Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i wycykał. Gratulacje.

CZytam dalej. Jestem na historii o docieplaniu garażu. Whisper - widzę że ty też zacząłeś budować w tym roku , i w tym roku chcesz się wprowadzić. To tak jak ja z moją Fizulą. Jestem jakieś 2-3 tygodnie za Tobą. :D :wink:

Wiem, czytałem na "Lubelskiej" że się do tynków szykujesz :)

OOOoooo :o . Szefie. A co tam prezesa zagnało??

Prezes-Zacny Forumowicz wie wszystko, zna wszystkich, bywa wszędzie. Tylko się nie chwali :)

I kapuje, że "cykanie" to przywilej Prezesa & Zacnego Forumowicza?

Nie powiem podoba mi się 8)

Witaj facio. WyCykać może każdy, ale niektórzy są w tym Cykniejsi. A żeby Cyknąć punkcik - trzeba rozpocząć nową stronę. Rankin zamieszczany praktycznie na każdej stronie określa zdobywców punktów w klasycznej rankingowej kolejności. Ponadto gadamy a różnych rzeczach ciekawych, i nieciekawych. O różnych banialaukach, pierdołach ale poruszamy także zagadnienia filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne. Czasem ocieramy się o perwersję - ale żadko :wink: .

Generalnie podsumowując - miło spędzamy czas na pogaduchach.

Witaj facio. WyCykać może każdy, ale niektórzy są w tym Cykniejsi. A żeby Cyknąć punkcik - trzeba rozpocząć nową stronę. Rankin zamieszczany praktycznie na każdej stronie określa zdobywców punktów w klasycznej rankingowej kolejności. Ponadto gadamy a różnych rzeczach ciekawych, i nieciekawych. O różnych banialaukach, pierdołach ale poruszamy także zagadnienia filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne. Czasem ocieramy się o perwersję - ale żadko :wink: .

Generalnie podsumowując - miło spędzamy czas na pogaduchach.

Dzięki za info - to własnie chciałem wiedzieć :)