Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

No własnie maluszku problem jesyw tym że on tak nie może musi jesć na godziny i po posiłku co najmniej godzine musi odpoczywać.

Ważne jest żeby zjadał odpowiednią ilośc dziennie bo strasznie szybko rosnie i namawiamy go jak umiemy normalnie cyrk :)

Hero też tak powinien jeść jak Abi ale od początku były problemy z doborem karmy bo większość mu nie smakowała albo miał po nich problemy. W końcu znaleźliśmy odpowiednią dla niego i miał jeść 2 razy dziennie ale nic z tego nie wyszło bo on woli kilka razy dziennie ale w mniejszych dawkach. W każdym bądź razie nigdy nie dostaje więcej niż przysługuje mu dzienna dawka żeby nie przytył. A jest to ważne bo ma chore stawwy biodorwe.

A pilnowanie go, żeby po posiłku odpoczął tak jak Abi - graniczy z cudem więc daliśmy sobie spokój.

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz juz wiem, Whisper, zabieraj sobie Punkt- tak na poczatek, należy sie podlizać :wink:

Weźź, tylko, cicho Damianowi, bo ja tu mam jakies streszczenie pisać, a ja... :roll:

Nie mogę, choćbym nawet chciał (a chcę) reguły sa nieubłagane. Twój punkt!

Od kiedy to Prezes taki regulaminowy się zrobił? jeszcze nie dawno slyszałem jak Prezes wypowiadał słynne: "Regulamin to Ja", oj mieliście dobrze.. Prezesa w doskonałym humorze, bo inaczej by was wykluczył i dopisał sobie wasze wszystkie zdobyte punkty :D :D :D na jakiej podstawie? art 23 pkt 16 ppkt A, akapit 4, cytat: "jeśli ktos zostanie wykluczony z RW to Prezes jako najwyższy rangą przejmuje punkty wcześniej zdobyte przez wyluczonego".

Nie mówcie ze nie czytaliście regulaminu???

m.

Z naszym w kwesti odpoczynku nie ma problemu zreszta to bardzo spokojny piesek :) Od poczatku tego pilnujemy i już teraz sam wie że jak zje to musi leżec i leży :)

Nasz z racji tego ze tak szybko rośnie może mieć problemy ze stawami a po 2 w tej rasie bardzo często zdarza się skret jelit dlatego nie mozna psa przekarmić na jeden posiłek :-? i po posiłku musi odpoczywać zresztą przed posiłkiem tez wzmożony wysiłek jest nie wskazany.

Nasz je 3 razy dziennie :)