Whisper 13.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Powoli i ja będe zmykał. Pozdrawiam wszystkich Dobrej nocy faciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Witaj facio. WyCykać może każdy, ale niektórzy są w tym Cykniejsi. A żeby Cyknąć punkcik - trzeba rozpocząć nową stronę. Rankin zamieszczany praktycznie na każdej stronie określa zdobywców punktów w klasycznej rankingowej kolejności. Ponadto gadamy a różnych rzeczach ciekawych, i nieciekawych. O różnych banialaukach, pierdołach ale poruszamy także zagadnienia filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne. Czasem ocieramy się o perwersję - ale żadko . Generalnie podsumowując - miło spędzamy czas na pogaduchach. fizyk a czy tą stronkę trzeba tutaj cyknąć czy w DB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Whisper - ale nie odpowiedziałeś na pytanie - kiedy planujesz się wprowadzić? Jesień. Na początku mowa była o październiku, ale realistycznie patrząc to sądzę że końcówka listopada. Jednak trochę rzeczy do zrobienia jest. Whisper - to tak jak ja!!! Tyle że ja mam już wełnę w ścianie! Odejdzie mi docieplenie zewnętrzne. A tynki zostawię na przyszły rok. Ocieplenie zewnętrzne i tynki zrobię od razu. Tak czy inaczej z kredytu, a jak nie zrobię teraz to nie zrobię nigdy Poza tym nie opóźnia mnie to w sumie w żaden sposób, bo to prace od zewnątrz, a wykończeniówka będzie raczej skoncentrowana wewnątrz. Niby racja. Ale ja mam ścianę 3W, więc dam sobie spokój. NIech popracuje budyneczek. Mam nadzieję na poczętku wrześnie mieć już okna, drzwi, posadzkę z zalaną instalacją ogrzewania podłogowego, no i oczywiście tynki . Może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 kto to jest kze ?? Numer drugi w rankingu. Chwilowo numer drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Witaj facio. WyCykać może każdy, ale niektórzy są w tym Cykniejsi. A żeby Cyknąć punkcik - trzeba rozpocząć nową stronę. Rankin zamieszczany praktycznie na każdej stronie określa zdobywców punktów w klasycznej rankingowej kolejności. Ponadto gadamy a różnych rzeczach ciekawych, i nieciekawych. O różnych banialaukach, pierdołach ale poruszamy także zagadnienia filozoficzne, socjologiczne, psychologiczne. Czasem ocieramy się o perwersję - ale żadko . Generalnie podsumowując - miło spędzamy czas na pogaduchach. fizyk a czy tą stronkę trzeba tutaj cyknąć czy w DB? Zdecydowanie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 13.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 a co masz zamiar sam zrobic? oprocz styro na podlodze:) Zlituj się, kasztanka Dokończę ocieoplkenie między garażem a domem. Zacząłem to i skończę. A potem... może kontakty powsadzam na miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 NAAArAZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 kto to jest kze ?? Numer drugi w rankingu. Chwilowo numer drugi malutka rywalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 I się zagadałem Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 13.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Już za momencik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 punkcik dla kasztanki??? jeśli tak to GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Cześć wszystkim Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 13.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Już teraz zaraz, czy zaraz potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Kasztanka - spać. Do łóżka. Zobacz Whisper - a niby to poszła spać. Echhh kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 a co masz zamiar sam zrobic? oprocz styro na podlodze:) Zlituj się, kasztanka Dokończę ocieoplkenie między garażem a domem. Zacząłem to i skończę. A potem... może kontakty powsadzam na miejsce? czyli raczej juz nic sam nie bedziesz robil? uuuuuu to juz nie moge pokazywac Twojego dziennika mojemu mezowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 13.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Kto trafił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 NAAArAZIE Kuuurcze, zagapiłem się GRATULKI kasztanko A miałaś chyba iść spać, co? Nawet samolocik ode mnie dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 13.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Zagapiłeś na kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.08.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Powoli i ja będe zmykał. Pozdrawiam wszystkich Dobrej nocy faciu dzięki Whisper nawzajem - nie siedź za długo Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts