Funia 12.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sam nie wiem, wiem, ze mam narazie dziure zalana betonem i nad tym 'muruja się bloczki' , i jest ich sztuk:5 . Ty MNIE, o jakaś ławę pytasz No to ławę już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Jutro beda zdjecia, to bedzie bardziej obrazowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Czegoś nie wiem? Czy Funia wyjdzie z siebie i stanie obok malutkiej funieczki? Noooooo To wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Aha, to nad ta nieszczesną ława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Słuchajcie. Coś mi nie gra. Sciana 3W. Ceramika + wata. Brak pustki powietrznej. Czy przy ceramice nie stosuje się tego przy wełnie? Wg mnie to błąd w projekcie. Mam rację? Może łaskawie zauważycie? No i co? MOże jednak zauważycie? Zauważyliśmy. Ja to jestem dwuwarstwowiec z definicji, więc się nie interesowałem metodami trójwarstówki, ale na moje to źle będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Słuchajcie. Coś mi nie gra. Sciana 3W. Ceramika + wata. Brak pustki powietrznej. Czy przy ceramice nie stosuje się tego przy wełnie? Wg mnie to błąd w projekcie. Mam rację? Może łaskawie zauważycie? No i co? MOże jednak zauważycie? Tutaj jest brak kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sorki. Wmksnęło mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ...cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Tata to dzisiaj padł- dzien pełen wrażeń, a my tu z mama sie zastanawiamy, nad tymi bloczkami . Myślę sobie, poradze sie Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 No nie.Elita forum. Skandal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Sam nie wiem, wiem, ze mam narazie dziure zalana betonem i nad tym 'muruja się bloczki' , i jest ich sztuk:5 . Ty MNIE, o jakaś ławę pytasz 5 nad ławą to nie jest dużo. Powiedziałbym nawet że umiarkowanie mało. Ja mam chyba 5 i dom od strony ogrodu wychodzi mi na poziomie gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 To ile propnujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 No nie. Elita forum. Skandal. FUJ! Na Twoim miejscu wpisałbym sobie w podpisie, że to nie Twoja wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 No nie. Elita forum. Skandal. eee, nie łam się - jeszccze tylko kilka tysiaczków i będziesz OLIMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 i co i co kupilas???????? ale fajowo! wozek masz juz? Właśnie mam wszystko poza wózkiem i fotelikiem samochodowym aha i nie kupiłam jeszcze laktatora - ale czekam na rady doświadczonych koleżanek wozek ja mam narazie byle jaki Inglesina uzywana juz chyba prze 4-5 dzieci ale spacerowke kupie extra np quinny fotelik mamy chicco - bezpieczenstwo ponad wszystko! po co Ci laktator??? twoje dziecie to bedzie laktator! albo w razie czego kup sobie w aptece taki tani a potem jak sie okaze ze potrzebujesz, kupisz drozszy ....... ja wypozyczylam na poczatku z poradni laktacyjnej -elektryczny medela- superowy!!!!! potrzebowalam aby sciagnac NAWAL pokarmu, bo moj Piotrus nie jadl tak duzo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 No nie. Elita forum. Skandal. no skandal ze hoho! nie gadamy z toba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 To ile tych bloczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 To ile propnujecie? To zależy jak wysoko chcesz miec budynek. ŁAAwę powinieneś mieć posadowioną powiedzmy na 1m. Jeśli ława ma np. 50 cm wysokości, to jeszcze 50 cm ściany fundamentowej (czyli 4warstwy x 12cm) powinno być pod ziemią. Czyli poziom zero masz 12 cm nad gruntem. Capisci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 po co Ci laktator??? Kasztanko, ja po prostu po 4 miesiącach muszę wracać do pracy i chodzi mi o to, zeby karmili mi Haneczkę naturalnym pokarmem Teraz tylko chodzi o to jaki kupić, czy faktycznie AVENT jak radza wszescy, czy inny - kilka razy tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts