kze 11.08.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Trzy dni nie było mnie na forum i juz zdetronizowany.. Prezesie..! Podstępnie ( ) zdetronizowałeś mnie, więc musiałem nadrobic zaległości.... A poza tym bardzo podobało mi się na czele rankingu i nie zamierzam tak łatwo oddawać przodownictwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dzień dobry, u nas deszczyk u nas mżawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Część Funia!Co słychać? Jak zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Trzy dni nie było mnie na forum i juz zdetronizowany.. Prezesie..! Podstępnie ( ) zdetronizowałeś mnie, więc musiałem nadrobic zaległości.... A poza tym bardzo podobało mi się na czele rankingu i nie zamierzam tak łatwo oddawać przodownictwa... Jak się podszkolę w czajeniu - to Was obu pogonię z tronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Część Funia! Co słychać? Jak zdrowie? jak to u cieżarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Trzy dni nie było mnie na forum i juz zdetronizowany.. Prezesie..! Podstępnie ( ) zdetronizowałeś mnie, więc musiałem nadrobic zaległości.... A poza tym bardzo podobało mi się na czele rankingu i nie zamierzam tak łatwo oddawać przodownictwa... Jak się podszkolę w czajeniu - to Was obu pogonię z tronu Myślę, że szybko tego nauczysz się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Część Funia! Co słychać? Jak zdrowie? jak to u cieżarówki Moja żona jest bardziej ociężała, brzuch coraz większy i maluszek / maluszka strasznie kopie. Kiedykolwiek dotknę brzucha ta tylko łup, łup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Maksiu miał sie postarać, ale on ciągle zajęty nie trac wiary, wszak wiara czyni cuda.... m. ps. zajety jestem bo mam urlop i zasuwam na budowie od rana do wieczora, a jak przyjezdzam to jeszcze zalatwiam twoja sprawe i potem padam na twarz ze zmeczenia rany, to może nie załatwiaj, bo jakbyś miał sobie nos uszkodzić od tego padania na twarz Maksiu, co teraz robisz na budowie? Podziwiam, że znasz się na budowlance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 ja tez znikam Mam nadzieję, że to kontrolka To rozstańmy się licząc, że Majce popsuła się kontrolka... wszystko na kontrolkę zwalą, a to pewnie ja nie umiem jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Część Funia! Co słychać? Jak zdrowie? jak to u cieżarówki Moja żona jest bardziej ociężała, brzuch coraz większy i maluszek / maluszka strasznie kopie. Kiedykolwiek dotknę brzucha ta tylko łup, łup... Ja jeszcze do tego dołożę rozpychanie sie pod żebrami no i czkawkę - 2-3 razy dziennie. No i brzuch już mi sie opuszcza. Ps. ale nie mogłam się powstrzymać - cyknęłam sobie fotkę jak Demi Moore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 ja tez znikam Mam nadzieję, że to kontrolka To rozstańmy się licząc, że Majce popsuła się kontrolka... wszystko na kontrolkę zwalą, a to pewnie ja nie umiem jeździć No nie tylko mi nie pisz, ze baby nie potrafią jeździć albo - co gorsza - że jeżdżą gorzej od facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 ja tez znikam Mam nadzieję, że to kontrolka To rozstańmy się licząc, że Majce popsuła się kontrolka... wszystko na kontrolkę zwalą, a to pewnie ja nie umiem jeździć No nie tylko mi nie pisz, ze baby nie potrafią jeździć albo - co gorsza - że jeżdżą gorzej od facetów też mi się tak wydawało Ale może na gazie trzeba jeździć ..brrrr "ekonomicznie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dzien Dobry !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Czyzby nikogo nie bylo????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Czyzby nikogo nie bylo????? Jestem, jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Część Funia! Co słychać? Jak zdrowie? jak to u cieżarówki Moja żona jest bardziej ociężała, brzuch coraz większy i maluszek / maluszka strasznie kopie. Kiedykolwiek dotknę brzucha ta tylko łup, łup... Ja jeszcze do tego dołożę rozpychanie sie pod żebrami no i czkawkę - 2-3 razy dziennie. No i brzuch już mi sie opuszcza. Ps. ale nie mogłam się powstrzymać - cyknęłam sobie fotkę jak Demi Moore A jaka to poza? Może czegoś nieskojarzyłem.. Żonie też się rozpycha pod żebrami, ale brzuch jeszcze nie opuszcza się... Skoro opuszcza Ci się brzuch to niedługo rozwiązanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Czesc Kze!!! No to juz niedlugo rozwiazanie...... fajnie!!!! A wiecie czy to chlopczyk czy dziewczynka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Cześć Moniś! 38 tydzień bedzie pod koniec sierpnia... Żona twierdzi, ze brzuch nie obsunął się e dół, tak więc chyba jeszcze nie... Nie wiemy jaka płać, bo na ostatnim usg nie było widać. A poza tym ja jestem cierpliwy i nie chcę wiedzieć... Słyszałem, że zdarzają się pomyłki. Tak więc czekam do porodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts