badi 10.08.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 hej hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Hej, hej muszę poczytać co u Was się wydarzyło, bo trochę mnie nie było, a tu pewnie zmiany i pełno nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.08.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Dzień dobry !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Czesc wszystkim! nie da rady tego wszystkiego czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Całuję rączki miłym Paniom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 ło matko , ja już ten temat przerabiałem na jakimś innym wątku. Jaga, jesteś pewnie fajną dziewczyną, ale jeżeli masz coś przeciwko swobodnym konwersacjom osób, które lubią gadać nie tylko o budowie, ale o różnych innych pierdołach, to nie komentuj, tylko usiądź na swą miotełkę i ... miło cię było poznać. Co ty taki nerwowy fizyk. Przecież napisałam, że fajny wątek. I akurat nieszczególnie przeszkadzają mi tytuły. Za krótko tu jestem, żeby być zmęczona albo znudzona jakimkolwiek wątkiem. W rzeczy samej jestem fajną dziewczyną, która w dodatku zamierza wybudować dom. Pozdrawiam Jaga - to bardzo fajnie żeśmy to na początku sobie wyjaśnili.Przepraszam za ostre słowo, ale było tu paru takich, którym nasz wątek nie pasował, a przecież najlepszą obroną jest atak . Miło będzie nam gościć Cię na naszym wątku. Jak masz czas i chęć pogadać o budowie oraz nie tylko o budowie - to jest to właściwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A teraz temat budowlano-handlowy!!!!HANDLOWCOM ODBIŁO!!!!! NIE CHCĄ ZARABIAĆ PIENIĘDZY!!!!! W tamtym tygodniu złożyłem dwa zapytania o wycenę okien. Interesował mnie jeszcze profil Rehau i Aluplast oraz kilka ofert z innego miejsca. Pracownik drugiej firmy obiecał mi ofertę przedstawić w ubiegły czwartek. Po moim telefonie czwartkowym przełożył termin na piątek - a po piątkowym telefonie na sobotę. Dziś jest środa - a oferty jeszcze nie dostałem!!!!!!!! Po prostu szok!!!!!!!!! Natomiast pracownik pierwszej wspomnianej firmy, przedstawiciel firmy Rehau (nawet nie posiada okien na stanie, żeby je pokazać - ale nic to). W sobotę umówiłem się,że dostanę ofertę we wtorek (wczoraj) na profile Rehau i Aluplast. Zgodnie z umową zadzwoniłem do Pana wczoraj, czy jest gotowa oferta. Otrzymałem potwierdzenie - że jest. Pan mnie zaprosił do siebie. Przyjechałem po pracy i ..... .... otrzymałem dwie kartki z wyceną podstawowych okien (białych z Aluplastu), a pod spodem zapis długopisem pt - jak obliczyć sobie cenę okien!!! . Że za okleinę jednostronną dodać tyle, dwustronną - tyle, za metr kwadratowy szyby P4 - tyle ... itd. No i oczywiście (niestety) - tylko na aluplast. Zapytałem Pana, czy to jest TA oferta? Odpowiedział, że tak. Więc ja zapytałem gdzie jest wycena na okna Rehau - bo o to głównie mi chodziło. Był zdziwiony (dopiero potem zobaczył na swoich zapiskach, że miał napisane + Aluplast, a nie tylko Aluplast). Powiedziałem człowiekowi, że to nie jest oferta tylko świstek papieru oraz że ma czas do dzisiaj do 12 tej godziny, żeby przedstawić mi telefonicznie ofertę na sprzedaż okien. W innym przypadku pożegnamy się bez żalu . Planuję zadzwonić do właściciela firmy i podziękować za profesjonalną obsługę. Nie po to biegałem po deszczu w sobotę, żebym teraz tracił nerwy przez czyjąś niekompetencję. Powiem szczerze, pierwszy raz spotkałem się z czymś takim przy ofercie okiennej. Dotychczas każda z firm starała się mnie jakoś zachęcić. A tu ... niespodzianka.Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Cześć Rekordziści - witam, wróciłam i było BOSKO!!!! http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/791_348.ts1122913000000.jpg Cieplutkie morze, słoneczko, plaża.....ech, nie chciało się wracać. CZeść Sonika - Ty się qrcze zdecyduj - albo się budujesz albo wakacjujesz!!! My tu wszyscy zaciskamy pasa, przymieramy głodem, a Ty przyjeżdżasz opalona i się chwalisz!!! Ładnie to tak robić przykrość innym?? Jako rekompensatę proponuję zamieścić kilka zdjęć z ciepłych plaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Witam wszystkich stukaczy! Dzień byłem na urlopie i .. 8 stronek padło.. Widzę, że wraca werwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Sonika szczęściaro! Szybciutko wklejaj zdjęcia... Wszysy są ciekawi jak jest w Grecji... Coś bardzo obijasz się lub ... odsypiasz urlop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" Tak się nie mnożą najlepsi doradcy na forum. Ten tutył przyznaje redakcja i nie jest nadawany automatycznie w skutek wpisania odpowiedniej ilości postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" nic z tego Jaga, za ilość to najwyżej na olimp możesz wejść nie moge sie doprosić, aby mi ten dopisek wykasowali moze sie cos jednak da z tym zrobic... pozdrawiam m. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Mecz własnie się zakończył Wynik 3 : 1 dla nas A sedzia kalosz bo pozwalał na faule Sędzia był kalosz, bo pokazał żółtą kartkę Sobolewskiemu juz na poczatku meczu przy pierwszym jego faulu, a jak Grecy (tzn. zawodnicy Panatinaikosu) kopali naszych to nie dawał im tak szybko kartek. Poza tym Frankowski nie był na spalonym. A sędzia gwizdnał, a Frankowski był już sam na sam z bramkarzem. Nie wspomnę o tym, że Brozka ścieli w polu karnym, a on karnego nie podyktował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" nic z tego Jaga, za ilość to najwyżej na olimp możesz wejść nie moge sie doprosić, aby mi ten dopisek wykasowali moze sie cos jednak da z tym zrobic... pozdrawiam m. mam osobiście napisać maila do AP? Nie ścierpię odmowy A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Cześć Majka! Uff nadrobiłem zaległosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 O jaki fajny wątek!!! I juz teraz wiem jak mnoza sie "najlepsi doradcy tego FORUM" nic z tego Jaga, za ilość to najwyżej na olimp możesz wejść nie moge sie doprosić, aby mi ten dopisek wykasowali moze sie cos jednak da z tym zrobic... pozdrawiam m. mam osobiście napisać maila do AP? Nie ścierpię odmowy A co? Może wystarczy do Maksia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Maksiu miał sie postarać, ale on ciągle zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Mecz własnie się zakończył Wynik 3 : 1 dla nas A sedzia kalosz bo pozwalał na faule Sędzia był kalosz, bo pokazał żółtą kartkę Sobolewskiemu juz na poczatku meczu przy pierwszym jego faulu, a jak Grecy (tzn. zawodnicy Panatinaikosu) kopali naszych to nie dawał im tak szybko kartek. Poza tym Frankowski nie był na spalonym. A sędzia gwizdnał, a Frankowski był już sam na sam z bramkarzem. Nie wspomnę o tym, że Brozka ścieli w polu karnym, a on karnego nie podyktował... KZE - jak zwykle cię popieram!! Wisła zasłużyła na 4 : 1 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Temat liczników był już kiedyś poruszany w wątku do Liderów ... Już nie pamiętacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts