maksiu 15.08.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 no to cyk gratuluję cyknięcia dzieki.. punkcik zawsze sie przyda nie zapomnij o rankingu i streszczeniu jak widzisz juz dokonałem formalnosci połowicznie dlaczego polowicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 streszczenie: cyknał Facio, przed Prezesem, nastepnie byla dyskusja o kuchni wojty, potem bla bla bla, a dzis rano zajrzal Prezes, potem damian na chwilke, a nastepnie facio wystawił stronkę do cyknięcia... i stała się nowa strona MAM SSorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 no to cyk gratuluję cyknięcia dzieki.. punkcik zawsze sie przyda nie zapomnij o rankingu i streszczeniu jak widzisz juz dokonałem formalnosci połowicznie dlaczego polowicznie? maksiu !!! mnie uczono od dwóch dni że po każdym cyknięciu stronki jest ranking i streszczenie... u Ciebie nie widze streszczenia.. uuu to kiepsko z tobą chłopie... 8 post na stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 streszczenie: cyknał Facio, przed Prezesem, nastepnie byla dyskusja o kuchni wojty, potem bla bla bla, a dzis rano zajrzal Prezes, potem damian na chwilke, a nastepnie facio wystawił stronkę do cyknięcia... i stała się nowa strona MAM SSorki no wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 powiedz mi.. masz juz upatrzony projekt wg ktorego bediesz budowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 to przez wklejanie dłuuuugich cytatów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Mam "dom na 102" z garażem z muratoraZnasz? co o nim sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Mam "dom na 102" z garażem z muratora Znasz? co o nim sądzisz? podrzuc link to sobie obejrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 czytam w międzyczasie Twój dziennik sporo tego.. fajna stronka z budowy.. szczególnie zdjęcia.. jak się robi taką stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Mam "dom na 102" z garażem z muratora Znasz? co o nim sądzisz? podrzuc link to sobie obejrze http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=211&action=showProject mam nadzieję, że się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 czytam w międzyczasie Twój dziennik sporo tego.. fajna stronka z budowy.. szczególnie zdjęcia.. jak się robi taką stronę? oj dziennik to kupa pisania.. i czytania a stronke jak sie robi? no coz trzeba miec duuuuuzo czasu i samozaparcia i troche wiedzy informatycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Mam "dom na 102" z garażem z muratora Znasz? co o nim sądzisz? podrzuc link to sobie obejrze http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=211&action=showProject mam nadzieję, że się udało... ladny duzy salon, ogromny taras, lazienka mikroskopijna, a druga mała (przynajmniej jak dla mnie ), nie zebym sie czepial.. ale nie podobają mi sie poprostu parterówki i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witajcie czesc Damian, jak tam, nie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Witajcie Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 ladny duzy salon, ogromny taras, lazienka mikroskopijna, a druga mała (przynajmniej jak dla mnie ), nie zebym sie czepial.. ale nie podobają mi sie poprostu parterówki i tyle.. A my chcemy parterówkę, ten z lekkimi zmianami jest dla nas ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 ladny duzy salon, ogromny taras, lazienka mikroskopijna, a druga mała (przynajmniej jak dla mnie ), nie zebym sie czepial.. ale nie podobają mi sie poprostu parterówki i tyle.. A my chcemy parterówkę, ten z lekkimi zmianami jest dla nas ok kazdy buduje co mu sie podoba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 15.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 ladny duzy salon, ogromny taras, lazienka mikroskopijna, a druga mała (przynajmniej jak dla mnie ), nie zebym sie czepial.. ale nie podobają mi sie poprostu parterówki i tyle.. A my chcemy parterówkę, ten z lekkimi zmianami jest dla nas ok kazdy buduje co mu sie podoba :D prawda, korzystając z rad doświadczonych Forumowiczów (kobiet i mężczyzn) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 ladny duzy salon, ogromny taras, lazienka mikroskopijna, a druga mała (przynajmniej jak dla mnie ), nie zebym sie czepial.. ale nie podobają mi sie poprostu parterówki i tyle.. A my chcemy parterówkę, ten z lekkimi zmianami jest dla nas ok kazdy buduje co mu sie podoba :D prawda, korzystając z rad doświadczonych Forumowiczów (kobiet i mężczyzn) forum naprawde jest pomocne, przekonasz sie jeszcze nie raz.. wiele kasy mozna zaoszczedzic bedac przygotowanym dobrze do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts