kze 11.08.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... Zastanawiam czy rozmiar podciągnąć pod urodę czy pod skromność Myśle, że pod technikę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisperku - to znaczy, że ja jestem piękna i skromna a co do techniki to może kiedyś nadrobię a może i nie No widzisz, ty TEŻ. To juz jest nas dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisperku - to znaczy, że ja jestem piękna i skromna a co do techniki to może kiedyś nadrobię a może i nie No widzisz, ty TEŻ. To juz jest nas dwoje A ja...? A Funia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... rozmiar jest niezły łącza oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... rozmiar jest niezły łącza oczywiście To powinnaś strzelać jak Szewczenko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... Zastanawiam czy rozmiar podciągnąć pod urodę czy pod skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisperku - to znaczy, że ja jestem piękna i skromna a co do techniki to może kiedyś nadrobię a może i nie No widzisz, ty TEŻ. To juz jest nas dwoje A ja...? A Funia? A Funia i Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisperku - to znaczy, że ja jestem piękna i skromna a co do techniki to może kiedyś nadrobię a może i nie No widzisz, ty TEŻ. To juz jest nas dwoje A ja...? A Funia? A Funia i Ty też Od razu lepiej czuję się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A gdzie nabyłeś te umiejetnosci? A co by się stało jakbyś tego nie umiał, albo nie dał rady? Jakbym nie umiał albo nie dał rady? Hmmmm... a tego rzeczywiście nie wziąłem pod uwagę Rozumiem, że posadzkarze by musieli ułozyć, tak? Ale gdzie tego nauczyłeś się? Oni by tego na pewno nie zrobili. Dzisiaj Luśka usłyszałą że nie są hydraulikami jak przyszło do przestawienia odwodnienia w garażu (czytaj - przestawienia luźno leżącego na podłodze korytka z "wzdłuż garażu" na "w poprzek garażu" A nauczyć się nauczyłem na bieżąco. Układałem, docinałem. Jak dałem radę ocieplić pół ściany (pół bo mnie do innych robót zabrało) to położyć na podłodze nie potrafię?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... rozmiar jest niezły łącza oczywiście To powinnaś strzelać jak Szewczenko... Bez nazwisk proszę Ja po prostu daję Wam duuuuuuuuuuuże fory i nie czaję się na nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A gdzie nabyłeś te umiejetnosci? A co by się stało jakbyś tego nie umiał, albo nie dał rady? Jakbym nie umiał albo nie dał rady? Hmmmm... a tego rzeczywiście nie wziąłem pod uwagę Rozumiem, że posadzkarze by musieli ułozyć, tak? Ale gdzie tego nauczyłeś się? Oni by tego na pewno nie zrobili. Dzisiaj Luśka usłyszałą że nie są hydraulikami jak przyszło do przestawienia odwodnienia w garażu (czytaj - przestawienia luźno leżącego na podłodze korytka z "wzdłuż garażu" na "w poprzek garażu" A nauczyć się nauczyłem na bieżąco. Układałem, docinałem. Jak dałem radę ocieplić pół ściany (pół bo mnie do innych robót zabrało) to położyć na podłodze nie potrafię?) A ktoś Ci pomagał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Whisperku - to znaczy, że ja jestem piękna i skromna a co do techniki to może kiedyś nadrobię a może i nie No widzisz, ty TEŻ. To juz jest nas dwoje A ja...? A Funia? A Funia i Ty też To już czworo pięknych i skromnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... rozmiar jest niezły łącza oczywiście To powinnaś strzelać jak Szewczenko... Bez nazwisk proszę Ja po prostu daję Wam duuuuuuuuuuuże fory i nie czaję się na nową stronkę A pkt'a nie chcesz zdobywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 piekny, skromny, technika i do tego wszelkie zdolności I juz zajęty przez Luskę....co za niepowetowana strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 piekny, skromny, technika i do tego wszelkie zdolności I juz zajęty przez Luskę....co za niepowetowana strata I do tego ma coś wspólnego z samolotami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Widzę, że technikę strzelania macie nieźle opracowaną Bo widzisz Maluszku, nie wystarczy być tylko pieknym i skromnym, trzeba mieć jeszcze opanowaną technikę. Ale rozmiar też się przydaje.. oczywiście łącza... rozmiar jest niezły łącza oczywiście To powinnaś strzelać jak Szewczenko... Bez nazwisk proszę Ja po prostu daję Wam duuuuuuuuuuuże fory i nie czaję się na nową stronkę A pkt'a nie chcesz zdobywać? a nie chcę i jakoś mi się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 piekny, skromny, technika i do tego wszelkie zdolności I juz zajęty przez Luskę....co za niepowetowana strata I do tego ma coś wspólnego z samolotami... serio Whisper, mów co masz wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A ktoś Ci pomagał? Drugiego i trzeciego dnia Luśka - ja wymierzałem, a ona cięła styropian żeby szybciej było. No i też trcohę przy układaniu podłogówki - dwa pomieszczenia zrobiłem sam, a potem z nią, bo to jednak szybciej idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 piekny, skromny, technika i do tego wszelkie zdolności I juz zajęty przez Luskę....co za niepowetowana strata I do tego ma coś wspólnego z samolotami... serio Whisper, mów co masz wspólnego Lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 piekny, skromny, technika i do tego wszelkie zdolności I juz zajęty przez Luskę....co za niepowetowana strata I do tego ma coś wspólnego z samolotami... serio Whisper, mów co masz wspólnego ano ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts