Majka 12.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Majka - gratulki. Jak tam gaz? oszczędnie jest, ale pogonie mężą, aby pogonił mechanika auto musi jechac i ma nic sie nie zapalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Majka - gratulki. Jak tam gaz? oszczędnie jest, ale pogonie mężą, aby pogonił mechanika auto musi jechac i ma nic sie nie zapalać No ja właśne w tej sprawie, ale nie chce mi się skakać po tematach . A skoro cię widzę to pytam. Niech Twoja brzydsza połowa w końcu do mechanika się wybierze, nastrasz ją (półówkę) że coś się może w końcu zepsuć - choć nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Majka - gratulki. Jak tam gaz? oszczędnie jest, ale pogonie mężą, aby pogonił mechanika auto musi jechac i ma nic sie nie zapalać No ja właśne w tej sprawie, ale nie chce mi się skakać po tematach . A skoro cię widzę to pytam. Niech Twoja brzydsza połowa w końcu do mechanika się wybierze, nastrasz ją (półówkę) że coś się może w końcu zepsuć - choć nie sądzę. mechanik powiedział, aby przyjechał po przejechaniu 1000km,/ dopiero nastukałam 800 8)/ , Tomek sie tego trzyma, więc wizyta po weekendzie. Narazie 100km wychodzi ok. 17zł, ale szlag mnie trafia jak musze wyprzedzać z trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam sedecznie w słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam sedecznie w słoneczny poranek Maluszku........hmmmm................minęło południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Po 1 000 km - na regulacje i przgląd. Ale jak jest coś nie tak - to ja na jego miejscu pojechałbym wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witaj Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam sedecznie w słoneczny poranek Maluszku........hmmmm................minęło południe Maluszek miała na myśli wczesny początek weekendu, czyli wczesne popołudnie piątku, czyli poranek weekendu. Zgadłem Maluszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Po 1 000 km - na regulacje i przgląd. Ale jak jest coś nie tak - to ja na jego miejscu pojechałbym wcześniej. no tak, ale mój mąż ma na imie Tomasz On sie słucha mechanika :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Maluszek ma urlop wiec dzien się zaczyna trochę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Po 1 000 km - na regulacje i przgląd. Ale jak jest coś nie tak - to ja na jego miejscu pojechałbym wcześniej. no tak, ale mój mąż ma na imie Tomasz On sie słucha mechanika :roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam sedecznie w słoneczny poranek Maluszku........hmmmm................minęło południe Majka - ja niedawno wstałam więc dla mnie to poranek Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie jest na urlopie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Maluszek ma urlop wiec dzien się zaczyna trochę inaczej Aga - masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Maluszek ma urlop wiec dzien się zaczyna trochę inaczej A co to takiego URLOP???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Maluszek ma urlop wiec dzien się zaczyna trochę inaczej Aga - masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Maluszek ma urlop wiec dzien się zaczyna trochę inaczej A co to takiego URLOP???? Fizyk - urlop to takie leniuchowanie, długie spanie, czytanie książek itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku - rozpoczął faulem kze /nie wolno ciągnąć za koszulkę / - troche dyplomacji - Tola przypomniała skąd pochodzi Frankowski - fizyk wyglosił całkiem zgrabny elaborat o oknach - nikomu nie chce sie myc białe okna - miła Jane ukróciła cierpienie wskazującego palca lewej reki Ale dlaczego faulem???? I jakim faulem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 w poprzednim odcinku - rozpoczął faulem kze /nie wolno ciągnąć za koszulkę / - troche dyplomacji - Tola przypomniała skąd pochodzi Frankowski - fizyk wyglosił całkiem zgrabny elaborat o oknach - nikomu nie chce sie myc białe okna - miła Jane ukróciła cierpienie wskazującego palca lewej reki Ale dlaczego faulem???? I jakim faulem? a tak mi sie skojarzyło patrząc na Twój gif , zreszta sędzia nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Widze że dzisiaj wszyscy zapracowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Aga - na ja to napewno nie jestem zapracowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts