kasztanka 14.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I rzecz jasna rolet u mnie nie będzie. P4. a okucia jakies specjalne? WK2 rzecz jasna a co tojest wk2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Poza tym rozmawiałem kiedyś z facetem od okien i żaluzji. Powiedział że to co się sprzedaje jako rolety antywłamaniowe, służy bardziej do tego, żeby ktoś na przykład kamieniem nam szyby nie wybił, bo antywłamaniowości żadnej to sobą nie przedstawia. Antywłamaniowe są naprawdę drogie i zupełnie inaczej zrobione... potwierdzam! tak samo mi powiedziala moja przyjaciolka ktora ma fabryke okien i sprzedaje rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Dzięki andrzejka wlasnie do tego zmierzałem, przecież tutaj można nabic full postów a przecierz nie o to chodzi prawda? Wartość Forumowicza poznaje się np. "w wymianie doświadczeń" itp. Czy mam rację? No i właśnie dlatego to drażliwy temat. Proponuję nie traktować tego numerka jako wyznacznika wiedzy budowlanej, tylko jako aktywność na forum. A ta aktywność mówi na przykład czy ktoś reklamuje sam siebie jako ekipy godnej polecenia itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I rzecz jasna rolet u mnie nie będzie. P4. a okucia jakies specjalne? WK2 rzecz jasna a co tojest wk2? Okucia. Takie specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Whisper a jakie masz drzwi wejsciowe?? jakiej firmy? wiem ze zbigmet czy jakos ale to producent czy jak?podobaja mi sie vbardzo! moge takie we wrocku dostac>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Proponuję nie traktować tego numerka jako wyznacznika wiedzy budowlanej, tylko jako aktywność na forum. A ta aktywność mówi na przykład czy ktoś reklamuje sam siebie jako ekipy godnej polecenia itd... Tak to pojmuję. Dzięki za wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Hmmm.. Zbigmet, ale jakie??? Alfa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Dzięki andrzejka wlasnie do tego zmierzałem, przecież tutaj można nabic full postów a przecierz nie o to chodzi prawda? Wartość Forumowicza poznaje się np. "w wymianie doświadczeń" itp. Czy mam rację? Chyba co i tak Ale czasami szczególnie tu na rekordach można trochę popaplać niekoniecznie na tematy związane z wymianą doświadczeń albo inaczej na teamty związane z wymianą doświadczeń ale niekoniecznie na tematy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 ciężki żywot forumowicza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I rzecz jasna rolet u mnie nie będzie. P4. a okucia jakies specjalne? WK2 rzecz jasna a co tojest wk2? Okucia. Takie specjalne roto? czy inne, jakie masz profile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 to i jakiś żarcik można wtrącić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Hmmm.. Zbigmet, ale jakie??? Alfa! ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Andrzejko, gratulki! JEDYNY, NIEPOWTARZALNYRANKINGREKORDUWPISÓW1. Whisper - 712. kze - 673. Fizyk - 514. Kasztanka - 455. Sonika - 446. Maksiu - 407. Moniś - 338. Joanna i Janusz- 329. Teska - 3110. Majka -3011. Badi - 2912. SławekD-żonka- 2814. Jezier - 2415. Aga J.G - 2016. Monka, Olkalybowa - 1918. andrzejka - 1519. Agniesia 1420. Joola - 1221. Wojty, Funia, Jane - 924. Markus_Gdynia - 625. Verunia, Ewuś - 427. Ania, Janussz -329. Daria, baba_budowniczy, damiangajda - 232. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, , Jolana, zaba_gonia, Anna WIśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I przypadkiem można punkcika zdobyc A myślałm już że nie uda mi się to nigdy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Kasztanka: Zbigmet Alfa, w odmianie Madryt chyba są wejściowe główne. Okucia jakie? Kurde już sam nie wiem. Winkhaus?. Profil Schuco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Znikam bo kolejka stoi do kompa u mnie już Miłej niedzielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 andrzejka GRATULACJĘ nawet nie zauważyłem Może to już znacie ale mnie się bardzo podoba ten żarcik: Bar, znudzony barman opiera sie o kontuar, w rogu 3 panienki nudzą się setnie... Nagle wchodzi ON - piekny, mlody murzyn. Podchodzi do baru i prosi o orzecha laskowego. Zdumiony barman wynajduje co trzeba i kladzie na ladzie. W tym momencie murzyn rozpina rozporek, wyjmuje interes i ... JEB! Walnął w orzeszka, skorupa pekła, murzyn zjadł miąższ, schował interes, podziekował i wyszedł. W barze zapanowała pełna szacunku i zdumienia cisza... 30 lat później... Ten sam bar, podstarzały barman, a w rogu te same, lecz nie takie same panienki... Do baru wchodzi murzyn, tak, to ON, jednak i jego czas nie oszczedził, posiwiałe skronie, lekko już pomarszczona skóra... Podchodzi do baru i zamawia orzecha... kokosowego. Barman podaje orzech, murzyn wyjmuje swój interes (tak, tak, rozpina wcześniej rozporek), JEB ! Kokos peka, murzyn pije mleko i zjada miąższ... Cisze przerywa pytanie jednej z panienek: - Jak to możliwe, że gdy byłes młody, potrafiłeś rozgnieść interesem orzecha laskowego, a teraz przychodzisz i robisz to samo z o wiele wiekszym i twardszym orzechem kokosowym ?!? - Odpowiedź jest prosta, oczy, oczy już nie te co kiedyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 andrzejka GRATULACJĘ nawet nie zauważyłem Może to już znacie ale mnie się bardzo podoba ten żarcik: Bar, znudzony barman opiera sie o kontuar, w rogu 3 panienki nudzą się setnie... Nagle wchodzi ON - piekny, mlody murzyn. Podchodzi do baru i prosi o orzecha laskowego. Zdumiony barman wynajduje co trzeba i kladzie na ladzie. W tym momencie murzyn rozpina rozporek, wyjmuje interes i ... JEB! Walnął w orzeszka, skorupa pekła, murzyn zjadł miąższ, schował interes, podziekował i wyszedł. W barze zapanowała pełna szacunku i zdumienia cisza... 30 lat później... Ten sam bar, podstarzały barman, a w rogu te same, lecz nie takie same panienki... Do baru wchodzi murzyn, tak, to ON, jednak i jego czas nie oszczedził, posiwiałe skronie, lekko już pomarszczona skóra... Podchodzi do baru i zamawia orzecha... kokosowego. Barman podaje orzech, murzyn wyjmuje swój interes (tak, tak, rozpina wcześniej rozporek), JEB ! Kokos peka, murzyn pije mleko i zjada miąższ... Cisze przerywa pytanie jednej z panienek: - Jak to możliwe, że gdy byłes młody, potrafiłeś rozgnieść interesem orzecha laskowego, a teraz przychodzisz i robisz to samo z o wiele wiekszym i twardszym orzechem kokosowym ?!? - Odpowiedź jest prosta, oczy, oczy już nie te co kiedyś.. hehehhehehehhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Oj, żebyśmy zawsze tylko problem z oczami mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Mieć takie oczy na budowie co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts