kze 11.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Teraz ponoć częste są cesarki... ja nie chcę Czasami nie ma wyboru... Np. jak dziecko źle ułozy się. Ale ponoć przy cesarce to usypiają i kobieta nie wie co to bóle porodowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 nie jest źle, w 3 tygodnie po rozwiązaniu zmieścisz się w jeansy sprzed tez tak myślę, zwłąszcza, ze USG pokazuje, ze Haneczka to kawał baby Hanki to fajne dziewczywny, a że do tego ma być marynarzem........ A nie marynarką? od razu marynarką marynarz sie nie odmienia A prawnik? A psycholog? dodam jeszcze sędzia (bo jak słyszę "sędzina" ) Dla mnie sędzina to .. żona sedziego. Tak uczyli mnie w szkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dla mnie sędzina to .. żona sedziego. Tak uczyli mnie w szkole... Mnie też!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Początek strony to wszyscy uciekli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Klientela mnie męczy. chca tego czego nie ma Wieczorami wracam skonana do domu, a własciwie z takiej pracy rezultatów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Początek strony to wszyscy uciekli...? ja cały czas na froncie, ale co mam sama do siebie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Początek strony to wszyscy uciekli...? ja cały czas na froncie, ale co mam sama do siebie pisać No słusznie... Musimy jakiś temat wymyśleć..? Zapewne piłka nozna odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Teraz ponoć częste są cesarki... ja nie chcę Czasami nie ma wyboru... Np. jak dziecko źle ułozy się. Ale ponoć przy cesarce to usypiają i kobieta nie wie co to bóle porodowe... ale świetnie wie co to sa bóle pooperacyjne, bo dzidziusiem i tak trzeba sie zajmować. Przy córce to dowiedziałam się co to sa bole porodowe i pooperacyjne Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Teraz ponoć częste są cesarki... ja nie chcę Czasami nie ma wyboru... Np. jak dziecko źle ułozy się. Ale ponoć przy cesarce to usypiają i kobieta nie wie co to bóle porodowe... ale świetnie wie co to sa bóle pooperacyjne, bo dzidziusiem i tak trzeba sie zajmować. Przy córce to dowiedziałam się co to sa bole porodowe i pooperacyjne Nie polecam To znaczy bóle po cesarskie są gorsze od bóli porodowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam serdecznie Cześć Maluszek! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Teraz ponoć częste są cesarki... ja nie chcę Czasami nie ma wyboru... Np. jak dziecko źle ułozy się. Ale ponoć przy cesarce to usypiają i kobieta nie wie co to bóle porodowe... ale świetnie wie co to sa bóle pooperacyjne, bo dzidziusiem i tak trzeba sie zajmować. Przy córce to dowiedziałam się co to sa bole porodowe i pooperacyjne Nie polecam Funia a po co Ci cesarka Przecież Hania da sobie radę normalnymi sposobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam serdecznie Cześć Maluszek! Co słychać? Cześć Kze a urlopuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Teraz ponoć częste są cesarki... ja nie chcę Czasami nie ma wyboru... Np. jak dziecko źle ułozy się. Ale ponoć przy cesarce to usypiają i kobieta nie wie co to bóle porodowe... ale świetnie wie co to sa bóle pooperacyjne, bo dzidziusiem i tak trzeba sie zajmować. Przy córce to dowiedziałam się co to sa bole porodowe i pooperacyjne Nie polecam Funia a po co Ci cesarka Przecież Hania da sobie radę normalnymi sposobami To ja zacząłem temat cesarki. Stwierdziłem, że czasami jest konieczna. Na razie nikt nie musi cesarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Początek strony to wszyscy uciekli...? ja cały czas na froncie, ale co mam sama do siebie pisać No słusznie... Musimy jakiś temat wymyśleć..? Zapewne piłka nozna odpada? Co do zasady tak, ale macz Wisły z Grekami może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam serdecznie Cześć Maluszek! Co słychać? Cześć Kze a urlopuję się Na budowie, czy tak jak Sonika w egzotycznych krajach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Funia a po co Ci cesarka Przecież Hania da sobie radę normalnymi sposobami Na to liczę i ze bedize taka czerwona spuchnięta i brudna juz sie nie mogę doczekać. I fajnie by było gdyby sie urodziła z czarnymi kudłami tak jak matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Co do zasady tak, ale macz Wisły z Grekami może być Oczywiście! Wisła wreszcie wygrała mecz w eliminaciach LM... Wreszcie po pierwszym meczu ma jakieś realne szanse na awans dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Na budowie, czy tak jak Sonika w egzotycznych krajach? Sonika to juz na budowie buszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Teraz ponoć częste są cesarki... ja nie chcę Czasami nie ma wyboru... Np. jak dziecko źle ułozy się. Ale ponoć przy cesarce to usypiają i kobieta nie wie co to bóle porodowe... ale świetnie wie co to sa bóle pooperacyjne, bo dzidziusiem i tak trzeba sie zajmować. Przy córce to dowiedziałam się co to sa bole porodowe i pooperacyjne Nie polecam To znaczy bóle po cesarskie są gorsze od bóli porodowych? Bóle sa inne. Ale w trakcie porodu dajesz nowe zycie, oczekujesz, cieszysz się, pełna ekscytacja. Po cesarce - jest ci niedobrze, kręci ci sie w glowie, trudno usiąść, czy przewrócic się - bo mięśnie porozcinane. To ból co już niczego nowego nie wniesie. No i w szpitalu 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts