Gość 09.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jak tam "pieseczek"? Dobrze Tylko tyle?. Jak moja Hera była szczeniakiem to wszystkich zamęczałam opowieściami o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A ja oglądam mecz i czytam Forum pisze na RW moge to piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jadę w sobotę na urlop tam gdzie wrony zawracają a psy dupami szczekają. Ale będzie fajnie wwwow a gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jak tam "pieseczek"? Dobrze Tylko tyle?. Jak moja Hera była szczeniakiem to wszystkich zamęczałam opowieściami o niej hihihihihi moze AGA nie chce nas niby zameczac delikaTNA jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jak tam "pieseczek"? Dobrze Tylko tyle?. Jak moja Hera była szczeniakiem to wszystkich zamęczałam opowieściami o niej Powiem tak nie mam doświadczenia to nasz 1 pies więc wszystko jest nowe po drugie to delikatna rasa więc troczę chuchamy i dmuchamy Czytamy ksiązki i wychowujemy draba Jest bardzo mądry uczy się szybko ale cały czas kontroluje na ile może sobie pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jadę w sobotę na urlop tam gdzie wrony zawracają a psy dupami szczekają. Ale będzie fajnie wwwow a gdzie to jest? Tarnawa Niżna. Prawie sam koniec Bieszczad. Droga się tam kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jak tam "pieseczek"? Dobrze Tylko tyle?. Jak moja Hera była szczeniakiem to wszystkich zamęczałam opowieściami o niej hihihihihi moze AGA nie chce nas niby zameczac delikaTNA jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A ja oglądam mecz i czytam Forum pisze na RW moge to piwo JASNE! na zdrowko! ja tez pije piwko - ale nie ogladam meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Teraz jest przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Jadę w sobotę na urlop tam gdzie wrony zawracają a psy dupami szczekają. Ale będzie fajnie wwwow a gdzie to jest? Tarnawa Niżna. Prawie sam koniec Bieszczad. Droga się tam kończy. WOOOOWWWWWWW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Teraz jest przerwa \ w piciu piwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Co do psa to też mogę godzinami ale nie chce przynudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 HAhaHAhaHAhaHAha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Co do psa to też mogę godzinami ale nie chce przynudzać to tak ja ja o Piotrusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Co do psa to też mogę godzinami ale nie chce przynudzać Przynudzać to można opowieściami o pracy a nie o psie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Co do psa to też mogę godzinami ale nie chce przynudzać to tak ja ja o Piotrusiu ale porownanie cooooo ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Co do psa to też mogę godzinami ale nie chce przynudzać Przynudzać to można opowieściami o pracy a nie o psie. wlasnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Co do psa to też mogę godzinami ale nie chce przynudzać to tak ja ja o Piotrusiu ale porownanie cooooo ????? Coś w tym jest. Moje zapomniane instykty macierzyńskie przelewam teraz na psa. Śmiejemy się że nasza córka ma młodszą siostrzyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witam wieczorem u mnie też mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts