Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj facio. WyCykać może każdy, ale niektórzy są w tym Cykniejsi. A żeby Cyknąć punkcik - trzeba rozpocząć nową stronę. Rankin zamieszczany praktycznie na każdej stronie określa zdobywców punktów w klasycznej rankingowej kolejności. Ponadto gadamy a różnych rzeczach ciekawych, i nieciekawych. O różnych banialaukach, pierdołach ale poruszamy także zagadnienia filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne. Czasem ocieramy się o perwersję - ale żadko :wink: .

Generalnie podsumowując - miło spędzamy czas na pogaduchach.

fizyk a czy tą stronkę trzeba tutaj cyknąć czy w DB?

Whisper - ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy planujesz się wprowadzić?

Jesień. Na początku mowa była o październiku, ale realistycznie patrząc to sądzę że końcówka listopada. Jednak trochę rzeczy do zrobienia jest.

Whisper - to tak jak ja!!! Tyle że ja mam już wełnę w ścianie! Odejdzie mi docieplenie zewnętrzne. A tynki zostawię na przyszły rok.

Ocieplenie zewnętrzne i tynki zrobię od razu. Tak czy inaczej z kredytu, a jak nie zrobię teraz to nie zrobię nigdy :wink: Poza tym nie opóźnia mnie to w sumie w żaden sposób, bo to prace od zewnątrz, a wykończeniówka będzie raczej skoncentrowana wewnątrz.

Niby racja. Ale ja mam ścianę 3W, więc dam sobie spokój. NIech popracuje budyneczek. Mam nadzieję na poczętku wrześnie mieć już okna, drzwi, posadzkę z zalaną instalacją ogrzewania podłogowego, no i oczywiście tynki :roll: . Może się uda.

Witaj facio. WyCykać może każdy, ale niektórzy są w tym Cykniejsi. A żeby Cyknąć punkcik - trzeba rozpocząć nową stronę. Rankin zamieszczany praktycznie na każdej stronie określa zdobywców punktów w klasycznej rankingowej kolejności. Ponadto gadamy a różnych rzeczach ciekawych, i nieciekawych. O różnych banialaukach, pierdołach ale poruszamy także zagadnienia filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne. Czasem ocieramy się o perwersję - ale żadko :wink: .

Generalnie podsumowując - miło spędzamy czas na pogaduchach.

fizyk a czy tą stronkę trzeba tutaj cyknąć czy w DB?

Zdecydowanie tutaj.

a co masz zamiar sam zrobic? oprocz styro na podlodze:)

Zlituj się, kasztanka :)

Dokończę ocieoplkenie między garażem a domem. Zacząłem to i skończę. A potem... może kontakty powsadzam na miejsce? ;-)

czyli raczej juz nic sam nie bedziesz robil?

uuuuuu to juz nie moge pokazywac Twojego dziennika mojemu mezowi :)