Janussz 12.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witaj Funiu przemiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A i wysoki, czy nie jest wysoki fundament na 5 bloczków, ponad ziemia? , 3 z nich obsypiemy ziemią, ale i tak wieżowiec bedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 WHISPER szefie! ile placiles za m2 tynków? ile m2 sciany masz? moze na priva-jak nie chcesz na forum ? chcialabym sie zorientowac 22 zł/m2 i około 600 metrów... ale robocizna +material? 600m2 a ile masz powierzchni uzytkowej? jak oni to obliczyli ? nie chce mi sie liczyc Tak, robocizna i materiał. A jak obliczyli? Wzięli pomierzyli długość ścian, pomnożyli przez iich wysokość, porobili różne obliczenia z otworami okiennymi i drzwiowymi i im wyszło. Szkoły pewnie jakieś kończyli A swoją drogą ekipa super. Od Nulli ich dostaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Radość Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witaj Funiu przemiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 WHISPER CZEMU ZWIALES ??????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 WHISPER szefie! ile placiles za m2 tynków? ile m2 sciany masz? moze na priva-jak nie chcesz na forum ? chcialabym sie zorientowac 22 zł/m2 i około 600 metrów... ale robocizna +material? 600m2 a ile masz powierzchni uzytkowej? jak oni to obliczyli ? nie chce mi sie liczyc Tak, robocizna i materiał. A jak obliczyli? Wzięli pomierzyli długość ścian, pomnożyli przez iich wysokość, porobili różne obliczenia z otworami okiennymi i drzwiowymi i im wyszło. Szkoły pewnie jakieś kończyli A swoją drogą ekipa super. Od Nulli ich dostaliśmy no ale nie przyjada do wrocka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A i wysoki, czy nie jest wysoki fundament na 5 bloczków, ponad ziemia? , 3 z nich obsypiemy ziemią, ale i tak wieżowiec bedzie! 5 nad ziemią czy nad ławą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Wiecie co?Pal go sześć. Nie będę zmieniał nicka. A co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Chciałam tylko usprawiedliwić całodzienną absencję w Rekrodzie, Ale rano (do późnego popołudnia) walczyłam z zakupami wyprawkowymi,potem zaczęło się przemeblowanie (Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr),które zakończy się chyba jutro jak przywiozą szafę i komodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Wiecie co? Pal go sześć. Nie będę zmieniał nicka. A co mi tam. Spokojnie, przeżyjesz bycie elitą. A jak się postarasz to szybciutko przeskoczysz na Lidera i będzie już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Nad ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Chciałam tylko usprawiedliwić całodzienną absencję w Rekrodzie, Ale rano (do późnego popołudnia) walczyłam z zakupami wyprawkowymi, potem zaczęło się przemeblowanie (Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr), które zakończy się chyba jutro jak przywiozą szafę i komodę. USPRAWIEDLIWIONO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Chciałam tylko usprawiedliwić całodzienną absencję w Rekrodzie, Ale rano (do późnego popołudnia) walczyłam z zakupami wyprawkowymi, potem zaczęło się przemeblowanie (Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr), które zakończy się chyba jutro jak przywiozą szafę i komodę. i co i co kupilas???????? ale fajowo! wozek masz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Słuchajcie. Coś mi nie gra. Sciana 3W. Ceramika + wata. Brak pustki powietrznej. Czy przy ceramice nie stosuje się tego przy wełnie? Wg mnie to błąd w projekcie. Mam rację? Może łaskawie zauważycie? No i co? MOże jednak zauważycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Nad ziemią A ile nad ławą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Chciałam tylko usprawiedliwić całodzienną absencję w Rekrodzie, Ale rano (do późnego popołudnia) walczyłam z zakupami wyprawkowymi, potem zaczęło się przemeblowanie (Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr), które zakończy się chyba jutro jak przywiozą szafę i komodę. i co i co kupilas???????? ale fajowo! wozek masz juz? Czegoś nie wiem? Czy Funia wyjdzie z siebie i stanie obok malutkiej funieczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 i co i co kupilas???????? ale fajowo! wozek masz juz? Właśnie mam wszystko poza wózkiem i fotelikiem samochodowym aha i nie kupiłam jeszcze laktatora - ale czekam na rady doświadczonych koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sam nie wiem, wiem, ze mam narazie dziure zalana betonem i nad tym 'muruja się bloczki' , i jest ich sztuk:5 . Ty MNIE, o jakaś ławę pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Czegoś nie wiem? Czy Funia wyjdzie z siebie i stanie obok malutkiej funieczki? Noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts