Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie. Coś mi nie gra. Sciana 3W. Ceramika + wata. Brak pustki powietrznej. Czy przy ceramice nie stosuje się tego przy wełnie? Wg mnie to błąd w projekcie. Mam rację?

Może łaskawie zauważycie?

No i co? MOże jednak zauważycie?

Zauważyliśmy.

Ja to jestem dwuwarstwowiec z definicji, więc się nie interesowałem metodami trójwarstówki, ale na moje to źle będzie...

Słuchajcie. Coś mi nie gra. Sciana 3W. Ceramika + wata. Brak pustki powietrznej. Czy przy ceramice nie stosuje się tego przy wełnie? Wg mnie to błąd w projekcie. Mam rację?

Może łaskawie zauważycie?

No i co? MOże jednak zauważycie?

Tutaj jest brak kultury.

Sam nie wiem, wiem, ze mam narazie dziure zalana betonem i nad tym 'muruja się bloczki' :wink: , i jest ich sztuk:5 :wink:. Ty MNIE, o jakaś ławę pytasz :roll:

5 nad ławą to nie jest dużo. Powiedziałbym nawet że umiarkowanie mało. Ja mam chyba 5 i dom od strony ogrodu wychodzi mi na poziomie gruntu.

i co i co kupilas????????

ale fajowo! wozek masz juz?

Właśnie mam wszystko poza wózkiem i fotelikiem samochodowym

aha i nie kupiłam jeszcze laktatora - ale czekam na rady doświadczonych koleżanek :wink:

wozek ja mam narazie byle jaki Inglesina uzywana juz chyba prze 4-5 dzieci :)

ale spacerowke kupie extra np quinny :)

fotelik mamy chicco - bezpieczenstwo ponad wszystko!

po co Ci laktator???

twoje dziecie to bedzie laktator!

albo w razie czego kup sobie w aptece taki tani a potem jak sie okaze ze potrzebujesz, kupisz drozszy .......

ja wypozyczylam na poczatku z poradni laktacyjnej -elektryczny medela- superowy!!!!! potrzebowalam aby sciagnac NAWAL pokarmu, bo moj Piotrus nie jadl tak duzo ..... :)

To ile propnujecie?

To zależy jak wysoko chcesz miec budynek.

ŁAAwę powinieneś mieć posadowioną powiedzmy na 1m. Jeśli ława ma np. 50 cm wysokości, to jeszcze 50 cm ściany fundamentowej (czyli 4warstwy x 12cm) powinno być pod ziemią. Czyli poziom zero masz 12 cm nad gruntem. Capisci?