facio 13.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Tak robię, tylko jak mam za dużo tekstu to go marzę i chyba za dużo kasuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A teraz zmykam bo jutro do pracy Bawcie się dobrze, dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy planujesz się wprowadzić? Jesień. Na początku mowa była o październiku, ale realistycznie patrząc to sądzę że końcówka listopada. Jednak trochę rzeczy do zrobienia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A teraz zmykam bo jutro do pracy Bawcie się dobrze, dobrej nocki życzę Pa Aga Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A teraz zmykam bo jutro do pracy Bawcie się dobrze, dobrej nocki życzę Szybkiego snu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy planujesz się wprowadzić? Jesień. Na początku mowa była o październiku, ale realistycznie patrząc to sądzę że końcówka listopada. Jednak trochę rzeczy do zrobienia jest. Wow niezłe tempo jesteśmy pod wrażeniem (with my wife) czytamy z zapartym tchem DB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.08.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Już zmykasz Aga? Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 a mi to nikt dobranoc nie powie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Własnie zaczynam czytać Dziennik Ani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy planujesz się wprowadzić? Jesień. Na początku mowa była o październiku, ale realistycznie patrząc to sądzę że końcówka listopada. Jednak trochę rzeczy do zrobienia jest. Whisper - to tak jak ja!!! Tyle że ja mam już wełnę w ścianie! Odejdzie mi docieplenie zewnętrzne. A tynki zostawię na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Już zmykasz Aga? Dobranoc! Ja nie ma tak dobrze jak Ty Aniu i muszę pracowac niestety Zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dooooobraaaaanoooooc kasztanko!Niech Ci się przyśni samolocik: http://gloubiweb.free.fr/gifs09/transp58.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 a mi to nikt dobranoc nie powie ........ Dobranoc kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 kto to jest kze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dobranoc wszystkom śpiochom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 dobranoc ...................... ale takie wymuszone sie nie liczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Powoli i ja będe zmykał. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy planujesz się wprowadzić? Jesień. Na początku mowa była o październiku, ale realistycznie patrząc to sądzę że końcówka listopada. Jednak trochę rzeczy do zrobienia jest. Whisper - to tak jak ja!!! Tyle że ja mam już wełnę w ścianie! Odejdzie mi docieplenie zewnętrzne. A tynki zostawię na przyszły rok. Ocieplenie zewnętrzne i tynki zrobię od razu. Tak czy inaczej z kredytu, a jak nie zrobię teraz to nie zrobię nigdy Poza tym nie opóźnia mnie to w sumie w żaden sposób, bo to prace od zewnątrz, a wykończeniówka będzie raczej skoncentrowana wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy planujesz się wprowadzić? Jesień. Na początku mowa była o październiku, ale realistycznie patrząc to sądzę że końcówka listopada. Jednak trochę rzeczy do zrobienia jest. Whisper - to tak jak ja!!! Tyle że ja mam już wełnę w ścianie! Odejdzie mi docieplenie zewnętrzne. A tynki zostawię na przyszły rok. Ocieplenie zewnętrzne i tynki zrobię od razu. Tak czy inaczej z kredytu, a jak nie zrobię teraz to nie zrobię nigdy Poza tym nie opóźnia mnie to w sumie w żaden sposób, bo to prace od zewnątrz, a wykończeniówka będzie raczej skoncentrowana wewnątrz. a co masz zamiar sam zrobic? oprocz styro na podlodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Wcale nie wymuszone ale bardzo prawdziwe i szczere DOBRANOC KASZTANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts