Aga J.G 14.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Witaj Aga J.G. Moja małżonka także ma na imię Agnieszka Stwierdzam że to bardzo popularne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 ktoś zapomniał chyba o rankingu?? Ktoś znaczy ja? Jak powiedziała żaba: przecież się nie rozerwę! Wczoraj mi tlumaczyliście, że może to zrobić cykający stronkę, więc myślałem, że monka Może. Ale zwykle nie robi i biedny prezes musi to zrobić sam, znajdując wspaniały temat do zrzędzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Witaj Aga J.G. Moja małżonka także ma na imię Agnieszka Stwierdzam że to bardzo popularne imię Oj tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Cześć Aga Jaga Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Pomocy... mam założyć własny dziennik majac tylko działke ? czy też pytać o rady w komentarzach do Waszych dzieników? jak np robię to u Whispera? A jak założę dzienik to jakie prawdopodobieństwo, że ktoś go będzie czytał? za literata się nie uważam... no sami wiecie Moja Żona, mówi żebym pisał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Cześć Aga Jaga Hej Jak mój ulubieniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Witaj Aga J.G. Moja małżonka także ma na imię Agnieszka Stwierdzam że to bardzo popularne imię Ja twierdzę, że to BARDZO PIĘKNE IMIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Pomocy... mam założyć własny dziennik majac tylko działke ? czy też pytać o rady w komentarzach do Waszych dzieników? jak np robię to u Whispera? A jak założę dzienik to jakie prawdopodobieństwo, że ktoś go będzie czytał? za literata się nie uważam... no sami wiecie Moja Żona, mówi żebym pisał.... No pewnie że pisz. Czytelnicy zawsze się znajdą, a jak ich przyzwyczaisz i wychowasz to będą Ci wierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Witaj Aga J.G. Moja małżonka także ma na imię Agnieszka Stwierdzam że to bardzo popularne imię Oj tak... I dlatego nie za bardzo je lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 ktoś zapomniał chyba o rankingu?? Ktoś znaczy ja? Jak powiedziała żaba: przecież się nie rozerwę! Wczoraj mi tlumaczyliście, że może to zrobić cykający stronkę, więc myślałem, że monka Może. Ale zwykle nie robi i biedny prezes musi to zrobić sam, znajdując wspaniały temat do zrzędzenia... Biedny prezes w tym kraju??? niewierze... Zazwyczaj pPrezesi to najbogatsi ludzie... w tym przypadku jest inaczej? zresztą i tak potwierdza to regułę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Witaj Aga J.G. Moja małżonka także ma na imię Agnieszka Stwierdzam że to bardzo popularne imię Oj tak... I dlatego nie za bardzo je lubie I dlatego używamy nicków - Cześć, jestem Agajaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Pomocy... mam założyć własny dziennik majac tylko działke ? czy też pytać o rady w komentarzach do Waszych dzieników? jak np robię to u Whispera? A jak założę dzienik to jakie prawdopodobieństwo, że ktoś go będzie czytał? za literata się nie uważam... no sami wiecie Moja Żona, mówi żebym pisał.... No pewnie że pisz. Czytelnicy zawsze się znajdą, a jak ich przyzwyczaisz i wychowasz to będą Ci wierni Przyjdę do Ciebie po nauki w kwestii wychowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Biedny prezes w tym kraju??? niewierze... Zazwyczaj pPrezesi to najbogatsi ludzie... w tym przypadku jest inaczej? zresztą i tak potwierdza to regułę.. Prezes jest biedny psychicznie. A i finansowo to też nie najlepiej wygląda, bo się transza kredytu kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Poproszę o sprostowanie jesli coś pokręce i o radę jak zwykle: 1. zakładam DB w folderze Dziennik budowy klikając na "nowy temat"2. ewentualne komentarze zakładam w tym samym folderze ale tytułując np"komentarze do dziennika facia"? w jaki spośób dodac na dole te adresy:Dziennik facioKomentarze do Dziennika facia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Poproszę o sprostowanie jesli coś pokręce i o radę jak zwykle: 1. zakładam DB w folderze Dziennik budowy klikając na "nowy temat" 2. ewentualne komentarze zakładam w tym samym folderze ale tytułując np"komentarze do dziennika facia"? Tak Tak w jaki spośób dodac na dole te adresy: Dziennik facio Komentarze do Dziennika facia? W profilu ustawiasz podpis: Np: Pozdrawiam, Whisper [ url=http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39408]Dziennik Whisperów[/url] [ url=http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39409]Komentarze do Dziennika Whisperów[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Wieczór...L( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wieczorowo Cześć Aga Jaga Hej Jak mój ulubieniec? Bardzo dobrze rosnie jak na drożdzach Jest kochany, cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 W profilu ustawiasz podpis: Np: Pozdrawiam, Whisper [ url=http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39408]Dziennik Whisperów[/url] [ url=http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39409]Komentarze do Dziennika Whisperów[/url] czyli to są linki do głównej strony dziennika i komentarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 W profilu ustawiasz podpis: Np: Pozdrawiam, Whisper [ url=http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39408]Dziennik Whisperów[/url] [ url=http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39409]Komentarze do Dziennika Whisperów[/url] czyli to są linki do głównej strony dziennika i komentarzy? Oui mon cheri... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Wieczór...L( ĄHola Seńor damiangajda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts