Aga J.G 12.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A ja już jestem ale co tam muszę nadgonić zaległości forumowe a teraz pędzę na budwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Maluszek ma urlop wiec dzien się zaczyna trochę inaczej A co to takiego URLOP???? Fizyk - urlop to takie leniuchowanie, długie spanie, czytanie książek itd Hmm, jestem facetem więc nie bardzo kojarzę co to znaczy "leniuchowanie". Ale chyba już wiem co to jest urlop. Jest to to samo co normalny okres, z tym że zamiast spędzać 8 godzin w pracy i 4 na budowie, spędza się 12 godzin na budowie. Zastanawiam się gdzie to długie spanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fizyk jak już amieszkasz w swoim domku jak Maluszek będziesz wiedział co to leniuchowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fizyk jak już amieszkasz w swoim domku jak Maluszek będziesz wiedział co to leniuchowanie Też racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fizyk jak już amieszkasz w swoim domku jak Maluszek będziesz wiedział co to leniuchowanie Też racja Fizyk, w cuda wierzysz? W męskiej naturze nie mieści się pojęcie leniuchowania. Zamista leniuchowania można coś pomalować, coś przybić, coś rozłożyć i nie potrafic złożyć z powrotem, można postrzelać do wrogów na komputerze albo w ostateczności pójść na ryby. Ale leniuchowanie jest domeną kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fizyk jak już amieszkasz w swoim domku jak Maluszek będziesz wiedział co to leniuchowanie Też racja Fizyk, w cuda wierzysz? W męskiej naturze nie mieści się pojęcie leniuchowania. Zamista leniuchowania można coś pomalować, coś przybić, coś rozłożyć i nie potrafic złożyć z powrotem, można postrzelać do wrogów na komputerze albo w ostateczności pójść na ryby. Ale leniuchowanie jest domeną kobiet. zwłaszcza to strzelanie do wrogów na kompie jest strasznie uciązliwą pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zwłaszcza to strzelanie do wrogów na kompie jest strasznie uciązliwą pracą A o obrońcach ojczyzny słyszałaś? Trzeba jakoś trenować, na wypadek gdyby na nas takie Seszele chciały napaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zwłaszcza to strzelanie do wrogów na kompie jest strasznie uciązliwą pracą A o obrońcach ojczyzny słyszałaś? Trzeba jakoś trenować, na wypadek gdyby na nas takie Seszele chciały napaść. z takimi obrońcami, to ja już niczego sie nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zwłaszcza to strzelanie do wrogów na kompie jest strasznie uciązliwą pracą A o obrońcach ojczyzny słyszałaś? Trzeba jakoś trenować, na wypadek gdyby na nas takie Seszele chciały napaść. z takimi obrońcami, to ja już niczego sie nie boję Ja myślę! Ostatnio w Battlefield 2 rozwalam "tych złych" już na poziomie "Weteran" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zwłaszcza to strzelanie do wrogów na kompie jest strasznie uciązliwą pracą A o obrońcach ojczyzny słyszałaś? Trzeba jakoś trenować, na wypadek gdyby na nas takie Seszele chciały napaść. z takimi obrońcami, to ja już niczego sie nie boję Ja myślę! Ostatnio w Battlefield 2 rozwalam "tych złych" już na poziomie "Weteran" To razez z moim Jackiem jesteście w stanie sami tę wojnę wygrać I po co nam Klos czy 4 pancerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 To razez z moim Jackiem jesteście w stanie sami tę wojnę wygrać I po co nam Klos czy 4 pancerni Jako wzory do naśladowania, Maluszku. Przecież myśmy się na tych filmach wychowali i tylko dzięki nim wiemy, że jeden czołg i Hans Kloss potrafią zniszczyć nazistowską machinę wojenną. To i my z Jackiem Seszelom damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fizyk jak już amieszkasz w swoim domku jak Maluszek będziesz wiedział co to leniuchowanie Też racja Fizyk, w cuda wierzysz? W męskiej naturze nie mieści się pojęcie leniuchowania. Zamista leniuchowania można coś pomalować, coś przybić, coś rozłożyć i nie potrafic złożyć z powrotem, można postrzelać do wrogów na komputerze albo w ostateczności pójść na ryby. Ale leniuchowanie jest domeną kobiet. Whisper - jestem skłonny przyznać Ci rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 I poszedł łowić ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 nikt sie nie czai spada czujność w narodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Może to i lepiej że się nie czają, bo u mnie akurat mała awaria i ganiam jak kot z pęcherzem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Może to i lepiej że się nie czają, bo u mnie akurat mała awaria i ganiam jak kot z pęcherzem.. witamn a jakaz to awaria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Może to i lepiej że się nie czają, bo u mnie akurat mała awaria i ganiam jak kot z pęcherzem.. witamn a jakaz to awaria? przeziębił pęcherz, to i gania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.08.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Może to i lepiej że się nie czają, bo u mnie akurat mała awaria i ganiam jak kot z pęcherzem.. witamn a jakaz to awaria? przeziębił pęcherz, to i gania hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 MAJKA widze ze zamiast olimpu masz kreske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Może to i lepiej że się nie czają, bo u mnie akurat mała awaria i ganiam jak kot z pęcherzem.. witamn a jakaz to awaria? Tajne przez poufne. Cosik się zawiesiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts