fizyk 13.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 POrządki zrobione. Gruz wygrurzony, Kable dyndają. Wszystko w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 No i wycykał. Gratulacje. CZytam dalej. Jestem na historii o docieplaniu garażu. Whisper - widzę że ty też zacząłeś budować w tym roku , i w tym roku chcesz się wprowadzić. To tak jak ja z moją Fizulą. Jestem jakieś 2-3 tygodnie za Tobą. Wiem, czytałem na "Lubelskiej" że się do tynków szykujesz OOOoooo . Szefie. A co tam prezesa zagnało?? Prezes-Zacny Forumowicz wie wszystko, zna wszystkich, bywa wszędzie. Tylko się nie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A tam zaraz przywilej Ma farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ojjojoj! prezes idzie jak burza!!!!!! ktoś się zdziwi w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 I kapuje, że "cykanie" to przywilej Prezesa & Zacnego Forumowicza? Nie powiem podoba mi się Niestety, niewdzięczność Rekordowiczów nie zna granic i mam na "cyknięcie" nowej stronki takie same szanse jak wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Prezes-Zacny Forumowicz wie wszystko, zna wszystkich, bywa wszędzie. Tylko się nie chwali No bo i po co ? Zacne gremium tego forum to wie Ja powolutku qumam o co w tym wszystkim chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ojjojoj! prezes idzie jak burza!!!!!! ktoś się zdziwi w poniedziałek oj zdziwi sie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ojjojoj! prezes idzie jak burza!!!!!! ktoś się zdziwi w poniedziałek Chyba we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Coś nie wyszło z odpowiedzią z cytatem ale wybacz uczę się obsługiwać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Prezes-Zacny Forumowicz wie wszystko, zna wszystkich, bywa wszędzie. Tylko się nie chwali No bo i po co ? Zacne gremium tego forum to wie Ja powolutku qumam o co w tym wszystkim chodzi fajna masz ksywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ojjojoj! prezes idzie jak burza!!!!!! ktoś się zdziwi w poniedziałek oj zdziwi sie zdziwi I ze zdwojoną siłą będzie strzelał. Kze uparty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ojjojoj! prezes idzie jak burza!!!!!! ktoś się zdziwi w poniedziałek Chyba we wtorek tyż prawda, tyż prawda!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 I kapuje, że "cykanie" to przywilej Prezesa & Zacnego Forumowicza? Nie powiem podoba mi się Witaj facio. WyCykać może każdy, ale niektórzy są w tym Cykniejsi. A żeby Cyknąć punkcik - trzeba rozpocząć nową stronę. Rankin zamieszczany praktycznie na każdej stronie określa zdobywców punktów w klasycznej rankingowej kolejności. Ponadto gadamy a różnych rzeczach ciekawych, i nieciekawych. O różnych banialaukach, pierdołach ale poruszamy także zagadnienia filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne. Czasem ocieramy się o perwersję - ale żadko . Generalnie podsumowując - miło spędzamy czas na pogaduchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Niestety, niewdzięczność Rekordowiczów nie zna granic i mam na "cyknięcie" nowej stronki takie same szanse jak wszyscy. Powolutku jarzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ojjojoj! prezes idzie jak burza!!!!!! ktoś się zdziwi w poniedziałek oj zdziwi sie zdziwi I ze zdwojoną siłą będzie strzelał. Kze uparty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Powolutku jarzę.... czasem nie wychodzi mi ten cytat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 DOBRANOC PANSTWU!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Witaj facio. WyCykać może każdy, ale niektórzy są w tym Cykniejsi. A żeby Cyknąć punkcik - trzeba rozpocząć nową stronę. Rankin zamieszczany praktycznie na każdej stronie określa zdobywców punktów w klasycznej rankingowej kolejności. Ponadto gadamy a różnych rzeczach ciekawych, i nieciekawych. O różnych banialaukach, pierdołach ale poruszamy także zagadnienia filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne. Czasem ocieramy się o perwersję - ale żadko . Generalnie podsumowując - miło spędzamy czas na pogaduchach. Dzięki za info - to własnie chciałem wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy planujesz się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Powolutku jarzę.... czasem nie wychodzi mi ten cytat.... Bo nie dałeś cudzysłowu (cudzysłowia?) za nickiem cytowanego usera. A najlepiej to cytować tym guzikiem po lewej stronie postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts