fizyk 10.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A u mnie prawie połowa dachówki na dachu ułożona jest!!! Gratuluje, gratuluje! A kiedy mają skończyć? Obiecali że do końca przyszłego tygodnia, ale widząc tempo jakie sobie narzucili, to myślę że w środę przyszłą będzie po robocie . Niech lepiej wolniej robią a dokładniej... Robią naprawde dokladnie. Mają po prostu fajną technikę. Mówią mi że zrobią za dwa tygodnie a przewidują , że zrobią w 10 dni. Ja tak wolę, niż żeby ktoś mi powiedział, że zrobi w dwa tygodnie a robił 3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 A u mnie prawie połowa dachówki na dachu ułożona jest!!! Gratuluje, gratuluje! A kiedy mają skończyć? Obiecali że do końca przyszłego tygodnia, ale widząc tempo jakie sobie narzucili, to myślę że w środę przyszłą będzie po robocie . Niech lepiej wolniej robią a dokładniej... Robią naprawde dokladnie. Mają po prostu fajną technikę. Mówią mi że zrobią za dwa tygodnie a przewidują , że zrobią w 10 dni. Ja tak wolę, niż żeby ktoś mi powiedział, że zrobi w dwa tygodnie a robił 3 tyg. Zgadzam się w 100%!!! Wolę, aby zrobili dobrze i przed czasem, niż źle i po terminie.. Ale to jest dylemat z rodzaju: czy być młodym, pieknym i bogatym, czy starym, biednym i brzydkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.08.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Hej Kasztanka - komplet okien wyszedł (w kolorze białym przy 5ciu komorach) jakieś 9 tys. Ale bez montażu, bez P4, - generalnie standard. Oddałem Panu tą "ofertę" i czekam na telefon. Ja wszystko mogę zrozumieć. Przeciez zadzwoniłem z pytaniem, czy oferta jest gotowa i uslyszałem że tak! Jesli by gość powiedzial - psze pana - potrzebuję jeszcze dwa dni, bo coś tam ... . Nie byłoby wtedy problemu, poczekałbym ale jezeli ktoś mnie zaprasza po odbiór oferty nie całej, bez wyliczonych dodatków które chciałem, czyli postępuje wg zasady - kliencie policz se sam! To ja tu czegoś nie rozumiem. Wiem, że jest sezon, ale jeżeli mogę komuś sporządzić dwie oferty i sprzedać towar droższy, to logiczne jest, że przygotowuję ofertę również na droższy towar. Kasztanka - gościa nic nie usprawiedliwia. Nie nadaje się na sprzedawcę. Wiem coś o tym, bo kupę czasu pracowałem jako sprzedawca. A teraz zarządzam sprzedawcami. Jest godzina 11.40. Zobaczymy czy zadzwoni. jasne pewnie masz racje a jakie chcesz dodatki wziasc? ile masz okien w domu i jak duze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Koniec strony zbliża sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Mam tez już wodę!!! I schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 668? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.08.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No i gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 fizyk odpowiedz mi prosze na pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Streszczenie:- Stronkę rozpoczęła Moniś- Markus_gdynia liczył na punkta- Sonika wróciła z Grecji- Fizyk trafia na kiepskich handlowców, ale ma dobrych dekarzy- Kze nadrobił zaległosci- była dyskusja o wczorajszym meczu- Fizyk ma pół dachu- Majka chce reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No i gratuluję!! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Witam serdecznie Klikaczy Majka - ja mam reku. Co chcesz wiedzieć? wpadło nam do głowy, że przydałoby nam się coś w tym stylu. problem polega na tym, że nasz dom jest zamieszkany pytania: - gdzie macie czerpnie? - jakie rury? przekrój, kształt - gdzie wlot do pokoi - czy robiliście tez wylot - co ogrzewa i ile kosztuje Maluszku, ratuj - czerpnie są dwie - jedna normalna w ścianie domu od strony zachodniej bo tak wyszło a druga to GWC (w zależności od pory roku albo korzystamy z GWC albo z normalnej czerpni) - rury 200setki, okrągłe, aluminiowe takie harmonijkowe ocieplane wełną mineralną i na to znowu to harmonijkowe aluminium, - anemostaty umieszone są nad oknami. Nawiewy mamy we wszystkich pokojach i garderobach. Wywiewy z kuchni, łazienek, pralni i spiżarni. Okap w kuchni nie jest podłączony do wentylacji mechanicznej. - wylot też jest - latem jest tylko nawiew czystego powietrza, natomiast zimą jako, ze reku mamy połączony z kominkiem to ogrzewa wszystkie pomieszczenia. - całość naszej instalacji to 15 tys. zł na poddaszu nie mamy jeszcze docelowej wylewki, moznaby ukryć rury, ale max 100, - to będa za małe? - czy powietrze jest ogrzewane też elektryką, czy tylko kominkiem - ile metrów rur i jak silny wentylator? - czy w lecie nie wpływa wam gorąące powietrze /sciana zachodnia/ rany, potrzebuję jakieś rysunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 aaa, gratulację myslę koncepcyjnie, chwilowo nie walcze o punkty, bo mnie mąż wypunktuje wieczorem, jak nie będe wiedziec wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Muszę gonić prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 aaa, gratulację myslę koncepcyjnie, chwilowo nie walcze o punkty, bo mnie mąż wypunktuje wieczorem, jak nie będe wiedziec wszystkiego Dzięki, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.08.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 no i fizyk mi zniknal co za fizyk z moskwy .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 ale wy jestescie no naprawdepoczatek strony i co? siup nie ma was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.08.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts