maksiu 14.08.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 ja tam uzupelnilem dziennik w zdjecia... i uciekam... wolna niedziela m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.08.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Dzień dobry przelotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Dzień dobry przelotem witaj FUNIA jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 haallllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 bleeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Dzień dobry przelotem witaj FUNIA jak samopoczucie? nienajgorzej pa pa zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 jestem jestem.... ale raz ze pracuje troche na zdjeciami z mojej budowy, a dwa nie zwyklem wcinac sie przed kobiete... w przeciwienstwie do niejakiego prezesa bezlitosnego Ot, bestia jaka z tego prezesa, no! Ja bym takiego, uuuuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 bo ja sie waham ........ mysle ze dobry alarm mi wystarczy......... rolety to dodatkowy koszt Przy roletach od razu widać - nie ma mnie w domu i szybko nie wrócę. Sąsiad ma, to wiem dokładnie kiedy wyjeżdża na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I rzecz jasna rolet u mnie nie będzie. P4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witaj Whisper Jestem co prawda na etapie projektu ale też myslę nad roletami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 i co nikogo nie ma? A gdzie byłaś jak wołałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Możecie mnie uswiadomić na temat rankingu Forum? te poszczególne etapy sympatyk forum.... elita , lider etc. skąd to się wzięło? Wiem, że od ilości postów - gdzie jest taka drabinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Hmmmm... gdzieś pewnie jest... Wiem że sympatyk jest chyba do 100, potem domownik... Ale ostatnio to temat drażliwy, niektórzy na przykład nie chcą być elitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 z jakiego powodu? kto to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Janussz na przykład ciężko odchorowywał swój tysięczny post dwa dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.08.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Możecie mnie uswiadomić na temat rankingu Forum? te poszczególne etapy sympatyk forum.... elita , lider etc. skąd to się wzięło? Wiem, że od ilości postów - gdzie jest taka drabinka? Fragmencik Jak mogę zmienić swoją rangę? Przeważnie nie możesz zmienić nazwy swojej rangi (pojawiają się one pod nazwą użytkownika przy przeglądaniu tematu, oraz w twoim profilu, zależnie od szablonu). Większość for używa rang aby zaznaczyć liczbę postów, które napisałeś, i aby wyróżnić konkretne osoby, np. moderatorzy czy administratorzy mogą mieć specjalną rangę. Prosimy nie pisać specjalnie postów tylko po to, aby otrzymać wyższą rangę. W takim wypadku moderator lub administrator po prostu ręcznie ją zmniejszy. Powrót do góry A tu poszukaj więcej http://www.murator.com.pl/forum/faq.php#12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I rzecz jasna rolet u mnie nie będzie. P4. a okucia jakies specjalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I rzecz jasna rolet u mnie nie będzie. P4. a okucia jakies specjalne? WK2 rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Dzięki andrzejka wlasnie do tego zmierzałem, przecież tutaj można nabic full postów a przecierz nie o to chodzi prawda? Wartość Forumowicza poznaje się np. "w wymianie doświadczeń" itp.Czy mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Poza tym rozmawiałem kiedyś z facetem od okien i żaluzji. Powiedział że to co się sprzedaje jako rolety antywłamaniowe, służy bardziej do tego, żeby ktoś na przykład kamieniem nam szyby nie wybił, bo antywłamaniowości żadnej to sobą nie przedstawia. Antywłamaniowe są naprawdę drogie i zupełnie inaczej zrobione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts