Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Maksiu miał sie postarać, ale on ciągle zajęty :roll:

nie trac wiary, wszak wiara czyni cuda....

m.

ps. zajety jestem bo mam urlop i zasuwam na budowie od rana do wieczora, a jak przyjezdzam to jeszcze zalatwiam twoja sprawe i potem padam na twarz ze zmeczenia

rany, to może nie załatwiaj, bo jakbyś miał sobie nos uszkodzić od tego padania na twarz :D

Maksiu, co teraz robisz na budowie? Podziwiam, że znasz się na budowlance :oops:

A Ty Majka nie znasz się na budownictwie... :wink: :o No to jak budujesz dom.. :lol:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu miał sie postarać, ale on ciągle zajęty :roll:

nie trac wiary, wszak wiara czyni cuda....

m.

ps. zajety jestem bo mam urlop i zasuwam na budowie od rana do wieczora, a jak przyjezdzam to jeszcze zalatwiam twoja sprawe i potem padam na twarz ze zmeczenia

rany, to może nie załatwiaj, bo jakbyś miał sobie nos uszkodzić od tego padania na twarz :D

Maksiu, co teraz robisz na budowie? Podziwiam, że znasz się na budowlance :oops:

A Ty Majka nie znasz się na budownictwie... :wink: :o No to jak budujesz dom.. :lol:

widzisz, ja co nieco wiem, ale większość robót wykonywali pracownicy swoimi rękoma :wink:

A Maksiu............ :D

I jak zauważyłaś różnice???

Co robie na budowie? kolega robi tynki, ja z doskoku, a pozatym koncze podbitke na ganku, musze zamontowac grzebienie okapowe na połąci od strony ulicy, a pozatym musze zacząc sprzatac po tynkach tam gdzie juz sa zrobione, a to naprwde ciezka praca, pozatym musze jeszcze pomalowac impregnatem kilka belek na poddaszu, gdzie mi ptaszki załatwiały swoje potrzeby... roboty jest naprwde sporo.. urlopu braknie..

m.

Cześć Moniś!

38 tydzień bedzie pod koniec sierpnia... Żona twierdzi, ze brzuch nie obsunął się e dół, tak więc chyba jeszcze nie...

Nie wiemy jaka płać, bo na ostatnim usg nie było widać. A poza tym ja jestem cierpliwy i nie chcę wiedzieć... Słyszałem, że zdarzają się pomyłki. Tak więc czekam do porodu...

A rodzicie razem??? :D

Co słychać Monis?

Troszke mniej pracy i mniej wolnego czasu :o nie wiem jak to sie stalo :wink: . Budowa zyje wlasnym zyciem, wlasnie konczymy plot i obedziemy w koncu mogli wstawic kontener i wysprzatac cala dzialke :D

A poza tym marza mi sie wakacje.........ale sama przeciez nie pojade :(

A jak Twoje PnB?????

Cześć Moniś!

38 tydzień bedzie pod koniec sierpnia... Żona twierdzi, ze brzuch nie obsunął się e dół, tak więc chyba jeszcze nie...

Nie wiemy jaka płać, bo na ostatnim usg nie było widać. A poza tym ja jestem cierpliwy i nie chcę wiedzieć... Słyszałem, że zdarzają się pomyłki. Tak więc czekam do porodu...

Raczej tak. Ustaliliśmy, że na Madalińskiego. Obejrzelismy pomieszczenie do porodu (dwa pokoje + łazienka). Ja nastawiam się na wspieranie duchowe żony i robienie zdjęć ewentualnie kręcenie filmu...

Zresztą jak dowiedziałem się, że żona w ciązy to od razu kupiłem cyfruweczkę.. :wink:

Co słychać Monis?

Troszke mniej pracy i mniej wolnego czasu :o nie wiem jak to sie stalo :wink: . Budowa zyje wlasnym zyciem, wlasnie konczymy plot i obedziemy w koncu mogli wstawic kontener i wysprzatac cala dzialke :D

A poza tym marza mi sie wakacje.........ale sama przeciez nie pojade :(

A jak Twoje PnB?????

Walczę... :(

Wysłałem żonę do gminy by poawanturowała się troszkę... Ja nie mam aż tak dużo czasu... :roll:

Ostatnio pani zadzwoniła i powiedziała, że .. jak byłem w gminie to ... zabrłem dokumenty np. uprawnienia architekta, warunki wodno-kanalizacyjne itp... Żona powiedziała, że absolutnie nic takiego nie brałem! :evil: A za chwilę oddzwoniła pani z Urzędu i powiedziała, że ... ZNALAZŁO SIĘ!!! :evil: :evil: :evil:

A jak ja byłem to chciała ode mnie bym jej dał.. kawąłek aktu notarialnego! Dopiero na moją sugestię, że akt jest zszyty to odpuściła sobie... :x :o :evil:

Wysłałem żonę do gminy by poawanturowała się troszkę... Ja nie mam aż tak dużo czasu... :roll:

Kobiecie w ciazy sie nie odmawia!!!! Spryciarz jestes!!!!!!!!! :wink:

Coś w tym jest... Generalnie żona jest też wygadana, więc niech pogada sobie. Nie była ani razu w gminie... To moze raz póść i wytłumaczyć tej Cip.. by dała sobie spokój. Ewentualnie ma udać się do kierownika. A żadnych czekoladek, prezencików, czy kwiatów nie będę kupował kobicie z gminy! :evil:

Cześć Moniś!

Raczej tak. Ustaliliśmy, że na Madalińskiego. Obejrzelismy pomieszczenie do porodu (dwa pokoje + łazienka). Ja nastawiam się na wspieranie duchowe żony i robienie zdjęć ewentualnie kręcenie filmu...

Zresztą jak dowiedziałem się, że żona w ciązy to od razu kupiłem cyfruweczkę.. :wink:

super.

poród przy osobie zyczliwej szybciej idzie. nastaw się na masowanie pleców :wink: