Aga J.G 04.04.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam poniedziałkowo - smutny tydzień przed nami, a życie nasze jest już inne. Mieliśmy to szczęście że żyjemy w czasach PAPIEŻA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 04.04.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Właśnie w tej chwili w Trójce puścili utwór Pink Floydów , który był też włączony na pogrzebie mojego kolegi z liceum, Który zginął w wypadku tuż po pierwszym roku studiów. Niesamowite wrażenie................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam poniedziałkowo - smutny tydzień przed nami, a życie nasze jest już inne. Mieliśmy to szczęście że żyjemy w czasach PAPIEŻA. To jest duże szczęście. Ale dla mnie był zawsze tylko Papież Jan Paweł II... Nie bardzo wiem jak zaakceptuję nowego. To przecież nie będzie nasz Papież (nasz bo Polak)... Wiem, że będzie nasz, bo będzie naszym przywódcą duchowym.. Ale to nie to samo. Kurcze stwerdzam, że nie doceniałem faktu Papieża Polaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 To co dziś nie będziemy żadnych rekordów bić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam poniedziałkowo - smutny tydzień przed nami, a życie nasze jest już inne. Mieliśmy to szczęście że żyjemy w czasach PAPIEŻA. To jest duże szczęście. Ale dla mnie był zawsze tylko Papież Jan Paweł II... Nie bardzo wiem jak zaakceptuję nowego. To przecież nie będzie nasz Papież (nasz bo Polak)... Wiem, że będzie nasz, bo będzie naszym przywódcą duchowym.. Ale to nie to samo. Kurcze stwerdzam, że nie doceniałem faktu Papieża Polaka... Zycie bez neigo będzie trudne, a przyzwyczajenie do nowego papieża bardzo trudne, nikt nie będzie taki jak nasz Papież Ale musimy żyć i czerpać z jego mądrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 I mi się wydaje, że poradzenie sobie ze świadomością, że teraz Papież nie będzie Polakiem (naszym rodakiem) będzie dla nas największym problemem. No w kazdym wypadku dla osób dla których jedynym znanym Papieżem był Jan Paweł II... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Masz rację, ale poradzimy sobie bo ON czuwa nad nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Mam nadzieję. Zaczynam podchodzić ze wzruszeniem do faktu odejścia Karola Wojtyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witam wszystkich w tym smutnym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Na szczescie juz mamy neostrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Troche to trwalo........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Moniś jak miło Cię widzieć a już zaczynałam petycję skrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 No wlasnie .........petycja......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witaj Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Widze, ze starannie przykladacie sie do wyprzedzenia KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ja troche w tyle zostalam.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Widze, ze jest jeszcze Kasztanka, Jak sie czujesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.04.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 za to Kasztanka wychodzi na prowadzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 To juz naprawde pare dni tylko zostalo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 No fakt, dzień jest rzeczywiście smutny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts