy dupami szczekają. Ale będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jak tam "pieseczek"? Dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts