kze 11.08.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisper, a coś Ty taki spioch? Gdzieś się tak zmęczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 to ustrzelcie tą następną stronkę ja poczekam Ustrzelcie, ustrzelcie???? przy KZE jestem bez szans Myślę, że razem ze mną możesz podciagnąć się.. Pamiętaj: 2 sesje, na jednej licznik postów, na drugiej wiadomośc do wysłania... mam za wolne łącze Zero szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Streszczenie: ..... - Pod koniec stronki Kze nabijał posty I wystrychnął Funie na bramkarza Juz wspominałem, że nie celowałem.. Nie wiedziałem, że Maluszek tak szybko 2 razy strzeli... to może ja za piłkarza zacznę robić jak tak szybko strzelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 to ustrzelcie tą następną stronkę ja poczekam Ustrzelcie, ustrzelcie???? przy KZE jestem bez szans Myślę, że razem ze mną możesz podciagnąć się.. Pamiętaj: 2 sesje, na jednej licznik postów, na drugiej wiadomośc do wysłania... mam za wolne łącze Zero szans Funia - następnym razem Ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 to ustrzelcie tą następną stronkę ja poczekam Ustrzelcie, ustrzelcie???? przy KZE jestem bez szans Myślę, że razem ze mną możesz podciagnąć się.. Pamiętaj: 2 sesje, na jednej licznik postów, na drugiej wiadomośc do wysłania... mam za wolne łącze Zero szans Jak byłem w necie u siostry to na stałym łączu, neostrada (najtańsza) też to stosowałem i ... szło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisper, a coś Ty taki spioch? Gdzieś się tak zmęczył? Na budowie. Poniedziałek - od rana do 3 w nocy Wtorek - 7-15 w pracy, po pracy do północy na budowie Środa - 7-20 na budowie Dziś w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Streszczenie: ..... - Pod koniec stronki Kze nabijał posty I wystrychnął Funie na bramkarza Juz wspominałem, że nie celowałem.. Nie wiedziałem, że Maluszek tak szybko 2 razy strzeli... to może ja za piłkarza zacznę robić jak tak szybko strzelam Nie krępuj się! Następców Frankowskiego nigdy za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 to ustrzelcie tą następną stronkę ja poczekam Ustrzelcie, ustrzelcie???? przy KZE jestem bez szans Myślę, że razem ze mną możesz podciagnąć się.. Pamiętaj: 2 sesje, na jednej licznik postów, na drugiej wiadomośc do wysłania... Tą technikę mam opanowaną, ale w pracy niestety czasu mało żeby na Interek wskoczyć a w domu od kilku dni tylko śpię. Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisper, a coś Ty taki spioch? Gdzieś się tak zmęczył? Na budowie. Poniedziałek - od rana do 3 w nocy Wtorek - 7-15 w pracy, po pracy do północy na budowie Środa - 7-20 na budowie Dziś w pracy... A co Ty robisz o 22-24 na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 to ustrzelcie tą następną stronkę ja poczekam Ustrzelcie, ustrzelcie???? przy KZE jestem bez szans Myślę, że razem ze mną możesz podciagnąć się.. Pamiętaj: 2 sesje, na jednej licznik postów, na drugiej wiadomośc do wysłania... Tą technikę mam opanowaną, ale w pracy niestety czasu mało żeby na Interek wskoczyć a w domu od kilku dni tylko śpię. Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Grunt to odpowiednia strategia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisper, a coś Ty taki spioch? Gdzieś się tak zmęczył? Na budowie. Poniedziałek - od rana do 3 w nocy Wtorek - 7-15 w pracy, po pracy do północy na budowie Środa - 7-20 na budowie Dziś w pracy... A co Ty robisz o 22-24 na budowie??? Przygotowywałem parę pomieszczeń przed przyjazdem wylewkarzy - tam gdzie będzie podłogówka elektryczna. Izolacja, styropian, podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisper, a coś Ty taki spioch? Gdzieś się tak zmęczył? Na budowie. Poniedziałek - od rana do 3 w nocy Wtorek - 7-15 w pracy, po pracy do północy na budowie Środa - 7-20 na budowie Dziś w pracy... A co Ty robisz o 22-24 na budowie??? Przygotowywałem parę pomieszczeń przed przyjazdem wylewkarzy - tam gdzie będzie podłogówka elektryczna. Izolacja, styropian, podłogówka. A gdzie nabyłeś te umiejetnosci? A co by się stało jakbyś tego nie umiał, albo nie dał rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Streszczenie: ..... - Pod koniec stronki Kze nabijał posty I wystrychnął Funie na bramkarza Juz wspominałem, że nie celowałem.. Nie wiedziałem, że Maluszek tak szybko 2 razy strzeli... to może ja za piłkarza zacznę robić jak tak szybko strzelam Nie krępuj się! Następców Frankowskiego nigdy za wiele... A kim jest Frankowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Streszczenie: ..... - Pod koniec stronki Kze nabijał posty I wystrychnął Funie na bramkarza Juz wspominałem, że nie celowałem.. Nie wiedziałem, że Maluszek tak szybko 2 razy strzeli... to może ja za piłkarza zacznę robić jak tak szybko strzelam Nie krępuj się! Następców Frankowskiego nigdy za wiele... A kim jest Frankowski Funia powinna wiedzieć... Napastnik Wisły i reprezentacji Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A gdzie nabyłeś te umiejetnosci? A co by się stało jakbyś tego nie umiał, albo nie dał rady? Jakbym nie umiał albo nie dał rady? Hmmmm... a tego rzeczywiście nie wziąłem pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Whisperku - to znaczy, że ja jestem piękna i skromna a co do techniki to może kiedyś nadrobię a może i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... Zastanawiam czy rozmiar podciągnąć pod urodę czy pod skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A gdzie nabyłeś te umiejetnosci? A co by się stało jakbyś tego nie umiał, albo nie dał rady? Jakbym nie umiał albo nie dał rady? Hmmmm... a tego rzeczywiście nie wziąłem pod uwagę Rozumiem, że posadzkarze by musieli ułozyć, tak? Ale gdzie tego nauczyłeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts