Funia 11.08.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Co do zasady tak, ale macz Wisły z Grekami może być Oczywiście! Wisła wreszcie wygrała mecz w eliminaciach LM... Wreszcie po pierwszym meczu ma jakieś realne szanse na awans dalej... Było małe ździwko i ile bukmacherzy zarobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Teraz ponoć częste są cesarki... ja nie chcę Czasami nie ma wyboru... Np. jak dziecko źle ułozy się. Ale ponoć przy cesarce to usypiają i kobieta nie wie co to bóle porodowe... ale świetnie wie co to sa bóle pooperacyjne, bo dzidziusiem i tak trzeba sie zajmować. Przy córce to dowiedziałam się co to sa bole porodowe i pooperacyjne Nie polecam Funia a po co Ci cesarka Przecież Hania da sobie radę normalnymi sposobami To ja zacząłem temat cesarki. Stwierdziłem, że czasami jest konieczna. Na razie nikt nie musi cesarki... A to dobrze bo już zaczęłam się troszkę martwić, że Funia ma jakiś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Co do zasady tak, ale macz Wisły z Grekami może być Oczywiście! Wisła wreszcie wygrała mecz w eliminaciach LM... Wreszcie po pierwszym meczu ma jakieś realne szanse na awans dalej... Było małe ździwko i ile bukmacherzy zarobili A jakie emocje przeżyli kibice (w tym ja)... Aż milej jest żyć jak Polacy wygrywają... A w ogóle to będą jaja jakby Wisła awansowała do LM, a Żurawski (Celtic) i Szymkowiak (Trabzonsport), którzy odeszli do innych klubów odpadli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Funia a po co Ci cesarka Przecież Hania da sobie radę normalnymi sposobami Na to liczę i ze bedize taka czerwona spuchnięta i brudna juz sie nie mogę doczekać. I fajnie by było gdyby sie urodziła z czarnymi kudłami tak jak matka Funiu - tego Ci życzę A kiedy Hania pojawi się na świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Funia a po co Ci cesarka Przecież Hania da sobie radę normalnymi sposobami Na to liczę i ze bedize taka czerwona spuchnięta i brudna juz sie nie mogę doczekać. I fajnie by było gdyby sie urodziła z czarnymi kudłami tak jak matka Funiu - tego Ci życzę A kiedy Hania pojawi się na świecie? jak sie zdecyduje, że juz pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Co do zasady tak, ale macz Wisły z Grekami może być Oczywiście! Wisła wreszcie wygrała mecz w eliminaciach LM... Wreszcie po pierwszym meczu ma jakieś realne szanse na awans dalej... Było małe ździwko i ile bukmacherzy zarobili A duże były stawki? Nawet nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A to dobrze bo już zaczęłam się troszkę martwić, że Funia ma jakiś problem. Funia miewa problemy i to czesto (ale wszyscy pokręceni tak mają ) na szczęście z tym chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A to dobrze bo już zaczęłam się troszkę martwić, że Funia ma jakiś problem. Funia miewa problemy i to czesto (ale wszyscy pokręceni tak mają ) na szczęście z tym chyba nie Funiu - i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Funiu - tego Ci życzę A kiedy Hania pojawi się na świecie? Tego nie wie nikt kalendarz mówi, ze 8.09 USG, ze 30.08 skurcze przepowiadające, ze wkrótce a przeczucia, ze w najmniej oczekiwanym momencie (np. mam schizę, że wody odejdą mi przy kasie w hipermarkecie z rozładowanym do połowy koszyniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A duże były stawki? Nawet nie wiem... Stawek nie znam, ale wszyscy stawiali na Ateńczyków, więc wyfranych nie było za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Funiu - tego Ci życzę A kiedy Hania pojawi się na świecie? Tego nie wie nikt kalendarz mówi, ze 8.09 USG, ze 30.08 skurcze przepowiadające, ze wkrótce a przeczucia, ze w najmniej oczekiwanym momencie (np. mam schizę, że wody odejdą mi przy kasie w hipermarkecie z rozładowanym do połowy koszyniem ) Funia - to już niedługo A co do rodzenia w markecie to może Hania miałaby tam już dożywotnie zakupy za darmo w ramach narodzin w tamtejszym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A co do rodzenia w markecie to może Hania miałaby tam już dożywotnie zakupy za darmo w ramach narodzin w tamtejszym sklepie Eeee u nas to do wyboru tylko Tesco (no i ew. Castorama) nie podejrzewałabym ich o taką klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A co do rodzenia w markecie to może Hania miałaby tam już dożywotnie zakupy za darmo w ramach narodzin w tamtejszym sklepie Eeee u nas to do wyboru tylko Tesco (no i ew. Castorama) nie podejrzewałabym ich o taką klasę Cholerka nigdy nic nie wiadomo bo to by w sumie reklama dla sklepu była nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A co do rodzenia w markecie to może Hania miałaby tam już dożywotnie zakupy za darmo w ramach narodzin w tamtejszym sklepie Eeee u nas to do wyboru tylko Tesco (no i ew. Castorama) nie podejrzewałabym ich o taką klasę Cholerka nigdy nic nie wiadomo bo to by w sumie reklama dla sklepu była nie dobra - to robie tak: jak tylko cos mnie mocniej "pokurczy" to gazu i do Tesca w końcu kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Funia, lepiej może wybierz jakąs linie lotnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Funia, lepiej może wybierz jakąs linie lotnicza no co Ty - ja chate buduje, gdie by mnie było stać na samoloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Na pokład samolotu nie biorą w trzecim trymestrze ciąży... Zabezpieczają się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Funia, lepiej może wybierz jakąs linie lotnicza no co Ty - ja chate buduje, gdie by mnie było stać na samoloty Zawsze pozostają Tanie Linie Lotnicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A co do rodzenia w markecie to może Hania miałaby tam już dożywotnie zakupy za darmo w ramach narodzin w tamtejszym sklepie Eeee u nas to do wyboru tylko Tesco (no i ew. Castorama) nie podejrzewałabym ich o taką klasę Cholerka nigdy nic nie wiadomo bo to by w sumie reklama dla sklepu była nie Jeszcze by podali info w Wiadomościach, albo prezydent nagrodę by ufundował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No co Wy mnie tak samego zostawiliści...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts