Sonika 13.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Gratulki Aga!!! Ja właśnie byłam u Jagny, a teraz jadę na budowę. Pa, do wieczora A będą nowe zdjęcia I jak tam kuchnia Zdjęć nowych nie będzie, bo nie ma czego fotografować. Kuchnia stanęła w martwym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Nie może się odciąć, to coś tak jak ja. Sonika - Ty też po pracy tak jak Aga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Gratulki Aga!!! Ja właśnie byłam u Jagny, a teraz jadę na budowę. Pa, do wieczora A będą nowe zdjęcia I jak tam kuchnia Zdjęć nowych nie będzie, bo nie ma czego fotografować. Kuchnia stanęła w martwym punkcie. A co się stało z Twoją kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Nie może się odciąć, to coś tak jak ja. Sonika - Ty też po pracy tak jak Aga? Wczoraj byłam po dyżurze, ale mam tak samo jak Aga - miałam jechać na budowę, a dalej siedzę na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Już troszke pospałam Jestem sama w domu z psem i dziecmi więc o psaniu nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Nie może się odciąć, to coś tak jak ja. Sonika - Ty też po pracy tak jak Aga? Wczoraj byłam po dyżurze, ale mam tak samo jak Aga - miałam jechać na budowę, a dalej siedzę na Forum Znaczy się, że jesteśmy uzależnione od niego Bo ja mam właśnie myć podłogę ale wolę z Wami posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Gratulki Aga!!! Ja właśnie byłam u Jagny, a teraz jadę na budowę. Pa, do wieczora A będą nowe zdjęcia I jak tam kuchnia Zdjęć nowych nie będzie, bo nie ma czego fotografować. Kuchnia stanęła w martwym punkcie. A co się stało z Twoją kuchnią? Teraz szukam malarza na gwałt, bo mój nas opuścił. Jak go znajdę, to zabieram się za kuchnię, bo ja mogę przerabiać tylko JEDEN temat naraz. To się chyba nazywa starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Już troszke pospałam Jestem sama w domu z psem i dziecmi więc o psaniu nie ma mowy Godzinkę A jak tam Abi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Nie może się odciąć, to coś tak jak ja. Sonika - Ty też po pracy tak jak Aga? Wczoraj byłam po dyżurze, ale mam tak samo jak Aga - miałam jechać na budowę, a dalej siedzę na Forum U nas pogoda barowa, więc siedzę przed kompem pies też nie lubi deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Już troszke pospałam Jestem sama w domu z psem i dziecmi więc o psaniu nie ma mowy ja to nie ma mowy o Abrahamie - moje śliczności? Tzn. śliczności Agi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A co się stało z Twoją kuchnią? Teraz szukam malarza na gwałt, bo mój nas opuścił. Jak go znajdę, to zabieram się za kuchnię, bo ja mogę przerabiać tylko JEDEN temat naraz. To się chyba nazywa starość A co mu się stało, że odszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Nie może się odciąć, to coś tak jak ja. Sonika - Ty też po pracy tak jak Aga? Wczoraj byłam po dyżurze, ale mam tak samo jak Aga - miałam jechać na budowę, a dalej siedzę na Forum Znaczy się, że jesteśmy uzależnione od niego Bo ja mam właśnie myć podłogę ale wolę z Wami posiedzieć Hmmmm, nie chciałam tego głośno mówić, tzn. pisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 U nas rano było piękne słońce a teraz zachmurzone, padało i jest tak szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A co się stało z Twoją kuchnią? Teraz szukam malarza na gwałt, bo mój nas opuścił. Jak go znajdę, to zabieram się za kuchnię, bo ja mogę przerabiać tylko JEDEN temat naraz. To się chyba nazywa starość A co mu się stało, że odszedł? Ma stałą pracę i nie ma czasu. A nasz dół jest wogóle nie tknięty, tylko góra pomalowana I-en raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Nie może się odciąć, to coś tak jak ja. Sonika - Ty też po pracy tak jak Aga? Wczoraj byłam po dyżurze, ale mam tak samo jak Aga - miałam jechać na budowę, a dalej siedzę na Forum Znaczy się, że jesteśmy uzależnione od niego Bo ja mam właśnie myć podłogę ale wolę z Wami posiedzieć Hmmmm, nie chciałam tego głośno mówić, tzn. pisać.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Aga - no czaiłam się czekając aż trafisz nową stronkę Jesteś jeszcze w pracy czy już w domu? W domu ja pracuje od 7 do 19 albo od 19 do 7 To co robisz na forum zamiast spać po pracy Już troszke pospałam Jestem sama w domu z psem i dziecmi więc o psaniu nie ma mowy Godzinkę A jak tam Abi? Ze dwie godzinki Jak Sławek wróci bedzie szansa na małą drzemke Abi dobrze, tylko troche z jedzeniem na bakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Ze dwie godzinki Jak Sławek wróci bedzie szansa na małą drzemke Abi dobrze, tylko troche z jedzeniem na bakier A dlaczego? Czym go karmisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Royalem dodajemy mu żółtko lub jogurt naturalny, ale poranne posiłki nie wchodzą w całości A dzisja wogole zrobił strajk i zamiast zjeśc o 7:30 to jadł po 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Royalem dodajemy mu żółtko lub jogurt naturalny, ale poranne posiłki nie wchodzą w całości A dzisja wogole zrobił strajk i zamiast zjeśc o 7:30 to jadł po 10 A ja myślałam że to jakiś poważniejszy problem Na zdjęciach widać, że ładne psisko z niego wyrośnie Herutek też nie je od razu wszystkiego. Zostawia sobie na później. A tak w ogóle to praktycznie zawsze micha jest pełna i je sobie kiedy ma ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 No własnie maluszku problem jesyw tym że on tak nie może musi jesć na godziny i po posiłku co najmniej godzine musi odpoczywać. Ważne jest żeby zjadał odpowiednią ilośc dziennie bo strasznie szybko rosnie i namawiamy go jak umiemy normalnie cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts