Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Możecie mnie uswiadomić na temat rankingu Forum? te poszczególne etapy sympatyk forum.... elita , lider etc. skąd to się wzięło? Wiem, że od ilości postów - gdzie jest taka drabinka?

Fragmencik 8)

Jak mogę zmienić swoją rangę?

Przeważnie nie możesz zmienić nazwy swojej rangi (pojawiają się one pod nazwą użytkownika przy przeglądaniu tematu, oraz w twoim profilu, zależnie od szablonu). Większość for używa rang aby zaznaczyć liczbę postów, które napisałeś, i aby wyróżnić konkretne osoby, np. moderatorzy czy administratorzy mogą mieć specjalną rangę. Prosimy nie pisać specjalnie postów tylko po to, aby otrzymać wyższą rangę. W takim wypadku moderator lub administrator po prostu ręcznie ją zmniejszy.

Powrót do góry

A tu poszukaj więcej :wink:

http://www.murator.com.pl/forum/faq.php#12

Poza tym rozmawiałem kiedyś z facetem od okien i żaluzji. Powiedział że to co się sprzedaje jako rolety antywłamaniowe, służy bardziej do tego, żeby ktoś na przykład kamieniem nam szyby nie wybił, bo antywłamaniowości żadnej to sobą nie przedstawia. Antywłamaniowe są naprawdę drogie i zupełnie inaczej zrobione...